Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так що - Путін загарбав Крим не для себе, а для гамериканських гебреїв?
    То йому військова база там не треба?Ото новина.
    А. то може, і Пуцін гебрей.
    Бо як послухати Юрка, то гебреї всюди. Полетіти на Місяць, і якщо там не буде гебреїв, то дуже буде дивно.

• Смішно Смішно x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:mocking:
    Катрен про спокій і зрив

Українці ще спокійні
    і Поляки тоже...
    та як зірвуться Іранці,
    то вже плач небоже...
    що нарОдився хитрющим
    та й на Місяці бував,
    але ніц то му не дало -
    час лиш дурно пролітав...
    а в Криму й не побував!

ww9.jpg

Українці,будьте оптимістами і морально стійкими ...і все буде в Україні ОК!

Катрен про себе

Та я здохну у СамбОрі,
    де мій тато й мама хворі,
    поруч мене на цвинтарі ,
    а я лиш на аватарі,
    що в ЛФ‘і ,в Україні,
    як пенсіонер на сіні,
    що калатав катреняки,
    котрі всім були...до-дупи!:mocking:

В Нас Все буде гаразд,бо Ми на Рідній Землі живемо! :uanew::bandera::drinks:

q2.jpeg

Останнє редагування: 31 жов 2017
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Для себе, ще і щоб мати непідконтрольну не визнану територію, через яку можна переганяти контрабанду, зброю і наркоту. Знаю у 80-ті Йося Кобзон їздив в Афганістан, офіційно, щоб виступити перед військовими і підняти їм бойовий дух, неофіційно - налагоджувати поставки наркоти.
    Ну і євреї не тільки американські, коли у волго-донських степах був юдейський Хозарський Каганат, ніякими американцями і не пахло.[​IMG] [​IMG]

4. iso

iso Well-Known Member

Небезпечне знання;)

5. Юрко НОТОЦО

Відповідаю,як розумію...
    Путін ще не загарбав Крим,за який бються і українці ,і росіяни, і євреї, і татари! Бо знає,що то найменьш його етнічна територія!Хоче дурити всіх своїми намірами бути розумним господарем в Криму,а всі добре розуміють навіщо цей ласий і дуже важливий куточок землі Йому в центрі планети,між Азією і Європою,та і Африкою!Ну прям Ізраїль,від якого однакова відстань до всіх в різні сторони,як і від сусіднього Ірану також.
    То ж центр планети...а нафта на базарі дорога.Ну це зрозуміло!:)))
    А те що чи єврей Путін, то таке...Кожну націю і людину,що нагло поводиться,одурюючи іншого,чи то розумом,який так-таки в 12% кожної нації є,а чи то ярко вираженою агресією і військовим устрашінням, то це видно нині всім,Who is Who?...то їх тих всіх можна назвати євреєм,а чи то жидом!В нас в Галичині до приходу в 1945 році комунарів і євреїв-то ніяких не було...всіх називали жидами,як і нині в Польщі Żyd! В нас і нині тих,хто дуже занадто хитрує хитрожопим жидом обзивають,будь ти хоч,професором університету! А ви вода в крані,Місяць... і євреї на нім,хе-хе!:cry:
    Я реально глупих,недовчених і самовпевнених етнічних євреїв надивився в США,які думали, що там по-закону рай писаний американським законом для них,для євреїв.А нині в США ,ой...треба пахати тяжко,як мексиканцям,щоб копійку заробити...а ті хитрі Біткоїни, то таке,якщо 2-3-м це вдалось спочатку,то не всім йде й піде далі.От і ті хитро-придумані,що діють,як той Путін і в ж...в-попі нині,як і гарантовано завтра ті,що і в Швйцарії,Британії,США коло банку,як і Україньшькі олігархи,котрі собі думають ,до мають два виходи! Ну і шо тут не ясно. Тут логічно на Тих,за-дуже розумних може рантом обявитися якийсь такий новий Адольф з Ірану,що його ніякий ні Конгрес,ні Сенат США разом з президентом не зупинять.а тут же й Корея з Китаєм...ой!Тому слід євреям бути уважними нині і не вважати себе за найрозумніших,бо програють,як ті багато моїх знайомих євреїв з США,які на нині безповоротно вже програли все! По-їхніх словах ні!Але не мені євреїв вчити!Нехай історія Їх вчить,а логіку людського життя повинні самі розуміти!:facepalm:
    Будьте уважними і простішими!:hi:

6. iso

iso Well-Known Member

"Спутник мчится по орбите
    С перигея в апогей.
    В нём кронштейн висит прибитый -
    Первый в космосе еврей...
    Евреи, бля, евреи, кругом одни евреи.."
    З народної творчості:)

• Смішно Смішно x 1
  7. Юрко НОТОЦО

Ой,Кронштадт на Балтиці спочатку,перед Кримом своїм супер-розумом відвоюйте легенько так,під смішок...:dance3:

View: https://m.youtube.com/watch?t=2s&v=mWE6KMsNE14

8. iso

iso Well-Known Member

Хто, я? о_О

9. Юрко НОТОЦО

Вибачаюсь! Ні,вони...Ті що біженцями можуть повертатися через Босфор-Дарданелли до Криму в разі ізраїльско-іранського конфлікту!Кронщтадт дальше... і безпечніший, шо нє?!:nea:

10. Lanktocha

Я не відкрив Америку, Кобзон ще при Горбачові був одним із ватажків, так званої, москальсько-жидівської мафії.

