Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Солженіцина у перші післявоєнні роки поклали в лікарню з діагнозом "рак" (описані реальні події в романі "Раковий корпус"). Але він видужав і прожив - дай Бог кожному, 89 років.

• Інформативно Інформативно x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Все залежить від стадії і "локалізації". Якщо вчасно вирізати і влупити хімію то буває що проходить, мабуть навіть достатньо часто. В моєї мами вирізали півтора роки тому, наразі все нормально.

• Корисно Корисно x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

Ліпше б цей путінский жополиз здох ще тоді

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ого! Здається, я багато не знаю :scratch_one-s_head:

5. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Я поважаю вашу думку, але гітлер теж був дуже непоганий художник

8. prius

prius Well-Known Member

То поцікавтесь, дуже багато взнаєте

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та і маньяк Чикотило ніби був зразковим сімянином, так що не показник, як кажуть, що Дубневичі такі файні хлопці, такі господарники, Порошенко - кваліфікований дипломат і бізнесмен, Пуйло - спортсмен...

10. medwedo berlogsoni

Якщо Солженіцин описував реальні події в сталінських таборах, про те як повстання в таборі підняли саме галичани, вислані в Сибір і Середню Азію, як він із захопленням описує українців, що не зламалися і не мовчали у ганчірку як інші, а почали боротьбу, то Ви радите мені не читати описання реальних подій, максимально реалний опис лише тому, що той, хто написав, у свої вісімдесят років трохи "поїхав"?

Якщо Солженіцин описує, що серед українок не було "шалашовок", а якщо молоді українці одружувалися в таборі, і це був справжній міцний шлюб, то я також не повинен про це читати, бо це описано Солженіциним?

• Подобається Подобається x 2
  11. prius

prius Well-Known Member

Ви можете робити що забажаєте,я просто висловив свою думку,що ліпше б він здох ще молодим

12. medwedo berlogsoni

Тоді б залишилося невідомим багато фактів про долю тисяч українців, депортованих із Західної України в Сибір. Почитайте початок Архіпелага, чому він вирішив писати.

Він присвятив життя збору свідчень очевидців тих страшних часів. І, зауважте, ніхто не написав такого фундаментального дослідження. І якби він, як Ви висловлюєтеся, здох у молодому віці, ці б свідчення ніхто не зібрав, або вони були би знищені спецслужбами разом тим, хто написав.

Те, що він дав себе приручити на дев"ятому десятку - то мінус. Але невідомо, якими ще ми будемо, і чи, після восьмидесяти.

Так що не потрібно його порівнювати з Гітлером. Без Гітлера історія прекрасно обійшлася б. Без Архіпелага Солженіцина - ні.
    І завершуємо тут цей диспут, а то в мене складається враження, що я дискутую з парпрацівником шістдесятих років.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

• Подобається Подобається x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну молоти язиком то він вміє добре

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І не лише він. Мудозвони там ще ті...

16. Юрко НОТОЦО

Та не мудруйтеся в цей час,ви...серуни! Це офіційна заява в ПАРЄ,а не Міхове всяке ляпання язиком з даху! :punish:

xxxxxk.jpg

Останнє редагування: 26 січ 2018
  17. manur

manur Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
  18. Юрко НОТОЦО

Ото ж воно і є. Не В'ятрович він! Але таки і йому накипіло,бачучи,куди це все в тій гЕвропі рухається!
    МЗС: Польща намагається зобразити українців “злочинними націоналістами”
    Закон про “бандеризм” небезпечний не для України, а для Польщі - В’ятрович

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну щоб так влучно сказати "засепити струни", то далеко не всі...
    Корчинський ше має такий талант, знаєш шо падлюка, але як говорить :)))

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Десь на днях сказав Вятрович, дехто думає, що з бодуна, ніби пропагують "русский мир" і їх потрібно позбутися: Булгаков, Висоцький, Цой... персони не однозначні, але талановиті, сказано занадто різко. Із перерахованих, письменник Булгаков писав гарні твори, але можна його назвати російським шовіністом, Цой взагалі по національності кореєць, тодішню совкову владу часів перебудови не підтримував, навіть висували версії, що його вбивство замовлене владою, Висоцький - критикував совкову владу, не можна сказати, що її прислужник, але патріот Росії, можливо, жий він у наш час, схвалював би анексію Криму.

а де твій аватар? :)