Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. hrim

hrim Well-Known Member

Ви людина з досвідом. Мали би розбиратися в людях. Спілкуєтеся із особою, яка роками паплюжить своїх командирів.

"Знаете, зачем кремлеботы в комментах постоянно оскорбляют одними и теми же словами? Понятно, что по методичке, но с какой целью? Для "установления стойкой ассоциативной связи".
    "Кремлеботами работают неудачники". Грустные будни "фабрики троллей"

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,та який кремлебот,зі Стрия , родіни Стефка Бандери! Ви,як та дупця,Co pierdzi a nie smierdzi! Ну тіпа,грім що гримить,а нікому не страшно!
    Пан Вася,такий промосковський бот,як і Ромко Мих,якого вже тут також обявляли порохоботом...Хлопці-галичани можуть знаходити спільні інтереси з любими,будь то німецькі хвашисти,а чи то хазарські гебреї...Я сі в людях файно розумію. а в галицьких дідах...охо-хо як!
    Добре,кличте Миха,а то задовго він з нас сміється в Сихівськім пив-барі! А Вася-Чапай також дивиться посміхаючись на нас лохоботів,як на мале пиво! Дуже не сварім'сі! :drinks:

yyy.jpg

3. hrim

hrim Well-Known Member

Слова вашого протеже Василя із Стрия:
    Можете навести цитатою приклад цього?

4. Юрко НОТОЦО

Васильку давайте,бочку гноївки на східних сепараторів! А то й справді ніц такого я й сам не читав! Або...ізвінітє панове,я такого не мовив раніше,а нині повім!І-і-і...галицьких приказок відро на сепаратистів,московитів і на хазар.Пану Грому гадаю таке сподобається,як і мені! Вперед Чапай,ставайте накінець Махном,раз з Вас Бандера не виходить!:)))

zzzhger.jpg

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чого тільки на східних?
    Порошенко - не східний.
    Гройсман не східний.
    Парубій вообщє червоноградський рагуль.
    Тягнибок, Фаріонша...
    І всі ділять Україну.

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Коли я кілька разів зачитував оцю гумореску , з такою ж інтонацією як у Паламаренка, то АБСОЛЮТНО ВСІ, хто її слухав, згадували саме про Парубія. І всі казали, що Глазовий написав саме про нього, мабуть. Ще не було такого випадку, щоб хтось про цього придурка не згадав

• Подобається Подобається x 2
  7. Юрко НОТОЦО

Василю,східняки ділять,зменьшують Україну, а бандеровці їдуть в Польщу,Європу забирати вкрадене своє і везти назад в Україну...вірніше до Галичини,отаким як на-знимці шляхом,бо бензина дорога таки.Во-о,як ті-во економні бізнесуючі дрогобичани,що дають собі якось ради і їдуть на закупи до Перемишля,Жешова-Ряшіва,Кракова...А про зменьшення України з західного боку бендерівці не ведуть ніякі розмови,а лише про збільшення України на-випадок всякого в житті...деколи по предосторожності і дискутують про розрив з УРСР,якщо хтось нагло схоче знову повернути СССР Путіна/Сталіна назад. Сибірських снігів наїлися всі вже тут досить за 50 років 1х-2х-Совєтів на галицьких землях! :uanew::bandera:

28.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=jL-Du7dl4As

1450695_1501125.jpg

Останнє редагування: 7 бер 2018
  8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

То дуже самовпевненно. Якщо Путін захоче - то зітре Львів з Землі і скаже, що так припинив війну на Донбасі, як американці зупинили японців в 45-му. А американці нічим не зможуть відповісти Путіну. Падумаєшь.. Львів... Своя Флоріда дорожче. Ніяких зобов'язань НАТО не має перед Україною. Чи має?
    Так що ... Поки Україна ще разом, то надія тільки на себе, а не на санта-клауса. То мені так здається. Бо може повторитися 1920-й рік, якщо почнуть рвати кожний до своєї хати.
    Але від долі не втечешь. Все відбудеться згідно плану Бога.

9. VasMT

Бастера, Юрку, яка Халепа?
    Галичани їдуть до Польски по харч і крам не тому, що стягують до України те, що забрали колись Пілсудські з попередниками. Галичани їдуть до Росиї не тому, зо хочуть повернути те, що забрали ніколаї-владіміри.
    Їдуть вони, бо кУсать хоціца (хату добудувати, п‘єц єнчий поставити, самохуд файний прикєгнути. Як і східняк чи хлоп з центру країни. Як колись їздили до Туркії, Чайни, Сябровщини...
    Бо держава, аби її шляк трафив, не дбає за хлопа, за свого захисника, за свого музику, свого...
    Натомість хлоп з дрогобича-стрия, почухавши потилицю і промовивши- «би ту владу кров нагла залєла», збирає манатки і валить з України.
    А я, діду, хочу, аби мої внуки бігали до діда в гості, а не літали літаком плутаючи "дякую" з "сенкью".
    Отак от, діду...

