Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та не треба ля-ля... бачили ми у військових ще ті рила...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шеф:
    — Это, конечно, кому как повезет. Что ж, ему так не везло?

М.Жванецкий

3. VasMT

Ну хоч з президентом у нас з Вами розбіжностей не виникло.
    Приємно мати однодумців.

4. prius

prius Well-Known Member

Тіпа цих
    IMG_2263.JPG IMG_2264.JPG IMG_2265.JPG

• Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

Суки, що там скажеш...
    Виявляється, мій героїчний однокласник, з розкормленим на українських харчах рилом, пузом і дупою, звалив у Німеччину, щоб не дай Бог не розтрясти захищаючи Неньку

• Інформативно Інформативно x 1
  6. VasMT

Тобтр мова таки йде про бувших. Про тих хто звалив, хто зрадив, хто втік.
    Про теперішніх теж можете сказити, що бачиТЕ у військових рила?

7. Latana Royal

ЗнаєТЕ, коли хтось іде у віськові, то повинен добре запам'ятати, що не зраджувати і тримати себе у відповідній фізичній формі - це НОРМА для військового, а НЕ ПОДВИГ. Так само, як для бухгалтера - правильно и чесно рахувати, як для касира - ввічливо посміхатися, як для прибиральника - до світанку вставати і ретельно підмітати, як для вихователя - любити і розуміти чужих дітей.
    А все, що виходить за межі цих норм - профнепридатність!

Останнє редагування: 31 тра 2017
    • Подобається Подобається x 2
  8. manur

manur Well-Known Member

А як назвати тих ПРОФЕСІЙНИХ військових, які по військоматах сидять? Ну, я знаю, що всі вони у свій час в АТО побували. Але, впевнений, що були вони в ЗОНІ АТО, але зовсім не в тих місцях, де до них могло щось "прилетіти". І далі сидять - пуза відгодовують і ТУДИ посилають трактористів, шахтарів, вчителів, штукатурів і т.д.....

9. VasMT

Ви не правильно поставили акцент. Оце моє ТЕ стосується не звертанню до Вас, а теперішнього часу. В минулому - бачиЛИ, в теперішньому - бачите. :)

10. VasMT

Ви коли останній раз у військкоматі були?
    90 відсотків рівня район-місто замінено на людей, які відвоювали. 90- це приблизно. Часто спілкуюсь з ними. Знаю, про що говорю. І вели вони бойові дії. Хто де. Петро Д. в 24-ці командиром батареї. Сергій Т. В 44-ці.
    Область не знаю. Давно не заїжджав.

11. iso

iso Well-Known Member

Військова прокуратура сил АТО
    14 годин тому
    30 травня 2017 року військова прокуратура Харківського гарнізону в злагодженій роботі зі співробітниками Управління СБУ в Харківській області викрила на неправомірній вигоді військового комісара одного з районних військкоматів Харківщини.

В Винницкой области СБУ задержала за взятку майора военкомата 23 мая 2015 в 10:41
    Больше читайте здесь: Коррупция военкоматы - В Винницкой области СБУ задержала за взятку майора военкомата - zn.ua

За коррупцию с начала года арестованы 35 военных комиссаров 8 июня 2015 в 00:55
    Всего в Украине 426 военных комиссаров
    Больше читайте здесь: Коррупция военкомат - За коррупцию с начала года арестованы 35 военных комиссаров - zn.ua

3 июня во время получения взятки был задержан военный комиссар Одесской области Юрий Пискун.
    Больше читайте здесь: Коррупция военкомат - За коррупцию с начала года арестованы 35 военных комиссаров - zn.ua

• Баян Баян x 1
  12. VasMT

2015 рік.
    2015, Карл. Тому їх всіх і розігнали.

13. iso

iso Well-Known Member

Очевидно - не всіх.
    І питання - ким замінили. Час покаже.

14. VasMT

На скільки я знаю військкоматчиків, треба бути тупішим за гламурного поліцая, щоби попастись на хабарі. Ще в ті часи, коли жнива були два рази на рік, толкові комісари не зв"язувались зі строковиками і не попадались. І зараз не зв"язуються зі строковиками. У них є і без того джерела.

15. Latana Royal

Як цікаво :cofee:
    Які саме?

16. VasMT

Для чого цікавитесь?

17. iso

iso Well-Known Member

Тобто толкові у комісари а безтолкові на фронт, в АТО, перепрошую:good: Чи не за цим принципом уся армія формується?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. VasMT

Думайте собі, як забажаєте. Я сказав те, що сказав.
    Толковий комісар не зв"язується з строковиками.
    І в АТО теж їдуть толклві. Безтолкових випихують з комісаріатів як правило на гражданку.

19. Latana Royal

А хіба не потрібно викривати такі дії і очищувати подібні кадри?
    Чи то тільки мусорів і політиків стосується, а військовим можна і рило наїдати, і хабарі брати (якщо обережно), і незаконно заробляти?

• Подобається Подобається x 2
  20. VasMT

Ви не зрозуміли. Розумні хабарів не беруть. І їх викрити неможливо. Наприклад Стрийський воєнком всі зустрічі з відвідувачами проводить в присутності ще однієї людини. Навіть зі мною, з ким знайомі купу років, по службовим чи колослужбовим питанням він спілкується в присутності ще одного співробітника комісаріату. Щоби був свідок розмови. І ніколи на хабар не піде.
    А от тупорилі мусора беруть хабарі. Навіть ковбасою.
    Не до порівняння. :)

а де твій аватар? :)