Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Так, будемо жити по-новому, в Україні! Але не забуваймо з повагою тих, що жили колись на Україні.
    Бо раніше жили на окраїні, а тепер в своїй хаті.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Українці Польщі заявили, що Варшава замовчує злочини Армії Крайової
    Польська влада, державні інституції та політики Польщі замовчують злочини польських збройних формувань проти українців у 1944-1945 роках.
    Зокрема, з 9 по 11 березня 1944 року поляки знищили 11 населених пунктів, де проживали українці, в результаті чого загинуло не менше 1228 осіб. Згодом, з 19 по 22 березня, знищено ще 21 українське село. Найбільше людей тоді загинуло в селі Сагринь та його околицях 10 березня 1944 року - 606 осіб (227 жінок та 151 дитина), а також в селі Бересть 21 березня 1944 року - не менше 239 осіб (104 жінки та 50 дітей). Загалом у березні та квітні 1944 року у східній частині Люблінського воєводства тоді загинуло не менше 2220 українців, зокрема 850 жінок та 422 дитини.
    Українці Польщі закликали польське суспільство проявити солідарність з українською меншиною і засудити тенденційні публікації та дії, які мають на меті виправдати масові злочини проти українського цивільного населення, а також випадки профанації і протидії відновленню могил та українських місць пам’яті на території Польщі.

Катрен про кару крутіям

Ще "просрають" тих хазарів і совєто-ляхів
    з підлим, їхнім,тим крутійством,
    ще буде міцна Вкраїна - буде Українська,
    та і з моцним військом.
    Буде паном Українець у своїй державі,
    а масони і кацапи на тюремній лаві...
    Буде кара за крутійства й за Те горе Людям,
    що робили в Україні безлік років флудя!

Ще згадаємо про знедолену нинішню Неньку-Україну і оцю мою "віщу" катреняку також згадаємо! Я сам нагдаю!:hi:

View: https://www.youtube.com/watch?v=Tj_OrQDKLHI

Останнє редагування: 9 бер 2018
  3. Юрко НОТОЦО

Хлопе Медведю,троха жартів :mocking:...не будете читати дідові катреняки про те дурення Українців і оббріхування галичан,бандеровців,то шо? Йой,шо-шо,та програєте,бо нічого сі не навчите,навіть в галичан, більше того всього,що щось там вже троха знаєте від хазарів!
    Галицьке епікурійство вбачає в основному пpaвилa мудрості — вміти уникати незадоволення кимось,чимось ...і страждань при цьому. Йдеться саме про «уникання» страждань, а не про гонитву за задоволенням бажань. Гонитва за бажаннями завжди приносить свою протилежність — невдоволеність.
    Катрен для Медведя

Не будь мудрим,як Василько,що із Стрия-міста,
    що зліпили-го батьки з кацапського тіста...
    Так і раджу й Вам, Медведем бути українським,
    не грузинським,чи хазарським...а епікурійським!
    :)))

View: https://www.facebook.com/1615385168715348/videos/1936384603282068/

Останнє редагування: 9 бер 2018
  4. hrim

hrim Well-Known Member

Щодо арсеналу зброї виявленої в Рубана. Можливо про її застосування фальстартнув Василь?
    І планувалося використати її 18 березня по людях, які прийдуть в російські представництва?
    Хтось може навести приклад актуальних вбивств (масових вбивств) за "національним принципом, за язьік" про які на пятому році агресії заявляє провокатор? Це робота агента по мему агресора «гражданская война».
    Зверніть увагу як встидливий конспіратор відтворив третю букву слова «язык».

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є ще версія, що це показуха, додатковий рейтинг на вибори президента, що от Порошенко такий хороший, так СБУ підняв, що такому теракту запобігли.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви ще скажіть, що то саме Василеві зброю везли.
    Ми можемо лише гадати, що за зброя, чому везлася.
    Мої варіанти:
    - Якби зброя потрібна була для путчу (проросійського путчу), вона б тут уже давно була в необмеженій кількості, взята з наших збройних складів. Оно скільки складів рвалося, можна було би і наекономити.
    - Зброя везлася в провокаційних цілях. Хтось би використав зброю російського виробництва на території України і покинув би, а потім її продемострували би нам та іноземцям, і ми всі як один згуртувалися би навколо Порошенка проти підступних росіян.
    - Зброя везлася, бо була там куплена за копійки із "гуманітарних запасів", а тут її потім збиралися продати набагато дорожче всяким арабам.
    - Найбільш ймовірний варіант: Будуть казати, що це Семенченко разом із Саакашвілі замовив зброю Рубану, щоб за допомогою неї повалити "народно обраного Порошенка". Аби тільки наш доблесний Юра не знайшов разом із вилученою зброєю боргову розписку Саакашвілі, в якій він обіцяє повернути Курченку гроші, щойно арсенал дійде до відповідних схронів.

