Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

не уявляєте як несе страшилками і фразами совка.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Воно так і зараз є. Ніхто нічого державі не платить, тільки мисливські угіддя мають десятками ГА. Скоро вся земля буде в оренді на 49 років. І той, хто взяв в оренду - нічого не робить на землі, як правило, бо дісталася вона йому за копійки хабаря, а продати не може, хто б дійсно її хотів, бо в оренді.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Коли є орендатори, що порушують умови використання землі - треба розірвати такі угоди, треба елементарно НАВЕСТИ ЛАД з землею. Треба, щоб орендні внески належним чином сплачувались.
    Але я не вірю, що в такому стані керування країною, як зараз, в ВР приймуть щось не для олігархів та бариг у владних кабінетах.
    Коли б хотіли щось зробити для простих фермерів, а не для холдінгів - вже б зробили. І без розпродажу землі.

• Подобається Подобається x 1
  4. Silver bullet

Зрозумійте, я не довіряю нашим законотворцям. Яка-небудь Тетяна Чорновіл з голосу буде вносить поправки, і врешті решт вийде те, що гарно вкладається в схему.

• Подобається Подобається x 2
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не професійний агроном, але не стільки псує грунт картопля як соняшник ( на Півдні та Центрі його масово садять, хоч Туреччина через висннаження грунту його садить по мінімуму ) та ріпак ( ситуація аналогічна ) щось інше вирощувати досить невигідно. А щодо добрив, деякі люди в скидають у ями дрібний бурян, відходи із овочів та фруктів - десь через рік із такого виходить перегній, є ще попіл із дерева, не у дефіциті, тим більше в селах, я вже не кажу про нітрати, фосфати... які і платні і внесення їх має бути обережне та під контролем, вихід можна знайти.

6. manur

manur Well-Known Member

Хм... Але, якщо ця картопля на кожній ділянці по 2 роки підряд, а потім лиш рік перерви?

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

@manur, дайте собі спокій, мама має хоббі, і ладно...
    Моя 10 курок тримає, з мого року, то я регулярно купую їм зерно, а собі яйця :cools:. Крім того їм виділено спеціально 3 сотики землі, але всерівно ті кацапоподібні тварини засирають мені газон, і порпають город, ну але шо зробиш, добре хоч корови мамуся не хоче :facepalm::mocking:

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. manur

manur Well-Known Member

Так, і я своїй кажу - тримай трохи курей, трохи качок, трохи кріликів і досить з тебе. Отоді й буде хобі.

А свиня і чверть гектара городу - це тупо викидання грошей на вітер. Маю на увазі при такому господаоюванні...
    Та, я б дав... Але, вона постійно ображається, що мало їй допомагаємо. Я їй вже чітко і недвозначно повідомив, що не маю наміру допомагати їй викидати її ж гроші на вітер.

Зараз мені легше, бо вся моя сім"я за кордоном. З мамою я зв"язок маю лиш через сестру.

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Зате засрать можна

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

І інше питання, квартири ви, гарадскіє, отримали на халяву, як би ви реагували якби якісь чуваки збирали підписи щоб заборонити вам їх продавати, "бо Цукерберг скупить, і вижене вас на вулицю" ?

12. Silver bullet

Погоджуюсь. Тільки курки теж невигідні, як і свині.
    Як кажуть, одна бабуся тримала курок і зерно їм купляла з продажу зарізаної курки...так і вийшло, що кури курей поїли. Осталась остання курочка - та і дісталася бабусі) Корми недешеві.
    Качки, якщо жити біля ставка та ряскою частково зерно заміняти, то ще якось вигідно. Кролі, якщо самим шкуру вичіняти, то вигідно. Якщо по 50 грн віддавати, то не дуже вигідно, ну як для своєї родини їжа.

13. Capitoshechka

Можна сказати, що є

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Деякі мої родичі вирощували качки - переконались, навіть свиня може бути вигідніша, скільки качки жеруть, якщо свиня - 2 - 3 рази на день, качки весь час хочуть бачити перед собою повні корита. В усьому живому можуть бути плюси і мінуси.

15. Capitoshechka

Когось мені ті качки нагадують...

P.S. Я качок називаю монголо-татарами)))

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

І ви хочете щоб ваші права на неї обмежили?

