Наш параолімпієць М.Яровий сьгодні взяв друге "золото" на 15кілометровій лижній гонці сидячи. 15 км на руках і така скорість! Перше золото завоював біатлоніст В. Лук'яненка.
Василю, ви проти того, що проанонсували? "В ночь на 16 марта были разбиты задние и лобовые стекла девяти машин с венгерскими номерами. Происшествие случилось в Береговом на Закарпатье. Добавим, что злоумышленники повредили только автомобили с номерами Венгрии, а стоящие рядом машины с украинскими номерами остались невредимыми."
З початку 2018 року у результаті пожеж в Україні загинули понад 600 людей, постраждали - майже 350. А ще ДТП, а ще потопилися... А ви берете і кажете "АТО, АТО..."
Київсько-Вінницькі кабани годовані в будь-якому випадку гірше жити не стануть. Ну-ну... Скоріш Гройсман вкусить себе за сраку і обсере те, чим сцить, ніж "Газпром" нестиме відповідальність. І нікуди він (Гройсман) не дінеться - за сраку себе вкусить
О,Юлька...курвега! Каддафі вбили і... грошики,як їй ,так і Саркозі повертати не прийдеться.Мертві прощають довги. Але відповідати в суді так...як і тому Саркозі,якого вже шмуляють,прийдеться! Ох,вже ті масони-дурилки,б'я! Банда! Вєсті.UA. Бандити у Верховній Раді. Сюрприз Каддафі для Тимошенко - 24 Канал
Щодо екс-президента Франції Саркозі розпочали офіційне розслідування Франія вже хопила Саркозі "за-яя",а Україна тую Тимошенко що? Ще ні! Ще лазить на-лабутенах в ВР,відмивати в прокурорів гроші від Каддаффі,щоб "за-дупцю" її не хопили.Але хоплять...ще хоплять,якщо не втікне кудись.Помаленьку для неї і таких,як вона настає Час пік...Час Втікання! “Схеми”: Тимошенко не хоче відповідати, звідки взяла гроші на лобістів 2015 р.
Так ось які ті харківські патрійоти,та і сам той губернатор Добкін з таким же Кернесом,що не любили україншький наційоналізм,а тіко массонський. Добкін погодився розповісти суду подробиці втечі Януковича Перед втечею до Криму Янукович у Харкові зустрівся з Михайлом Добкіним, який на той момент займав посаду глави Харківської ОДА. Від губернатора Янукович отримав необхідний для втечі транспорт. Йо-майо,в лохів писки повідкривалися раптово,хто тим всим крутив в Харкові,поруч з Донбасом! Да-а-а,лохи в повній жопі!
То вже чітко і ясно видно,на якому фронті Українці програли перед олігархатом,перед тою Європою з тою повністю корумпованою владою,що залишається лише Один Вихід...щоб повністю не зникнути,хоч в тенетах Росії,а хоч в корумпованій системі банків ЄСу, нині діючої і впливаючої на дальнійший шлях України! А то все,якусь лапшу на вуха, муку в очі і гречку в руки з Тимошенко, Саакашвілями,Вакарчуками,Савченко різними... ДЕ ЯСНО,ЧИЇ ЦЕ СТАВЛЕНИКИ ! І щоб з нами не поступили так,як це вже було...
Але у всій Європі націоналістичні партії годуються із Кремля, як от француженка Ле Пенн, угорські Йоббіки, у такому признавались і австрійські партії... Не буду категоричним, але і багато поступків Свободи - гарна картинка для Вата-ТВ.
Та воно все приблизно подібне,як...СССР дещо = як СНГ,а СНГ дещо = як ЄС,а ЄС дещо = як США,а США дещо = як РФ,А РФ дещо = як СССР і т.п. з тим націоналізмом,що російський,єврейський,мадярський,польський,французький,а чи то український! Це все і всіх їх можна при бажанні обізвати і нациками і фашистами,в тому числі і Путіна і Трампа,що скоро і зачнуть робити в США гебрейські націонал-демократи з Конгресу,рятуючи Ізраїль від Іранських націоналістів,які в останній час стали дуже злейкими на їх тії хитрощі в далекому від нас близько-східному регійоні! Отож і подивимось ,які наційоналісти з них тих двох,та будуть вірнішими,демократичнішими і справедливішими! Який націоналізм/нацизм переможе,той і буде най- най-най-справедливіший! Без сумніву! View: https://m.youtube.com/watch?v=IXdeEEFiTW0
Я не вважаю націоналізм синонімом шовінізму чи фашизму. Так і Євросовок далеко не СиРиСиРи, для багатьох спірне питання, важливіший Вашингтон чи Лондон.
Воно то так,але... Якщо хтось міцніший від Українця нинішнього ,та схоче нас ,українців,та опаскудити і назвати нациками,чи то фашистами,то він це зробить,виходячи з власних інтересів і вигоди так зробити...Обпаскудять,обісруть нас з ніг до голови,як то і почали робити з нами поляки на Волині,мадяри на Закарпатті,Росія в Криму,та і Донбасі... Угорщина фетишизує мовне питання і доводить ситуацію до абсурду - Пристайко А ВасяМТ нам б тут наговорив,або ще наговорить,як і деякі(!) фарисеї і семіти-українофоби,звинувачуючи українців,в основному западенців в нацизмі,антисемітизмі і геноциді інших народів.Слухати це і мовчки погоджуватися з таким,це і є зрада національних інтересів і колаборантство в-бік ворога,фальшивого і хитрого! Тому слід бути уважним патріотом і тримати вухо гостро,а зброю в руках моцно!
