Интересно мнение жителей Львова. Вы были самыми активными сторонниками евромайдана, пришло 3,5 года, довольны ли вы результатом ваших усилий.
Шановне панство, сподіваюсь, цій москальскій курві не світить влаштувати черговий срач! Будь ласка, тримайтеся на відстані від скаженої тварини до приходу санітарів модераторів.
Таварісчь, ви так любите Порошенка, що вам образливо, що хтось там біля нього хвильку поспав? Ліпше переймайтеся, аби при вашому коханому )(уйлі Дімон не спав)))))))))))))
А чи цікаво лвівянам звітувати перед незнамо ким, та ще й перекладом займатись? Беріть і читайте що лвівяни тут пишуть, і до, і після, за а не викликайте на допит.
Русские это кацапы. А украинцы считают русских самозванцами, а настоящие русские это украинцы. Значит кацапы это украинцы. Я украинец, но украинский язык не знаю.
Ніякий ви не українець, не тре байки розказувати. Ви хахол? Чи може малоросс? Во, Орест Лютий вам присвятив пісню View: https://youtu.be/Wryl37ugekM
Хохол - смешливое название украинца, как русский и москаль. У меня родственники на Кубани, в Киеве, Одессе, Черкассах, есть в Польше.
Ну самі- то за кого себе маєте? Де проживаєте? Бо дико звучить "Я украинец, но украинский язык не знаю.", шо нє?