Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та це як правило такі спогади. Я вважала, що прийде їм час і ніхто не ходитиме. А ось і ні. Зараз вже такі ходять, хто після війни тільки в військове училище поступав. Одного такого знаю - увесь мундир ветерана війни в нагородах, а де воював - хто зна.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

може і воював в "братських республіках" в Чехії наприклад...

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Українські (??) вчені так стрімко пішли вперед в науці,в час коли нарід в холоді і голодний,що аж страх бере,що то буде далі,від тих-всяких наукових відкиттів...:scratch_one-s_head:

Українському математику вручили престижну премію у 100 тисяч доларів - 24 Канал

Катрен про храм

Тримали євреї в підвалах Менори
    великую атомну бомбу
    й взірветься вона,як взриваєтся серце
    від руху в артерії тромбу!

E045C1BA-6E34-4F5A-8C43-99E265967600.jpeg

Останнє редагування: 18 лют 2018
    • Подобається Подобається x 1
  4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Українці В. Дрінфельд та А. Бейлінсон, колишні харкавчане, які працюють в Чикаго, отримали премію Вольфа, яка присуджується в Ізраїлі з 1978року...
    Є бажання висловитися, але немає розуміння повного срача того, що відбувається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Юрко НОТОЦО

То вони щось там відкрили такеє...а може і ні,і лише показуха то звична,та й далі регулярно собі вихваляються,як...як тою злою никулярною бомбою,що мають,що ще в них не підірвалась...І так ото і мстять нам єхидно та нагло тими, барижними грошима,кредитами і тим нашим нинішнім "добробутом",за те що ми все-таки незламні,по-відношенні до тих їх політичних хитрощів і в тому,такому от ставленні до них.Так ми міцні і витримуємо наглі знущання по-відношенню до себе! До пори до часу! :hi:

View: https://www.youtube.com/watch?v=D-uO6WqiChU

Останнє редагування: 18 лют 2018
  6. Коммунарец

Дайьош в порошок!

7. Юрко НОТОЦО

Не слід було робити такі заяви,як оці,що появились з уст тих,хто вважає себе зверхньо вищим,мудрішим і справедливішим Українця...
    Матеуш Моравецький 11 лютого дозволив собі завуальовано поставити Богдана Хмельницького в один ряд з Гітлером. Тоді у Хелмі, під час промови, присвяченої польсько-єврейським відносинам, Моравецький процитував рабина, з яким спілкувався в Торуні. Один з тамтешніх рабинів висловив свій погляд на історію. Він говорив про трьох злочинців на «х» - Гітлера, Гіммлера і Хмельницького...:hi:
    Порошенко попросив польського прем'єра не ображати ім'я Богдана Хмельницького

View: https://www.youtube.com/watch?v=zP70r9vPFpM

8. Коммунарец

Кожний буде відповідати за себе, а не за когось. А хто бреше - той більше за всіх понесе покарання.
    От кажуть, що прийде Ісус та покарає. Ні, він не буде карати, бо він буде Цар праведних людей. Прийде той, що не буде милувати і приймати вибачення, а випалить всю гидоту своїм вогнем,а праведних не зачепе, бо йому наказ такий буде. А не зачепе того, хто буде знати що робити, щоб спастися.

9. Юрко НОТОЦО

Десь так напевно і буде...Відповідати прийдеться причетним до злочинів і тут золотом чи жовтою пресою не відмажеться ніхто!
    Уряд Польщі: слова прем’єра щодо “єврейських злочинців” не заперечують Голокост

10. Коммунарец

Ебселютно! (Професор з Чікаго )

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На Вашому віку цього не трапиться. Можете бути впевнені. Так що краще приділяйте більше уваги світському життю.
    І, будь ласка, зі своїми віруваннями - в релігійну тему. Або - в Про ЦЕ. Про того Ісуса, коли його розп"яли, говорили, що він прийде ще на пам"яті тих, хто тоді жив. І вчинить справедливість. Дві тисячі років чекають. Ну-ну.

