Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У нас біля дач фермер то моркву, то цибулю, то ранню капусту садить. Але стільки сипе мин. добрив, страшне.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є у нас фермери, які окремо вирощують для себе і на продаж, тому і така різниця.

3. Silver bullet

та це ясно...

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю це дурниці, принаймі рідкісні випадки. Для себе все так само кропиться як і на продаж.
    Проблема в тому що ніхто не хоче платити за екологічність, більше того як побачить дирку в листку руккули, чи борони Боже яку мошку на кропі то так очі закатують і кривляться ніби то смертельна отрута :facepalm:

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  5. Lanktocha

Якщо не скроплювати помідори - можуть почорніти і погнити не дозрівши, баклажани - їх зжеруть і навіть не дадуть дозріти колорадські жуки. Але і кроплення, є токсична хімія, є менш ефективні, але чистіші природні засоби, як от сироватка із йодом, настойка із часнику...
    Ну і дехто обирає яблука, якщо є сліди шкідників, ніби екологічночистіше.

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

США нададуть Україні 60 машин для розгону демонстрантів
    А шо, на часі, шо нє? ;)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

upload_2017-8-15_23-30-30.png

• Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А дійсно, правда очі коле, нє?

10. medwedo berlogsoni

@Мих-у, як там справи у Вас із логікою?
    Значить, Ви допускаєте, що Ю і М розвалюють Україну?

Гаразд. Але тоді логічно припустити, що ще є люди, які розвалюють Україну.

Наприклад, одні працювали на Москву, втручаючись в вибори в США, інші, на користь тієї ж таки Москви, і не за так, зрозуміло, а з власним непоганим зиском, і могли продати П.Кореї щось із ракет.

Тому, можливо, і Юля сказала правду, і Міхо.

Але якщо вони збрехали, тоді, значить, немає в Україні більше людей, які брешуть і намагаються нагріти руки де тільки можна.
    Тому висновок: Міхо не впускати, а Юлю на харківський підвал і не випускати.

І заживемо на широку губу.

Як там, до речі, трьохпаспортний Насіров поживає?
    Ходять чутки, що вже всі його невиліковні хвороби позаду, і він вийшов на роботу - працювати на благо і процвітання України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Silver bullet

Ті, хто піддався на люту пропаганду проти Юлі, не знають краю.
    Аби не Юля! Так у нас з'явився Зек. Насправді, вона зовсім не гірша за тих, хто зараз керує. І була б значно краща для країни за Януковича, але не судилося.
    Інша справа, що нам конче треба керівників нової формації, а Юлін час пішов. Якби і весь цей парламент пішов куди подалі.
    Він практично увесь - велике розчарування, як на мене. Деякий прогрес, зміни - це вплив громадського суспільства та міжнородної спільноти.
    Якби не висів МВФ як Дамоклів меч, то ці депутати вирішували б свої особисті справи в парламенті, та й усе. За невеликим виключенням.

Останнє редагування: 16 сер 2017
    • Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну та, ну та.... а Янукович ще гірший... :))), а Путін ще ... :)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене з логікою все ОК.

Я допускаю, що цим людям потрібна влада за будь-яку ціну, навіть, якщо це шкодить Україні.
    Зверніть увагу, Саакашвілі та Юля, щоб зашкодити українській владі. не гребують тим, що своїми заявами шкодять Україні.
    Ви згідні?

Неважливо, брешуть вони, чи говорять правду, вони розпускають слухи, які можуть зашкодити Україні у підтримці США Україні.
    Це очевидні речі. І якщо у вас є логіка, то ви маєте то бачити. А якщо нема. то будете питати мене, чи є у мене логіка.
    А я тут при чому? Я просто привів цитати двох політиків, а думаюча людина нехай робить висновки.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Такого сленгу не було ніколи. Юлька програла за рахунок того, що заключила договір на газ за 450 доларів. Цим скористався зек.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перед отриманням повідомлення про підозру Віталій Шабунін заявив, що вважає справу замовною. «Мені сьогодні мають вручити підозру по статті «побиття журналіста», яка передбачає до 5 років позбавлення волі. Я дійсно вдарив людину, я це визнаю і готовий нести за це відповідальність. Щоправда, чи був він журналістом? Ні, не був. Чи є там побиття середньої тяжкості? Я дуже сумніваюсь. Це не була моя перша з ним зустріч, він системно провокував мене, принижував мою родину і близьких», – заявив Шабунін.

еліта....

17. medwedo berlogsoni

А я допускаю, що є ще дехто, хто хоче утримати владу за будь-яку ціну. Навіть якщо це шкодить Україні.

А стосовно правди...

Я впевнений, що ні Ви, ні я правди не знаємо (у даному випадку).

Якби я знав, що це - правда, тоді можна було би і про очі говорити, а так...

Я, між іншим, цілком допускаю, що хтось міг дещо з ракетної документації і передати. Особливо якщо це непогано профінансувалося.
    Точно так само як і хто-небудь з громадян України міг з меркантильних інтересів щось там у виборах США пошурхотіти.
    А чому б і ні, якщо і деяким українцям хотілося, щоб Клінтон стала президентом?

А казати "Давайте будемо мовчати, що в Україні повно злодіїв, бо це може нашкодити Україні, її іміджу" - вважаю таку позицію дещо дивною.
    Є сміття у хаті, і його потрібно виносити, а не діяти за принципом "не выносить сор из избы". Того сміття вже й так по коліна.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня то всьо...

Якщо міряти, хто таким чином більше нашкодив Україні, то можна згадати, як всякі порошенки-гройсмани-авакови-яценюки чистили свої сторінки в соціальних мережах після провалу їхньої Клінтон...

19. Lanktocha

Із тим йморівним продажем двигунів до ракет Північній Кореї, може не стільки винні Саакашвілі і Тимошенко, скільки деякі грошолюбні чиновники, за великі гроші і маму продадуть, як Кучма продавав в Ірак "Кольчуги".

20. medwedo berlogsoni

@Мих-у ану, почитайте-но це
    The New York Times: Кремль використовував послуги українського хакера для кібератак в Європі та США
    і скажіть, на милість, що краще: замовчувати, що атаки йшли з України (зберігати морду іміджа), чи погодитися з Саакашвілі і допомогти спецслужбам взяти за же того, хто допомагав Росії здійснювати хакерські атаки на демократичні країни?

а де твій аватар? :)