Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А яка цьому розумна альтернатива? У нас крім пройдисвітів нікого в політиці немає!

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

При зустрічі з Ющенком в 2006 році я в нього запитав:"Невже ви думаєте, що серед 46 мільйонів немає порядніших та розумніших за Льонь, Віть, Юль?" Він скривившися процідив в відповідь:"Мабуть є". На що я йому потім сказав:" На те ми й вибрали вас президентом, щоб ви забезпечили суспільство нормальною мережею ЗМІ, яка нам повинна в силу своїх функційних обов'язків й виявити достойних лідерів".
    А поки що цей інформаційний сурогат нам нав'язує свою жлобську еліту з замусоленої колоди карт.
    Задача для українців №1 - поставити собі на службу інформаційний простір.

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head: Прекратилось финансирование от соседей?

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А може місію виконано? :)

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Ще 9 травня 2011-го...

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

У нас взагалі в країні єдиний не пройдисвіт, не бидло, не нероба - Прокіп.
    Прокопа в президенти!

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

І взагалі, пропоную створити "Блок Прокопа".
    Навіть гасло вже є:
    Витягай країну з попи,
    голосуй за Блок Прокопа!

• Подобається Подобається x 1
  6. iKnopka

iKnopka Well-Known Member

Україна буде нормальною державою
    Як Польща

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Польща нормальна країна? Мав нині зустріч із старими друзями. Один мешкає в Іспанії. Він казав, же Іспанія краща за Польску...

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

нормальна

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо Іспанія нормальніша, то чому "як Польща"?

• Подобається Подобається x 2
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Можливо найбільш підходящий приклад у всьому ЄС - дуже подібна до нас держава.

11. krzyslp

krzyslp Active Member

Вроцлав, Гданськ, Жешув і Краків - містa, в яке Сталін міг перемістити ваші предки. Часто випадково. Але не Барселона або Мадрид.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нам туди,як до неба рачки.
    В першу чергу тому,шо кожен поляк вимовляє
    -Єстем Полякєм!
    Саме так,як я написав.
    З великої літери.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю Україні вже недовго лишилося. Нічого не виробляється, нічого не винаходиться, нікудишня освіта, медицина, немає житла, дика коррупція. Українська мова вмирає, всюди дикий суржик. По ящику - все російське. Всі найбільші компанії керуються з Москви, той же Приват-Банк, чи Київстар, чи МТС, ми просто далі трудоресурсний придаток Орди. Пошпаклювати щось, помити.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ще, Ромку, відкрию вам одну істину. І в Австралії і в Англії ми почуваємось з поляками як одна нація. Я маю на увазі західноукраїнців.
    Навіть багато старих поляків, які жили на Західній Україні "згадало" українську мову. Непосильна задача для східноукраїнців...

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

...уряд, президент, СБУ, військо, міліція... Ромко на 1000% правий - колонія ерефії.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

це одне, але ми й бізнес не здатні самі вести, це зовсім інше.

16. Pedro

"Ми" здатні. Але не дають. Від "нас" в цій квазідержаві нічого не залежить. Бо це не "наша" держава.

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да конечно, Польша как единая держава существует тырысысто лет, даже входя в различные империи она сохранила свою государственность ...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Маєте на увазі в діаспорах є великі воротили бізнесу?

19. Pedro

Не знаю, що означає слово "воротили", це видно якийсь русизм. Якщо ви маєте на увазі бізнесменів українського походження, то їх не бракує в діаспорі. Вірю, багато розумних людей, в тому числі і з бізнесовими задатками, є в Україні.
    Але якщо всі почнуть думати так як ви, що українці дурні і нічого не варті, повірте, Україна майбутнього не має.
    Скажу вам лише один факт. Друга людина в уряді Великобританії, Нік Клеґґ є нащадком українських дворян Закревських.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Добре, русизм, скажіть по-нашому і назвіть кілька компаній з таким же оборотом, як МТС чи Київстар, якими керують українці, я про практичні речі говорю.

а де твій аватар? :)