Скоро зобачимо,де будуть Миколаїв, Херсон, Запоріжжя, Дніпро, Одеса і чого-такого новітнього буде Храків чи Дніпро столицею! Ага і куди будуть переселятися біженці з реставрованої Палестини!
@Юрко НОТОЦО, знайшов я тотой випадок із Михом і відеороликом. Во, ще вам покажу Так що, Юрку, будьте трохи відповідальнішим, бо припишу вас до баламутів і брехунів
Ну та й шо,мовив хлоп правду... Програли з мо війну і все просрали! І Петрусь так мовить... Порошенко перестав говорити про припинення війни, – експерт - 24 Канал А я шо... та також знайду якусь свою стару катреняку,яка вже сповнилась...про Палестинію/Хазарію,во-о! Ну і про біженців на Україну!
Дещо доводь у такому ж стилі, як фанатам Тимошенко, майбутнім бабушкам Черновецького, що Тимошенко не така вже ідеальна, інший важкий випадок - затяті дєдоваєватєлі, бачу до такої ж категорії скоро увійдуть фанати Садового Чому мер Львова приховує свій зв’язок з Москвою • Портал АНТИКОР
@Lanktocha, не займайтеся дурницями. Не тре ховатися за Юлю, бабушок Черновецького і затятих дєдоваєватєлів. Тут таке не пройде Давайте сюда 1 - текст розмови Садового і Шкоди. А ще краще відеозапис 2 - відео з виступом Садового, де він стверджував, що ми не програли, треба думати про своє - Галицьку Народну Республіку із президентом Садовим Чи ви тоже балабол і брехун?
Ну та-а,то все десь є,али нинька не для нас тут. Якийсь шпійон колись принесе то,та продасть на ZAXID.net,як що ті будуть мати такії п'єньонзи,як нові "викривателі" запросять! Ги-ги! А так,шо-о?
Нехай у політиці, в першу чергу у дипломатії деколи потрібно посміхнутися тому, кому потрібно пальнути в рило, ділити оточення на батярів і файних хлопців не завжди виходить. Але і робити із когось білого і пухнастого не вийде, ні у кого нема заперечень, що Садовий їздив на шабаші Яника і Азірова, будь-хто випадковий туди не поїде. Нехай версія, але я вважаю не безпідставна
@Lanktocha, ви шо, із довбойовбаків? До чого тут "Садовий їздив на шабаші Яника і Азірова"? Порошенко он тоже партію регіонів створював, у азірова міністром працював і перед хуйлом поклони бив До чого ви ліпите тут це монтоване відео з фотками Шкоди і Гиркіна? Нас цікавить Садовий і його розмова з Шкодою. @Lanktocha, ви не крутіться, давайте сюда підтвердження вашим словам: 1 - текст розмови Садового і Шкоди. А ще краще відеозапис 2 - відео з виступом Садового, де він стверджував, що ми не програли, треба думати про своє - Галицьку Народну Республіку із президентом Садовим Ми тут то всьо передивимося/переслухаємо і зробимо висновки. Бо тепер не в моді слухати всяких звиздунів, котрим лише б кукурікнути Чи ви тоже балабол і брехун?
А відео, коли Садік чемно кацапським діялектом доповідає українському !!!!!!! чиновнику Калєснікаву про хід підготовки до Євро-2012 Вам цілком подобається. Так? І Ви скажете, що Садік зробив цілком вірно, що балакав з ним не державною мовою, а фік зна чим...
Я ще не бачив тотого відео, коли Садік чемно кацапським діялектом доповідає українському !!!!!!! чиновнику Калєснікаву про хід підготовки до Євро-2012. Давайте сюда то відео, я подивлюся і скажу вам свою думку
Хоч трісни... Настрої такі ж як з ідеалістами Тимошенко і затятими дєдоваєватєлями. Відеомонтаж? Була застріч Садового і Оксани Шкоди? Про що говорити, може ще предявити відео як я між ними свічку тримав? Щось ви самі плутаєтесь і не знаєте чого хочете, батєнька! План "Лемберг" - сказано у відео, яку збирались створити недолреспубліку Галицьку Народну Республіку чи ЗУНР вже не так важливо. У відео сказано, сама ж Оксана Шкода писала, що бачить Садового президентом України чи того, що від України залишиться. Або уважно перечитуйте поданий матеріал, або не шукайте у гівні шкварки.
Добродомов: Садовий та Колесніков мають відповісти за вкрадені на Євро-2012 мільйони - Народний Контроль - Офіційний сайт
Повторюю спеціально для вас - мене не цікавить думка Шкоди і що вона писала. Мене цікавить те, що говорив Садік. Бо Шкода пише те, що їй кажуть і що читають всякі довбойовбаки Lanktocha, получається, що тота Шкода крутить вам голову, шо нє?
Випливає так, що ця сепаратиська журналістка Шкода - така собі пєшка, а створення недореспублік, План "Лемберг" - за цим вже люди серйозніші.
О, мусет вже і ви тоті сємєчкі їли... @Lanktocha, то стенограма чи відео зустрічі Шкоди і Садіка буде чи нє? Чи ви спираєтеся на писанину Шкоди? То може якраз ви і вам подібні і граєте на руку тотих серйозних людей, проти котрих ви нібито виступаєте? "Зрі в корєнь", казали Козьма Прутков