Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

1) Ви взяли дані з пропагандистського ДНР сайту
    2) Ви гірше, ніж та мавпа (ви знаете яку я маю на увазі). Бо та хоч визнала себе нерозумною і сподіваеться що більше не помилиться)), а у вас всі погані крім Путіна... виходить. По замовчуванню.
    3) Я тількино дивився на те, як Порошенко відповідав пресі - так ви мали б молитися на його. Хоча особисто я не збираюся робити цього. Бо я незалежний від нього і він мене не кормить і я не прошу в нього нічого. А ви чогось хочете від нього, а він не дає - тому ви і пакості робите йому.
    Отакої...

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Багато кому ця влада не подобається, нехай, поки що мирні мітинги спонукають щось обіцяне робити, хоч трохи прислухатися до того, що кажуть міжнародні партнери і свій народ. Не хочеться радикалізму, паління шин і якихось серйозних сутичок, але як так буде, дійде і до такого.

3. iso

iso Well-Known Member

Багато букв, але варто прочитати

Чи виживе Україна? Приречені на боротьбу або жалюгідне існування
    Василь Расевич, 28 лютого

Без зайвої дипломатичності й прямим текстом Міжнародний валютний фонд, фінансові структури Євросоюзу та Сполучених Штатів Америки заявляють, що Україна не отримає наступних фінансових траншів, якщо не ухвалить закон про антикорупційний суд та не проводитиме реформ. Жодні загравання, порожні обіцянки й вихолощені закони для відчіпного більше не пройдуть. Захід реально втомився від української брехні та крутійства.
    Більше не проходять так само запевнення української сторони, що Україна боронить Європу, воюючи на своїх східних кордонах з російським агресором. Направду воює і там насправді гинуть люди, але чому це має служити підставою, щоб в Україні правляча еліта розікрала черговий кредит? А що ж буде, якщо ні кредитів, ні фінансових траншів Україна не отримає?...........
    Чи виживе Україна?

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Коммунарец

Із цим важко сперечатися, як і з тим, що ПП пишається тим, що він перший серед президентів, що найбільше набрався тих траншей. Ап чем гаварить? Він брав - то нехай і віддає. Прецидент вже є. Ото, як Янукович взяв 3 млрд дол)) Я не підписувався - то чого я маю повертати комусь те, чого я не брав.
    Колись на суді від мене вимагали тільки ті докази, які мають чеки або мої зобов'язання. Кому давали - то нехай і віддає.
    Це так, легкий варіант вирішення проблеми. Хоча навряд можливий ... Всі повмирають одночасно))
    Інший, більш реальний - вибрати соратніцу Путіна і підсунути її замість України. Вона вміє домовлятися. Повернути дишло, бо той захід зі своєю демократією доведе всіх до дефолту. А так і Крим може повернутися і Донбас не потребуватиме жертв.
    Тихо, не верещіть. Петро Порошенко сам сказав, що буде співпрацювати завгодно будь з ким, аби добре було всім, навіть з Медведчуком.
    Віддати той Крим, а росіяне хай заберуться з Донбасу всі.
    З того Криму користі - як з казла молока.
    Хай тоді румуни або угорці рипнуться на Україну...
    То буде їм...))

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А яка користь з лугандону? Гангрена на тілі України.
    Нахер і Крим і лугандон.

6. Коммунарец

Та ну, де тепер на Україні немає болячки? А на луганщині "там мама, там яблука..."(с)
    А за Кримом - то як з Аляскою. Все рівно американці забрали б півострів, а так хоч вовни клапоть.
    Ато взагалі, ви як хочете - можете і Буковину із закарпаттям віддати, а у мене своє на думці.

7. ІгорМ

Буковину із закарпаттям віддавати не можна - там живуть свідомі українці, котрі ніколи не закликали на свою землю іноземних президентів і чужу армію

А лугандон - це гнилий русскій мір. З таким баластом Україна не зможе нормально існувати

View: https://youtu.be/wAJFKhCml7Q

зі

во настрої лугандонців

View: https://youtu.be/ihnPq8R1XA8

ззі

а во "там мама, там яблука..."(с)
    митинги в поддержку России г.Алчевск

View: https://youtu.be/ayGdRbr8dao

Останнє редагування: 1 бер 2018
  8. Коммунарец

Я іноді стикаюся с історією Русі, по деяким справах, то багато хто із волинських та галицьких князів, ну і там всі по переліку кликали литовців, угорців, поляків, молдаван), далі - хазар, московитів і всіх підряд... на свою землю бити свого брата чи дядька. Чи ні?

Я б не оцінував всіх тамтешніх мешканців, як і волинян, які поляків жучили в 43-му за однієї правдою. Бо справжня правда на небі, а мені тут ще жити серед вас.
    А хто гниліший - то тільки Бог знає.

Всюди є виродки, які за гроші продадуть свою країну, а от по ідейності - то взагалі:
    Росіяне під владою блудниці, а українці під лапою звірини. Гадаєте, що комусь пощастить?
    "Глупцы... Кто еже с ними дружить будет...". Просто в українській мові немає слова "глупый", а "дурн..." я не вживаю. Віра не дозволяє.

9. ІгорМ

При чому до нинішньої ситуації віра, Бог, князі, блудниці і лапа звірини? :)

Лугандонці дружньо кликали рускій мір, зараз мають те що кликали.
    Нехай щастить!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2018-3-1_13-14-36.png

11. iso

iso Well-Known Member

І то правда, менше неправильного електорату...

12. ІгорМ

1. Насільно міл нє будєш
    2. Держава повинна опікуватися своїм народом
    Здоровими і заможними ;)

13. Коммунарец

Нормальні люди відразу посилання дають на інфу, а ви як той татарин "Твоя моя не понимает". Наче і розумна людина, а поводите себе, як турецькоподданий.
    Немає там такої статистики.
    П.С. Вибачайте мені, але я надивився, як маркетологи підробляють документи, відрядні і т.п. на звичайних простих графічиних програмах. Люблю перевіряти - робота така.

Останнє редагування: 1 бер 2018
  14. ІгорМ

Податкова оштрафувала Коболєва на 8 мільярдів

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тоді я під ці критерії не підходжу. Я бідний і з болячками. Порошенко підходить - здоровий, як бугай, і гроші має.

16. ІгорМ

А чо бідний?

зі
    Порошенко вчора казав, що в нього життя не цукор
    :)

• Подобається Подобається x 1
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви вважаєте людину з півтора тисячами гривень пенсії, яка вимушена продовжувати працювати, щоб не померти з голоду, багатою?
    Я думаю, в нормальній державі людині із університетською освітою, сорока роками стажу і знанням двох іноземних мов жилося б трохи краще.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Програма Тіргартенштрассе-4.
    Теж дієва для зменшення неправильного електорату.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а нахера йому цукор? Йому і з рошенками непогано

20. ІгорМ

Порошенко он вчора казав, що тоже став біднішим.
    До речі, він так пуцав попередню владу за зубожіння народу і розвал економіки, а навіть не заїкнувся, шо при тамтій владі він сам був міністром економіки :)

а де твій аватар? :)