Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Скоро зобачимо,де будуть Миколаїв, Херсон, Запоріжжя, Дніпро, Одеса і чого-такого новітнього буде Храків чи Дніпро столицею! Ага і куди будуть переселятися біженці з реставрованої Палестини!:mocking:

2. Юрко НОТОЦО

Йой! А шо,він шось таке мовив? Справді?? Ну прям якийсь БЕндера з московського саду (Моссаду)!:mocking:

images (9).jpg 130944.jpg

Останнє редагування: 13 тра 2018
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Юрко НОТОЦО, знайшов я тотой випадок із Михом і відеороликом.
    Во, ще вам покажу ;)

Так що, Юрку, будьте трохи відповідальнішим, бо припишу вас до баламутів і брехунів ;)

4. Юрко НОТОЦО

Ну та й шо,мовив хлоп правду... Програли з мо війну і все просрали! І Петрусь так мовить...
    Порошенко перестав говорити про припинення війни, – експерт - 24 Канал
    А я шо... та також знайду якусь свою стару катреняку,яка вже сповнилась...про Палестинію/Хазарію,во-о! Ну і про біженців на Україну!:drinks:
    00 Notoco Photo 398.jpg

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дещо доводь у такому ж стилі, як фанатам Тимошенко, майбутнім бабушкам Черновецького, що Тимошенко не така вже ідеальна, інший важкий випадок - затяті дєдоваєватєлі, бачу до такої ж категорії скоро увійдуть фанати Садового Чому мер Львова приховує свій зв’язок з Москвою • Портал АНТИКОР

6. ІгорМ

@Lanktocha, не займайтеся дурницями. Не тре ховатися за Юлю, бабушок Черновецького і затятих дєдоваєватєлів.
    Тут таке не пройде ;)

Давайте сюда
    1 - текст розмови Садового і Шкоди. А ще краще відеозапис
    2 - відео з виступом Садового, де він стверджував, що ми не програли, треба думати про своє - Галицьку Народну Республіку із президентом Садовим

Чи ви тоже балабол і брехун?

7. Юрко НОТОЦО

Ну та-а,то все десь є,али нинька не для нас тут. Якийсь шпійон колись принесе то,та продасть на ZAXID.net,як що ті будуть мати такії п'єньонзи,як нові "викривателі" запросять! Ги-ги!
    А так,шо-о? :)))

BRIBERY_1-e1421061247979-600x400.jpg

8. Lanktocha

Нехай у політиці, в першу чергу у дипломатії деколи потрібно посміхнутися тому, кому потрібно пальнути в рило, ділити оточення на батярів і файних хлопців не завжди виходить.
    Але і робити із когось білого і пухнастого не вийде, ні у кого нема заперечень, що Садовий їздив на шабаші Яника і Азірова, будь-хто випадковий туди не поїде.
    Нехай версія, але я вважаю не безпідставна

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. ІгорМ

@Lanktocha, ви шо, із довбойовбаків? До чого тут "Садовий їздив на шабаші Яника і Азірова"? Порошенко он тоже партію регіонів створював, у азірова міністром працював і перед хуйлом поклони бив :)
    До чого ви ліпите тут це монтоване відео з фотками Шкоди і Гиркіна? Нас цікавить Садовий і його розмова з Шкодою.

@Lanktocha, ви не крутіться, давайте сюда підтвердження вашим словам:
    1 - текст розмови Садового і Шкоди. А ще краще відеозапис
    2 - відео з виступом Садового, де він стверджував, що ми не програли, треба думати про своє - Галицьку Народну Республіку із президентом Садовим

Ми тут то всьо передивимося/переслухаємо і зробимо висновки. Бо тепер не в моді слухати всяких звиздунів, котрим лише б кукурікнути ;)

Чи ви тоже балабол і брехун?

11. manur

manur Well-Known Member

А відео, коли Садік чемно кацапським діялектом доповідає українському !!!!!!! чиновнику Калєснікаву про хід підготовки до Євро-2012 Вам цілком подобається. Так? І Ви скажете, що Садік зробив цілком вірно, що балакав з ним не державною мовою, а фік зна чим...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, на ЛФ появивися небрехучий праведник прокурор місцевого розливу.:)

13. ІгорМ

Я ще не бачив тотого відео, коли Садік чемно кацапським діялектом доповідає українському !!!!!!! чиновнику Калєснікаву про хід підготовки до Євро-2012.
    Давайте сюда то відео, я подивлюся і скажу вам свою думку ;)

14. Lanktocha

Хоч трісни... Настрої такі ж як з ідеалістами Тимошенко і затятими дєдоваєватєлями.

Відеомонтаж?

Була застріч Садового і Оксани Шкоди? Про що говорити, може ще предявити відео як я між ними свічку тримав? Щось ви самі плутаєтесь і не знаєте чого хочете, батєнька!

План "Лемберг" - сказано у відео, яку збирались створити недолреспубліку Галицьку Народну Республіку чи ЗУНР вже не так важливо. У відео сказано, сама ж Оксана Шкода писала, що бачить Садового президентом України чи того, що від України залишиться.
    Або уважно перечитуйте поданий матеріал, або не шукайте у гівні шкварки.

15. manur

manur Well-Known Member

А я бачив. Ще тоді !!!! Не маю часу вишукувати)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. ІгорМ

Повторюю спеціально для вас - мене не цікавить думка Шкоди і що вона писала. Мене цікавить те, що говорив Садік.
    Бо Шкода пише те, що їй кажуть і що читають всякі довбойовбаки ;)

Lanktocha, получається, що тота Шкода крутить вам голову, шо нє? :)

18. ІгорМ

Ну то нашо кукурікали? :)

19. Lanktocha

Випливає так, що ця сепаратиська журналістка Шкода - така собі пєшка, а створення недореспублік, План "Лемберг" - за цим вже люди серйозніші.

20. ІгорМ

О, мусет вже і ви тоті сємєчкі їли... :)

@Lanktocha, то стенограма чи відео зустрічі Шкоди і Садіка буде чи нє?
    Чи ви спираєтеся на писанину Шкоди?
    То може якраз ви і вам подібні і граєте на руку тотих серйозних людей, проти котрих ви нібито виступаєте?

"Зрі в корєнь", казали Козьма Прутков ;)

а де твій аватар? :)