Якийсь,курва, дядечко домовляється з якимись,курва, головою адмініСрації про тисячі гектарів землі, власників землі ніхто особливо і не запитує... І ці люди на сорочку рвуть на грудях і проти продажу землі "щоб олігархи не купили"
Якщо Ви проти Саакашвілі, який виступає проти Порошенка, то виходить - Ви "за" Порошенка. З чим Вас і вітаю. До речі, Саакашвілі буде найманим працівником - очолюватиме Кабінет Міністрів України. ЗІ. Тут уже так: або Ви згідні з Енгельсом, або з Каутським. А бути незгідним з обома...
А з чого ви взяли, що в цієї землі є власники? В будь-якому районі нашої країни є земля, у якої немає власників.
Не почекаємо, а підтримаємо! от вже ж, совєцкоє плємя, звикли, щоб хтось в рот поклав і щелепами посовав. Ви справді не розумієте, що Порошенко небезпечніший за Януковича?! Якщо януковича яйцем можна було налякати, то цей кнур не звик програвати і лякатися, і так просто він владу не віддасть. Саакашвілі - єдиний, на сьогодні, в одній ваговій категорії з Порошенко! Немає в Україні таких гриценків, вакарчуків, тимошенків, лєшенків, семенченків і т.д., хто б міг кинути порошенку виклик і довести справу до кінця. Тому, якщо дозволимо нейтралізувати Саакашвілі, будемо терпіти Порошенка, доки цукровий діабет його не доконає.
Я можу зрозуміти людей, які готові піти за-будь-ким, хто назве порошенка злочинцем і пообіцяє золоті гори. (Як колись Порошенко). Тим більше, що Саакашвілі не будь-хто, президент країни, яку підняв з руїн. Не буду про методи, можливо інакше не було можна. Не буду про його, на мою думку, вади. Але він не має нормальної команди. Його "польові командири" - Соболєв, СеменченкоЮ Лєщенко і іже з ними - це не ті люди, з якими можна збудувати щось путнє. Поламати можна. Перемогти на новому майдані. І розчистити шлях до влади Авакову (Коломойському). А що це дасть державаі, крім нових смертей, нової руїни, нових анексій Росією (допускаю) і дальшого зубожіння населення. В цій ситуації я радше скористаюся порадою графа Честерфілда своєму синові "Человек рассудительный, попав в неприятное положение, когда приходится не раз спросить себя: «Что же мне делать?» – скажет себе: «Ничего». Если разум не подсказывает ему хорошего пути или во всяком случае какого-то пути, не столь худого, как все другие, он сразу же остановится и будет ждать, пока все прояснится. Человек мелкий и суетливый на это не способен, он все равно будет стараться что-то сделать, он, как слепая лошадь, не боится опасности, потому что ее не видит. Il faut savoir s’ennuyer (Треба вміти чекати)" Десь так.
Бандера - керівник авторитарної по принципу і соціалістичної по суті партії. Його цікавила влада. Неділима і всеохоплююча.
Дуже вже у стилі Шарія. Ніхто не ідеальний, але я вірю, що навіть якщо Саакашвілі фінансується ( ймовірно США ) - з хорошими намірами і нічого поганого для держави не несе.
Жартувати зволите? Він вже там. Його Порошенко туди й привів. Внін разом з своїми вишкварками вовсю наживаются на армії і на нас з вами. Все ще схильна думати, що жартуєте, а не знущаєтесь. А Ви нічого не чули про команду Саакашвілі, яких Порошенко швиденько позбавився, як тільки його власній дупі стало припікати? А вважати команду Порошенко нормальною в нинішній ситуації, це, знаєте, треба бути клоном Миха... Порошенко зі своєю "нормальною" командою виявилися такими гнидами підлими, що я готова каятися і вибачатися перед Василем, бо він знав це тоді, коли я ще розраховувала на порядність і совість Порошенка. Звичайно, то Ваша особиста справа, ким себе вважати: чи сліпим конем, чи бездіяльним. Все одно, це буде виправданням тільки у Вашому власному уявленні.
Це не про мене А тут нема чого каятися. На той час підтримати Порошенка (навіть на тлі його минулого), здавалося меншим злом. Для мене ЦЕ вирішальне
Ну, що, ще раз притчу нагадати про двох жабок, що впали у молоко? Не будемо лапками махати, бо, може, ми впали не в молоко, в якому можна збити грудку масла, а в перегін? Саакашвілі - грузин, Семенченко має обличчя неформатної структури, у Соболєва дикція кульгає, Наєм - темношкірий азіят... Чекаємо на Мойсея з обличчям Алена Далоненка і красномовством Ціцероненка?
Правильно. Але тепер це зло дуже розрослося і вже звісило ноги з нашої шиї. Тому, підтримати зараз Саакашвілі - наш громадський обов'язок у боротьбі із тим злом, яке ми підтримали тоді.
Закон про громадянство забороняє мати подвійне громадянство. Ставши громадянином України, Саакашвілі перестав бути громадянином Грузії, і був, цілком законно позбавлений його.
Грузинські бариги хотіли його посадити ще до того, як він став громадянином України. Не прикидайтеся і не словоблудьте.
Тоді, напевно, Ви бачите ту перспективну команду, яка відповідає всім нашим надіям? Відкрийте і мені очі, хто це?
Це зло вилізло ще при любих друзях. І показало себе у всій красі, разом з Йульк, картавим Югою, тупим Тягнибоком і всією оранжоїдною зграєю. В замість того, щоби обпікшись на молоці, дмухати на воду, цю шоблу шахраїв і дурисвітів притягнули до влади. Бачили очі...