Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. olegp

olegp миється в бані

ВЫПОЛНИТЬ СВОИ ЕВРОПАТЛАНТИЧЕСКИЕ МЕЧТЫ- ПРИВЕСТИ СТРАНУ В НАТО И ЕС- такие козыри на руках были- все пронес

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Процитую себе...хоч і ненавиджу...але поважаю...
    ipress.ua/blogs/pro_nynishnyu_polityku_8492.html

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І не був розіп'ятий на березах тим бидлом, по спинах якого він прийшов до влади. Коли я на річницю Майдану вийшов з плакатом критики "комсомольчика в вишиванці", мене на Майдані ледь не відлупили зі словами "провокатор".

4. Romko

Не провокатор,Прокопе.
    Просто особа,яка не має права зватись людиною.
    Бо люди на Майдан вийшли не за Ющенка.
    Нее за Тимошенко.
    А за справедливість.
    І той,хто плює на них не має права називатись ні українцем,ні просто людиною.
    Я теж не маю ілюзій,ні щодо того утворення,що дехто називає "державою",ні,щодо постовдепівського суспільства.
    Ні,щодо партійно-комсомольських хамелеонів,що вже понад 20 років рвуться до корита.
    Але називати мільйони співвітчизників,що були готові до всього(а в перші дні ніхто не знав,що це всього лиш інсценування,придудаме системою і на що був готовий кучмівський режим),щоб відстояти право на свободу,бидлом,може лише моральна потвора.

• Подобається Подобається x 2
  5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це він пояснює мені, який там відбув весь строк та ще й прилаштував в себе трьох іногородніх?

Цей вилупок видно видає монопольно таке право.
    Повторюю для таких - люди, які не притягли до відповідальності за зраду Ющенка, є бидлом. Та ще й ховають свою немічність за міфічною "системою".

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Я не чув, щоб Прокопу вдалося притягнути до відповідальності Ющенка...

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як казали давні греки - "коли не бачиш атома, це не значить, що він не існує". Хлопче, ти за пустим просиджуванням в -неті багато чого не "почуєш". Тому й

Навіть програма сайту плутає по їх сірості Бамбука та Ромка.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тобто Прокіп все ж притягнув Ющенка до відповідальності? Ну-ну... І як же він розплатився з Вами? Гривнями, долярами, чи може медом? :)

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Інтернет провів :)))

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Эх пан Прокип, какая и кому была польза от плакатика с протестом, если это было после Майдана?
    Протестовать и возмущаться надо было ДО ТОГО!

В любом случае - приход Ющенко во власть принёс только вред Украине..
    Люди разочаровались и не верят теперь ни в демократию, ни в европейский выбор.. Время Украиной - целых 5 лет - было упущено без всякой пользы, страна не развивалась...
    А ведь победа Януковича в 2010 г. - это реакция на Майдан и на приход Ющенко к власти в 2005 г.
    Хоть я очень не люблю жанр альтернативной истории в Интернете (но не в литературе), стоит рассмотреть - что было бы, если бы в 2005 г. президентом стал Янукович...
    Возможно, это было бы лучше как с точки зрения сторонников Януковича, так и его противников...
    Не буду рассматривать все варианты, все плюсы и минусы..
    Да и пользы особой нет - у истории нет альтернатив...

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Повбывав бы за цэ!

11. Romko

Система не міфічна.
    Мені не вдалось навіть притягнути до відповідальності вилупків,котрі нажились на моїй дитині і погрожували моїй сім'ї

Лише тому,що один з них є родичем генерала міліції .
    Система є системою.
    Але,хоч намагався.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Посадив в буцегарню з допомогою Печерського райвідділку та суду.

Я чув про "систему" вже багато десятків років. Це ширма для тупих та нікчемних, які в своїх всіх нездарах шукають причини на стороні - система, жиди, москалі... Ось тільки вони самі невинні, бо ...
    Ось і зараз ці бездари навіть не уявляють своєї нікчемної моралі, коли виставляють горе своєї дитини, як аргумент в малозначних політичних перепалках. Пожалкуйте свою дитину, пане Ромко, організуйте собі якусь достойну роботу замість триндежу в форумі та допомагайте їй. Та ж Зоряна страждає від того, що її батьки не вберегли засоби виробництва, належну кваліфікацію, потратили свій дорогоцінний час на боротьбу з міфічною системою.
    Тут я повністю стаю на позицію Василя, який ставить в вину стрийчанам, що вони допустили повний розвал промисловості в місті.

13. MARTINI

То хто кого до відповідальності притягнув? Він Вас чи Ви його?

• Подобається Подобається x 1
  14. Romko

Я сюди заходжу,лише тому,що позбавлений елементарного спілкуваня.Вживу.
    Бо не маю куди подіти дитину.
    Поки це мені приносить полегкість
    Надоїсть - піду.
    І глибоко начхати мені на блюзнірство недолугих прокопів,які нічого не вміють,лиш лити жовч на тих ж форумах.
    На всіх.
    Але,жовчі в мене набагато більше.
    І на всяких нелюдів,моральних потвор в мене її вистарчить.
    Бо не вважаю отаких прокопів ні за людей,ні за українців.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Я в тому й не сумнівався.
    Слава савєцькій власці,прокопе.
    От,тварюки...
    Сюжет я запостив,щоб показати зайвий раз,чого варта ота система.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось такі нікчеми зі своєї жлобської печі глузували й після поразки декабристів.

Я й не сумніваюся. Піди хоч трошки виміняй на розум.
    З моєї книги про побудову держави постколоніальним мутантом.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Закінчення

Історія невігластва

17. MARTINI

Прокіп, Ви невіглас. Не вмієте навіть цитату правильно вставити в допис :) Цитує одного, а посилається на іншого :tongue:

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Йой, пане, та в мене набагато більше гріхів! Я ще й холодець не навчився готувати.
    А цитати в допис ставить керована вами програма. Як кажуть, який адміністратор, така й програма... чи то, пак, система, як каже Ромко.
    Щось вона клята й колонку звузила під одного Ромка. Ви там своїх хлопців-програмістів розбудіть, хай цей глюк виправлять.

19. MARTINI

ну от, у мене вона цитує Вас, а у Вас вона цитує постійно Ромка :)
    скріншот в студію!

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я з Януковичем школу прогулював, коли вчителька пояснювала суть таких страшних іноземних слів. А по суті - мене чомусь з допису №262 все йде під егідою Ромка.
    Щось ваш скріншот не влазить в обмеження 10000 знаків.

а де твій аватар? :)