11. Юрко НОТОЦО

Хе-х!А звідки ті Вig mooney from SUPER RICH Piople ??? Від сирості,хе-хе!
    Lanktocha-галицький,та вони нас за дурнів остатніх сприймають...та й нехай! Нехай,до пори,до часу!...
    Час,то вєщ!..Cоюз нєрушимих совєтських республік і т.д. то матеріал для обговорення?...Так! Принципіального і серьозного для України!
    Або,йой,йой,йой...і шо?...будемо такими ж забембаними греками в тому ЄС'i,хопивши якусь цукерку зі стола Петруся Рошен?!
    Ой! Думаймо,хлопи, думаймо!
    І ще то галицьке Йой,же аж противно то...то все,що діється.Петрусь наш в повній дупі!
    Він думав,же все для УкраЇни вже Придумано,Приготовлено і Готове до виконання! Мишлення лабуха!Ой...дурень дурнем,Прости Господи!:)))

z1.jpg
    Галичани залишаються такими ж Європейцями,як і прості Італійці,перед тим всим гЕвропа-шумом, а la big grate гЕвропа!...
    А ви шуміть...шуміть!:drinks:

View: https://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo

12. Silver bullet

"Азохен вей і танки наші бистрі" - спс , [​IMG] ) сльози витираю))
    Одначе, який веселий народ, Юрко! Дідки сивобороді так рухаються, де ще таке запальне шоу побачиш)))

13. Юрко НОТОЦО

Да-а,так весело було напевно тільки в Содом і Гоморі перед самим вигнанням! Веселі ви люди...Веселитесь і бавитесь до-срачки,як гешефт файний зробите,а потім плачете ревними сльозами,що після того облудливого гендлю моцно в-дупцю копають...як то було вже,та й ще буде! Ой,Сарочка дорогая,ой!
    Та смійтеся,смійтеся...до плачу ще троха часу є!
    Так'мі вуйцьо Стефцьо вчив з власного досвіду і бачення такого подібного,так я й Вам мовлю!:preved:

16EA1818-0400-4E23-B0B9-176EF30EF42D.jpeg
    Я люблю інше, і по-іншому,по-галицьки,во-о...по-простому,але щиро!!

View: https://www.youtube.com/watch?v=klaOj-qWbo8

Останнє редагування: 1 лис 2017
  14. Silver bullet

Любіть що хочете, пане, аби на здоров'я...
    Тільки не забувайте великий провал, який стався с Тягнибоком.
    Він міг би кричати на горі Яворів, викативши очі, що завгодно, аби не торкався ваших гебреїв. Він сам, як стало відомо, навчався в єврейській школі, і ось заради тимчасової політичної доцільності впоров глупість про жидів, зробивши з себе якесь пугало.
    Сам він, як послухати інтерв'ю з ним, якби розумна адекватна людина. Навіщо ото було?
    Тепер кажуть, що він на службі в КДБ, і треба було націоналістичну ідею дискредитувати. Так чи ні, а Свобода точно дискредитована.
    Я, прошу пана, як технар, могла би пару слів сказати, що світ завдячує великим євреям - математикам, фізикам і хімікам, лікарям теж. А хто є ви на цьому тлі?
    Не знаю, чи є тут євреї, щоб сказати ще вам пару ласкавих, поки що я за них тут віддуваюся.
    Ще раз: не треба тиснути на слизькі теми, бо потім не буде чим крити.
    Отака неприємність.

• Подобається Подобається x 3
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вже на Юркові дописи уваги не звертаю. У нього всі, хто не згоден з ним - гебреї.

• Смішно Смішно x 1
  16. Silver bullet

Бачте, можна і не звертати. Але ж є добра нагода на цьому грати - є якісь скажені націоналісти во Львові, далі націоналістична хунта, ось воно налякане кримське населення, ще газові камери спливуть.

17. Юрко НОТОЦО

Сарочка "тєхнар"...тільки не фарисействуйте на нашій національній моралі! ОК?:hi:

Сара,Сара нє вєртітє задом,
    Это ведь не Харьков Вам гаварят...
    То є Львів Галицький,
    більший Ваших цицьок
    ну і Берлогсонєвих грудят! :haha:

*До речі гора називається Яворина!

View: https://www.youtube.com/watch?v=cvi40ROu7qo

• Тупо Тупо x 1
  18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

приблизно як у москалів: всі, хто з ними не згоден - хфошистинаціаналістибіндєрафци)))

• Смішно Смішно x 1
  19. Lanktocha

У них партнера і друга немає, є покірний раб, не хочеш ним бути, значить ти ворог.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайно, на місці модераторів старого дурня уже давно можна було б прикрити, за флуд, за фото, де людей ведуть у газові камери.
    А з іншого боку видно, що дурень - один, не має жодної підтримки.
    На чорносотенних сайтах набагато жвавіше. Йому б туди, до чорносотенних кацапів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)