Дивлячись на тую урочисту картинку не можу не спитати: чи вам відомо, що Тягнибок закінчив гебрейську школу? Щоб ви в ньому не розчарувались, не дай Боже. Ще хочу спитати: як ви можете звалювати таке жахливе фото в одну купу з якоюсь пародією? Іноді так і хочеться запитати: чи ви, дядьку, зовсім п"яні, чи то у вас зазвичай така каша в голові? Якось треба мати трохи такту чи сумління, щоб не торкатися жахливих речей під час свого гумору? От ви, ви сам, своєю особою ганьбите тих націоналістів так, що ніяких ворогів не треба, щоб вас паскудити.. Слідкуйте, пане, за тим, що тут дописуєте, бо вас читають!
Ну чого та пані така...така зла і на Свободу,і на Тягнибока, і на мене, і на галичан...і обзиває дядька п'яним чогось,а Тягнибока якимсь євреєм,чи то неуспішним учнем якихось неіснуючих шкіл для євреїв у Львові(кумедія якась!),і про якийсь гумор говорить при серйозній і тій важливій на-нині розмові про Мою/Нашу націю,та і про Президентство в нинішній неуспішній і одуреній (ким?) Україні...Негарно пані так...дуже НЕЛАДНО! Ще таке...а в вас пануньцю,спитаю, мозги на місці? Чи Ви мелете ВСЕ ТЕ,що вам підказують колаборанти і фарисеї,яких розвелось до-фіга... і в нині корумпованому СБУ також(читайте газети!) ,про Те,як обсирати УПА,Бандеру,Свободу,свободівців,націоналістів і взагалі просто Тягнибока,Фаріон,та ін. Ви власні мозги(???) маєте,що приписуєте комусь,в тім числі Тягнибоку якесь єврейство,а Свободі нацизм і антисемітизм в дальнійшому з вами і такими як Ви,спілкуванні? Питаю...ВИ власні мозги маєте,що тут пердите і наговорюєте мені/нам, і про мене також,всякую свою фігню,що Вам в лепетру взбреде...Стримайтеся,кобіто! Неладно так зі старшими розмовляти,чей 70 літ моїх,то не ті Ваші 30-35,а хоч і 40! Меле коюіта язиком,що хоче...Ой наговорю, бачу і я вам,яко фарисею-початківцю...але ще троха стримаюсь! Краще тоді ідіть геть...або я піду! Зденервував'єм сі до-хулєри трохи тою східнячкою і її тою ментальністю...ментальністю тих,хто і є нині при владі! Роблю висновок: меньше спілкуватися з тими,хто мені чужий тут(ВасіМТ,Манури...),а лише з тими,хто мене і кого я тут розумію! Ну і поменьше від тепер всяких дописів,само-собою,раз отак получилось,подібно до брехливого Майдану!
От же ж "дурне сало без хліба". Ну то ви напросилися, Юрко... Тягнибок сам по собі розумна людина, я його багато слухала. Він не говорить нічого зайвого (зараз), але на початку своєї політичної кар'єри були недоречності. За це він розплатився і продовжує розплачуватись. Відношення як до радікала! Крапка. Там ще Міхальчишин є (такий борзий, що є підозра - чи не приплачують йому гебісти?) Закарбуйте собі на лобі: радікали ніколи не будуть в президентах. Навіть не мрійте. Ще скажу. Зараз трудний час, і треба думати про Україну, єдину і соборну, а не про те, як когось відсікти. Квітучу країну, доброзичливу до всіх, хто тут живе. Найперша увага економіці, новітнім технологіям, сучасній промисловісті, треба піднімати і сільське господарство, занедбане село. Не час махати шаблею, викидати гебреїв чи що там ви пропонуєте. Мене особисто гебреї чи грузини менш за все хвилюють. А ось вам подаруночок на 1 травня:
Але Ви "глупа баба в грубих шевйотових майтках" Тягнибок,як і я,таким як ви наговорить ще не таку купу бздурів... ...щоб в вас і накручуючих вас моссадівських шпійонів голівонька бо-бо...Як прийшли до влади в Києві гебрейські ставленики,ну то шо...і Тєгнибок-си також мовив,же і він має родину серед них.А шо,не мож прибріхувати трохи при Великих Брехунах у владі? Мона! Сам можу таке повісти,же моя родина,татко і вуйки,всі...всі були генералами в Вермахті і жили-си ві Львові,хе-хе...і триндіть собі на здоровя,як той Петрусь,же він не Вальцман,а...Порошенко Петро.Майже гетьман Дорошенко.Ой,кобіто.кобіто...Давай не будемо,ОК?! Во,знайшов фото в фейсбуці,де якась стара львівянка нині мовить,же то її татко з мамусею на фодиграфії ві Львові в 1943-м гуляли собі по пр.Свободи. Прийде в Україну НАТО,то ще компенсацію від німців дістане за тата.А фото може бути вчорашнє,зроблене айфоном. Добре,закінчую з-вами,бо сенсу в цих розмовах з Вами абсолютно не бачу.А Ви собі блукайте далі з провокаторами межи Харковом і Києвом по-Хазарських степах!Зробити з Галичини нову Донецьку Лугандонію не вдастся !
От тепер вже зась. Зливайтесь, дядьку, далі. Тягнибок себе оббріхав трошки, записуємо. Хочу почути, що і голова Європейського єврейського конгресу, громадянин Ізраїлю Ігор Коломойський, який офіційно визнав факт регулярного фінансування ВО «Свобода» - себе оббріхав.