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як в тому анікдоті "лАфов нада развадіть брат, а не кролікаФ" :)))

18. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я Вам кажу, що аферисти різних рівнів ВЖЕ розкрадають в усіх сферах, навіть не приховуючи, бо не бояться нічого і немає на те управи, а прикладів тому - на кожному кроці! А Ви розповідаєте, що все буде чесно й красиво.
    Навіть Тимошенко так нахабно не бреше, ніж оце Ви, пане Мих.
    Хто здає в оренду, тому похєр, що на тій землі буде відбуватися, хоч заховання радиоактивных відходів.
    Приводжу приклад із сьогодення. Харківські ринки примусово модернізують. Відбувається це так: був собі підприємець/два/десять/сотня, який купив кіоск, заплатив ринку за те, що кіоск там стоїть і намагається продавати там кондитерські вироби, одежу, тощо. В один прекрасний день йому кажуть - "Все, прибирай свій кіоск, бо він не того кольору, висоти, фасону. Ми тут побудуємо інший і тобі продамо." А куди він його забере? Кіоск в кишеню не покладеш, під дверима не поставиш. Його взагалі ніде не поставиш без спеціального дозволу. От і змушений покинути майно, яке розламають і вивезуть на сміття.
    Із тих, хто працював на ринку, тільки деякі знаходять гроші, які вимагає ринок за нові халабуди. Тому, після реконструкції, більша половина стоїть порожня. І починає їх адміністрація здавати в оренду. Зайшов орендатор з ковбасою, попрацював трохи - не відбиває прибутками оренду, зачиняється. Зайшов орендатор з іграшками - не відбиває, зачинився. Зайшов орендатор з м'ясом/рибою/послугами ремонту техніки/тістечками/лавашами - і кожен раз історія повторюється, бо нерентабельно.
    І ось, через якийсь час знаходиться орендатор з РЕНТАБЕЛЬНИМ бізнесом. І вже вздовж дороги через ринок, якою увесь район ходить до зупинки транспорту і додому (а інакше нема як ходити, бо ринок побудовано саме на шляху і іншого немає), так от, вишукуються в ряд більше десятка "наливайок" і заклад, де продають розчинник і мак кілограмами.
    І ось уже весь район, разом з дітьми, змушений ходити через натовп закінчених алкашів і наркоманів, які весь час там матюкаються, блюють, б'ються. А деякі проходять у жилий квартал 100-200 метрів і серед білого дня зривають прикраси з вухами у жінок, не зважаючи ні на похилий вік, ні на присутність малих дітей.
    Написали у міськраду. Вони дзвонять: ми приїхали перевірити за Вашим зверненням, але тут нічого такого немає, все зачинено. І скільки б вони не приїжджали перевіряти - кожен раз, саме в цей час зачинено.
    Знайшли вихід на якихось активістів, ті пообіцяли і через пару днів облава. Якась державна служба, у формах, але тільки в один зайшли, як в усіх інших позачинялися й порозбігалися, як таракани. Пів дня один за одним виносили ящики з конфіскованою горілкою. Алкашня, як зомбаки тинялися, неприкаяні. Ми радувалися, славили Господа... але не довго. Наступного дня все працювало як і завжди, разом з тим закладом, з якого вчора вивезли дві машини спиртного.

Тому, пане Мих, дуже Вас прошу, більше не намагайтеся розповідати про те, як повинно бути, видаючи це за істину, наче нічого навколо не відбувається. Бо, попри всю любов і повагу до Вас, я так пошлю Вас куди подалі.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я щось вас не зрозумів.

А зараз так і є. Взяв в оренду на 49 років і йому до лямпи може бути що там є, бо то є оренда.

А якщо це власна земля, яка залишиться твої дітям і яку ти зможеш продати, то напевно ніяких нуклідів там не захорониш.

У Вас напевно життєві негаразди, я вас не впізнаю, пані.

20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

От тільки не треба! Я добре пам'ятаю ті часи, коли не продавали. І так само добре знаю, скільки з'явилося бездомних, коли почали продавати.
    Ще випадок із життя. Прийшла в салон меблів одна дама і сльозно просить дати дублікат чеку на придбання меблів. Але купувала вона десь рік тому. Придбала італійську спальню з натурального дерева за 50 тис. дол., ну і так, дріб`язок різний: шкіряний диван і пару крісел реклайнерів, дерев'яний овальний стіл у їдальню, що розкладається з 1,5 м до 2,1 м, стільці до нього, звичайно, комплект покривала з подушками на ліжко за 5 тис грн, якийсь скляний журнальний столик.
    Почали її розпитувати, бо ситуація нестандартна. А вона розповідає, що поки піднялася додому - обікрали авто і там був паспорт.
    А через пару днів прийшла до квартири, а відчинити не може. І з'ясувалося, що з її паспортом дуже швидко оформили продаж квартири, визвали фірму, що замки відчиняє, показали документи на майно, вічинили квартиру і замки змінили. І втратила тьотя квартиру і все, що в квартирі. То ж намагається хоч щось врятувати і підтвердити те майно, яким володіла ще вчора. От таке щастя.

Я розумію, що у Вас, @Hyligan, є шматочок землі, яку Вам так кортить продати, через те так того закону хочеться, а потім - хоч трава не рости. Та майте на увазі, що продасте Ви її тільки один раз і купити вже не купите. І дай Бог, щоб Вам не трапився такий покупець, що залишить Вас і без землі, і без грошей.

а де твій аватар? :)