7. Коммунарец

Отожбо... Задоволення в самому собі... Йолоп... Та не ви... То я. Не міг ніяк збагнути що то ви за таке цабе - нікому нічого, незалежний від усього та спільноти, але законий у свою оптимістичну мудрість.
    Етюд маслом в рожевих тонах....
    Ви справжній галичанин. Мої шумські родичі (крім тих шо виїзали звідти) всі такі. Такі розумні, як в мого батька діти.

Останнє редагування: 10 бер 2018
  8. Коммунарец

Дивно... Про Тимошенко ні гу-гу... От кому-кому а їй як маслом по сиру до смаку....
    Кому вигідно і шерше ляфам)

9. Юрко НОТОЦО

НАТО ВИЗНАЛО ЗА УКРАЇНОЮ СТАТУС КРАЇНИ-АСПІРАНТА
    Зауважимо, досі в Альянсі відмовлялися офіційно визнати прагнення України до набуття членства в НАТО. До вчорашнього дня на сайті НАТО стверджувалося, що Україна "не має формальних прагнень до членства". Після загострення українсько-угорських відносин зміни цього статусу стало ще складніше добитися (детальніше в статті "Як угорська блокада підриває відносини України з НАТО")
    Мадяри,які під час 2-ї Світової війни були проти утворення Карпатської України і нині продовжують вставляти палки-в-колеса бути міцною державою,тому має бажання знову загарбати собі "під-шумок" Закарпаття.
    А Україна тому й попередньо робить заяву!
    Київ розраховує, що Угорщина не блокуватиме участь Порошенка в саміті НАТО
    Про це і таке минуле трагедійне Всі добре знають на Західній Україні і до-о-о-обре Це Все пам'ятають! Угро-фіни ,бя!:aggressive:

1aaasdf.jpg

15 березня 1939 року Карпатська Україна проголосила незалежність. Інфографіка | Офіційний веб-сайт УІНП
    Оця пісня Чорна гора з народу чудово відображає нинішні почуття українців Карпат про збереження своїх споконвічних земель!

untitled.png untitled.png
    View: https://www.youtube.com/watch?v=rXDYFgrTRrM

Останнє редагування: 10 бер 2018
  10. hrim

hrim Well-Known Member

Коли я кажу, я опираюся на цитати Василя.
    Василь - деструктор. Його "зброя" рефрен деструктивних мемів і нерозбірливі форумляни.
    Віз Рубан - він працював у Медведчука. У них з Василем спільні - деструктивні цілі.
    Факт - в автобусі, який віз Рубан була маса зброї. Рубан цього не заперечував.
    СБУ - красені.

11. medwedo berlogsoni

Я мав на увазі - якого виробника, де взяв (де взяв, де взяв - купив), там повідомлялося, що зброя була схована в меблях, тобто, не в автобусі під сидіннями, а в меблях.
    Може, Аваков для своїх хлопців замовив, а СБУ завадило цьому. На днях була серйозна сутичка між поліцією і СБУшниками з підривом авто.

Можливо, я не виключаю, що з початком активних дій на Донбасі буде оголошено військовий стан по всій Україні. Років так на два. Путін з Порошенком робитимуть вигляд, що йдуть запеклі бої, а тим часом по всій Україні буде комендантська година із забороною будь-яких мітингів, ходів, ну, і зрозуміло, виборів.
    Фіг його знає, до чого вони можуть додуматися.
    Он на днях два красені із БПП зареєстрували закон про скасування єдиного податку для третьої групи ФОПів
    Нардепи пропонують скасувати 3 групу єдиного податку
    А це - нехилий удар по людях, які самі собі заробляють, платять хай і невеликий, але стабільний податок. Зокрема, програмісти-фрілансери. Сидить собі дома, програмує, зроблене відсилає через інтернет, на картку гроші отримує.
    Колись Юлька хотіла дорватися до підприємців, задушити їх своїми законами, потім - Азаров, завдяки якому багато людей, дійсно працюючих, позакривалося, тепер - порошенківці.
    Працюючі люди, з головою, можуть плюнути на всю цю свистопляску і гайнути за кордон назавжди. Залишаться, як казав пан Василь, одні старі пердуни, які будуть на кусок хліба пляшки збирати.