• Подобається Подобається x 3
  10. Юрко НОТОЦО

Що самовпевненно? Що галичани боронитимуться і без НАТО проти російської чи польської інвазії за своє місцеве щастя? Не-підперджуйте Василю і не меліть хе...фігню всяку.Ніколи галичани на американських чи польських євреїв не надіялись на поміч в своїй боротьбі,і ніколи не сиділи склавши руки,як то вони сиділи собі спокійненько,як то в них і з ними було тоді...а боролись галичани і гинули в в своїй боротьбі.Так і буде! Добре...з Вами чи то тим спившимся про-московським попом,чи то таким же колаборантом-ребе з Хазарщини розмова не получається абсолютно...забагато фиша їсте,комунарцю Троцький! З Васею однодумцем давайте далі балакайте про своє майбутнє і про ту пенсію від СССР'у...і як то Путін той по-вашому тому пророцтву,то все та вумно/розумнo(без труда і праці...як завжди страшачи бомбою) ,то все і закрутить/скрутить!:pardon::bye2:

2013.jpg 1sdfgh.jpg

11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Онуки, як цей українець. Слухати хоча б до 1:25. То є цікаво

View: https://youtu.be/-WMesy16E9k?t=52

13. hrim

hrim Well-Known Member

От бачите, і ви такого не читали. А то ж вже чотири роки, далебі. Юрку, як ви вважаєте, хлоп, котрий каже же він воїн, - має відповідати за свої слова?
    Ще раніше, як «сєпаратори» забігали на Львівський форум, то Василь, який постійно тут був присутній десь відразу щезав. Поки жінки не знешкоджували «сєпаратора», - Василь ся не зявляв.
    Василь постійно деструктивно ниє. Прикривається армією. Юрку, застановіться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. hrim

hrim Well-Known Member

Путін втілює прагнення переважної більшості його країни. 86% мінімум. Для них України в державному розумінні не повинно існувати, бо це, на їх думку підриває статус їхньої країни.
    Ви тут так виразно амбітно формулюєте, а що ви офтопом витворяєте в розділі Війна?

• Баян Баян x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Все вірно мовите...Пан Василько грає з себе ідейного військового, що логічно собі по-власному розумінні усвідомлює,же він твердо знає яка правда перемагає..."правда" декларована силою ,яку фіг які націоналісти переможуть.Тому з націоналістами він і воює,а з космополітами (совками) він заїгрує і дає їм зрозуміти,ЩО ГОТОВИЙ НА ДЕЯКИЙ ЧАС піддатися їхній брехні,щоб знову захопити владу завдяки їхнім хитрощам,як Лєніну,Троцькому і Со. дали таку можливість і...і потім копнули їх(також розуміючих, в-дупцю) і як Сталін хопити все в свої військові руці,які ніколи ніц не крали і зла не робили,а тіко стріляли всіх,хто проти них.Ото таке зараз,коли Москва Єрусалиму обіцяє в Криму і Даунбасі Нову Хазарію,граючи з себе дурника,як і Василько,а потім хрясь...і усьо! Росія - родіна воєнних і бурлак з Малоросії,а хазари шо...сдєлал дело - гуляй смєло!Царя назвуть Николаєм,а не Соломоном.А ні...то як си хочете!Бах...і Менори нема!Отак і Василько собі мріє жити,ги-ги. Але я го,глупого внучка,що приживсі на Галичині,люблю.І втішу сі,коли він то всьо,своє помилкове,та зобачить на власнії очка! А так воно і буде! Він втікати не стане до Московії...Він змінить си нік і...стане г'европейським патрійотом.Може ще й сапьором в НАТО служитиме за більшу,файну пенсію!То ж натура така кацапська! Не зліт сі дуже на нього,тим паче розуміючи добре,хто він такий!:))):hi:
    Во-о,для Василя,як то буде москалями збудований Керченський міст до Криму,до України...і всякеє такеє!

View: https://www.facebook.com/shkilal/videos/1772587946087082/

• Смішно Смішно x 1
  16. VasMT

Діду, правда силою ТІЛЬКИ проти зовнішнього ворога. Тут в мене альтернативи нема і не буде. Без національності, партійності і віросповідання.
    Але я ПРОТИ сили в боротьбі зі своїми громадянами. Вбивати за те «що їх вина тільки в тому, що вони співають псалми французькою, які ми співаємо на латині», вбивати за національним принципом, за язьік, чи за іншим поділом... Проходили сотні разів, сотні років, сотні поколінь.
    Я маю індульгенцію на знищення тих, хто проти моєї КРАЇНИ. Я не давав присяги захищати свинорилого. Тільки народ України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Коммунарец

А що я там вичворяю?
    Україна - це поле битви між звіриною і блудницею, якщо ви взагалі не тумкаєте в тому, що я пишу.
    Ще раз для .... повторюю: українці поміж двох вогнів - третина помре разом з ВВП, інша третина зі звіриною. Решта спасеться, якщо клепки вистачить розпізнати хто є хто. Ви у другій третині. Тому нап'єтеся крові ворога свого, як я вам і обіцяв. Але потім... вибачайте. Нерозумним не місце у новому житті)) Можете й надалі плюватися, скільки вилізе.:bye2:

18. Коммунарец

:fool: Якось так...

19. Юрко НОТОЦО

Погоджуюся Василю,але якщо той нарід України(???) та винищуватиме знову національно міцних і стійких галичан,яко ворогів тої...тої України,то мені буде дуже жаль,зле і зло за таке!:hi:

20. VasMT

А хто сказав, що та частина України, про яку Ви мовите, права?
    Моя думка незмінна : націоналісти - вороги України. Нашої України. Єдиної і Неділимої, Суверенної і Унітарної. І большевіки і націоналісти шукали в сраці меду, входячи в колаборації і союзи заради ВЛАДИ. Їм всім в задниці був народ. В самій гузиці, в самій дзюрці.

• Безграмотно Безграмотно x 1
а де твій аватар? :)