12. Коммунарец

Аякже, шановний... Тут всі мають право висловлювати свою думку про події, що кояться в світі.
    Я промовив свою точку зору і не затикав вам рота. Тому - якщо не подобається, то мовчіть або полімізуйте. А про то, хто що казав колись, ще розберемося, бо багато хто чого наговорив та дозволив оте всім читати і зводити.
    А от ви вже неподобство робити, вириваючи слова із контексту. Із мого випливає, що Ісус не прийде так, як всі те видають. Ферштейн?

13. medwedo berlogsoni

Ну, якщо Ви вважаєте, що майбутнє України залежить від пришестя, то будь ласка. Але якщо я скажу, що наше теля завтра вовка з"їсть, це також може бути моя точка зору, але досить дивна.
    Полемізувати можна на тему майбутьнього України, про те, коли і як вона вирветься з-під впливу Росії, коли дожене Молдову, Польщу, але в жодному разі не про пришестя. Про пришестя, про євреїв, про ЦЕ та про те є інші теми. Я в цій темі не викладаю своєї точки зору на вивчення іноземних мов, хоча якимось макаром можна було це притягнути за вуха: майбутнє турецької мови в Україні.

14. medwedo berlogsoni

А Ви, значить "не всі". Ви - "шотоособенного". Довірена особа Ісуса, який Вам сказав, коли і як він прийде і що робитиме.

15. Коммунарец

Ну чого, якщо розшифруєте письмена Ронго-ронго або там золоті табличкі майя і там буде щось про долю України, то шо в тому буде поганого, ніж гадати на кавовій гущі? Я навіть заоплодую вам. Але ж вам то не дано мабуть... Не вистачить логіки і фантазії. Там і хітроумні програми не допоможуть.
    А я от кажу вам, що Україна знаходиться поміж молотом і наковальнею. Прийде жінка, яка отримає перемогу над РФ, а потім... Ну, як Жанна д'Арк майже )) Нічого там немає магічного, крім тих, хто знає, що відбувається.
    А у вас є більш-менш версія майбутнього, ніж оті світські зваблення?

16. Коммунарец

А хто ж не мріє мати таку честь? Як колись на майдані в Києві один росіянин питав - хто хоче стати ,Президентом України? Шкода, що я дивися по ТБ. А всі язики позасовували в ... Тож треба комусь взяти на себе ту місію)) Чи ви проти, щоб я спас Україну?

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

18. medwedo berlogsoni

• Подобається Подобається x 1
  19. Коммунарец

Я ж його не чіпав, так само прилипло... Перевернуло все догори ногами, та ще й звинувачує у чомусь недоречному. Жерсть...

Останнє редагування: 20 лют 2018
  20. Юрко НОТОЦО

Для пані тут що,галицьких "політичних лохів" замало? Ще й "циган бізнесових" від Кернеса,а чи то "революційонерів" від Саакашвілі вам тут хочеться для спілкування? :crazy:
    Смішна і якась самовпевнена дама без почуття гумору на галицькому форумі...спамерів вишукує на ЛФ,пек ти бідо! В Україні тверезих політиків ні в ТВ,ні в ВР,ні в прессі не зустрінеш,а вона тут...Ой! Всі давно вже в Польщі,в гЕвропі...як і Саакашвільо!:)))
    ...Лемко із Самбора був проїздом в маленькому містечку Харківщини. В центрі біля міської ради, до нього підійшли цигани і запропонували купити золотий ланцюжок за п'ятдесят доларів – сторгувався за тридцять. Ланцюжок виявився не золотим, про що лемко здогадався відразу, як і купюра в п'ятдесят, яку він їм дав, також була фальшива. А ось двадцять доларів решти – були справжніми!

Без названияgh.jpg

Останнє редагування: 20 лют 2018
а де твій аватар? :)