Після бою, партизанам, Командир гука: - Хлопці!Захопіть негайно Хату лісника! Захопили.Але німці, Вдершись в їхній стан Геть прогнали із хатини Мужніх партизан. Через днину партизани Вийшовши з ліска, Вибили проклятих німців З хатки лісника! Німці,взявши дві гармати, Вкрались крізь туман І прогнали геть із хати Славних партизан... Партизани дуже хитро У обхід ставка Знову вибили тих німців З хатки лісника. Німці ж,прихопивши танка І під барабан, Виперли без бою з хати Славних партизан... Партизани,обстрілявши Німців здалека, Підійшли і знов відбили Хатку лісника!!! ...Йшли у бій за ту хатину Сотні чоловік. Доки не прийшов хазяїн - Молодий лісник. Взявши дрюка,чи лозину Він до хати вбіг Й вигнав з хати за хвилину Німців і своїх... ...В нас "війна" в нашої влади Точно отака... Видно там не вистачає З дрюком лісника !
Як на мене, у Росії можуть як монголо-татари - тільки атакувати, а вже якась техніка... навіть у совку немало на флот брали саме українців, хорошу військову техніку, зброю випускали в Україні.
Українці стали менше їсти на цілих 50 кг на рік на одну людину. За даними держстату минулого року порівняно з 2013 зменшилось, зокрема, споживання м`яса майже на 6 кг, рибу українці вживають вкрай мало – близько 15 кг на рік, для країн Євросоюзу цей показник вдвічі більший. Менше стали їсти і картоплі, незначно скоротилося споживання овочів, а от фруктів стали споживати менше аж на 10 кг. Рідше в меню став з`являтися і хліб – мінус 10 кг на рік.
Підрив ДніпроГЕС: роковини жахливого злочину комуністів 18.08.1941 View: https://youtu.be/fiKXUJ0gBqc
У Скрипіна цікавий гість, котрий відважився мухлювати з бурштином за плечима альфа-бариги View: https://youtu.be/g6xm0MG0CdY зі я в захваті від поведінки в проекті Наталки Якимович
У рейтингу економічних свобод Україна посіла 11 місце з кінця Йшов четвертий рік Революції Гідності...
Ну шо дорогі брати і сестри, стараннями злочинного режиму, фірми Автомагістраль, нашого сільського депутата, і навіть кривруких дорожників пп Рома я тепер можу заїхати з дому до Червонограда, Нововолинська, Радехова і не в'їхати в жодну яму, а це супер круто панове, так як ще зовсім недавно в будь яку сторону було мінімум 50 кілометрів жахливого бездоріжжя...
Той самий рейтинг 2013-го року (за 2011-й рік), - 126 місце. Той самий рейтинг 2015-го року (за 2013-й рік), - 128 місце. Для прівняння: 2010 (2008) - 127 2011 (2009) - 126 Слава Вальцману!!!
Зроблять! зараз ремонт доріг - пріорітет уряду. У нас на Харківщині дворові ями в останню чергу ремонтували, але зремонтували таки. Що у нас в країні робиться і робиться швидко - це дороги.
Пріоритет - то є файно. Тіко, Укравтодор - то є дороги загального (ЗАГАЛЬНОГО) /чи якось так/ призначення. А - то є парафія не уряду, не Укравтодору, а йно Садового. Бо то є Львів і він там мером працюває.....
Я не кажу, що не з'являються дороги. Але вже задовбало те, що років з двадцять, як не ремонтують мою вулицю, навіть не так - п'ятсот метрів вулиці, взагалі. А навесні ще й розрили те, що хоч трохи було подібне на дорогу. З'явилась надія, що за літо зроблять нову дорогу, але до зими залишилось зовсім небагато. До-речі, нова дорога зі Львова на Луцьк вже в деяких місцях поплила. Отак будують.