"дракони", "жінки", "регори".... тьху на його пір"я! Ухвалить камарилья закон, і ніяких драконів не знадобиться.

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так от, Антон Геращенко /той, котрий у Авакова служить/ каже, що першу партію зброї Рубан завіз до Хмельницької обл, її заховали в військовій частині.
    У ФБ є допис якогось Олексій Романов, тіпа зброя була захована на території в/ч 0553.
    Проблема в том, что эта часть - очень непростая. Можно сказать - знаковая.
    Это - армейский 8-й отдельный полк спецназа (8 оп СпН). Главное управление разведки
    . (с)

13. hrim

hrim Well-Known Member

Дипломатичний спосіб вирішення є пріоритетним.
    Податок фрілансерів. В останньому рейтингу добробуту Україна на 112 місці. Треба проаналізувати як платять податки фрілансери у країнах вище за рейтингом.
    Ви - інтелігент, ерудит, полілінгв, аудіал! А посилаєтеся на особу, яка роками "бикує" на цьому форумі ненормативом!? І не просто "бикує", а провадить деструктивну роботу з підриву внутрішньої безпеки.

14. tea man

tea man 茶人

Ці два нардепи з БПП (Шинькович і Чекіта) чхати хотіли на те що буде робитися в Україні. У них все добре, можете не сумніватися.
    Пригадуєте період коли були масові "маски-шоу" проти ІТ-компаній? В цей час дехто з західних роботодавців перевів своїх працівників з України в сусідню Польщу від біди подалі.
    Це буде в кращому випадку і зараз, якщо цей закон приймуть. В гіршому випадку заберуть роботу в українців і віддадуть індусам та китайцям.
    Але цим мудакам все "по цимбалах"
    [​IMG] [​IMG]

• Інформативно Інформативно x 1
  15. jasvami

jasvami Well-Known Member

- То ходи й далі в темряві, водянику болотяний.
    Ще проситимеш:" я водяной, я водяной, - поговорил бы кто со мной...".

16. medwedo berlogsoni

Зараз податки надходять до українського бюджету, причому - чималі. З прийняттям згаданого закону і цих надходжень не буде, як вірно зауважив @tea man . Податки платитимуть лише ті, хто торгуватиме канхветами від Рошена. Ті, зрозуміло кому, хоч якусь користь приносять, і їм, зрозуміло, не захочеться, щоб гавкнувся бізнез зрозуміло кого. Ще існує Конті, до речі.

17. iso

iso Well-Known Member

Здорово "Луч света в темном царстве":good:

18. medwedo berlogsoni

Я прошу Вас нормативною лексикою прокоментувати два фото (дві світлини) наведені нижче.
    А під спойлером - фото одного українського націоналіста

Не берусь виступати адвокатом пана Василя, але я не подивуюсь, якщо під термінами "оранжоїд" і "націоналіст" бачить саме оцих яскравих представників.

Я сам під час Помаранчевої революції наліпив помаранчеву стрічку на раму свого велосипеда і носив помаранчевого так!-галстука. А хлопці, фото яких вище, туго знали своє діло. Скористалися ентузіазмом полілінгвів і аудіалів.

ЗИ От, до речі, ще один "помаранчевий" зразка 2004 року. Бачив його на майданній сцені своїми власними очима. І Кінаха також.

Останнє редагування: 11 бер 2018
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А копнути глибше, ці двоє були комсомольськими активістами. Як було у відомому совковому фільмі "Власть меняеться"

20. hrim

hrim Well-Known Member

В 2005 році 5-ий канал був опозиційним і називався каналом чесних новин. В той час як, зокрема, журналісти 1+1 на колінах вибачалися за дезінформацію перед людьми.
    Про Луценка нічого не скажу. Третє фото мені не відкрилося. Все так не буде.

а де твій аватар? :)