Тепер ніби зняли виплати, ні у кого тепер нема виплат у кого було доплата за опікунство, догляд за особою з інвалідністю, планують ще абсурдні закони.
Зате тобі на заміну дали закон про покарання за антісемітизм. Насолоджуйся, худобо. Ну й "заполіруй" щоденним баченням неголеного гундосого єблєту.
Я попереджав, хто лідирує і у кого найвищі шанси перемогти, а порохоботи ще тріпаються, як і тоді, я помиляюся, бо інакше чорноволохи сказали.
Сумнівався у Зеленському. Із таким вибором варто бути противсіхом. Таке питання зараз не стоїть і невідомо чи колись буде.
Як я писав у 2019, від мене чи ще від когось нічого не залежало, це як у футболі, перший матч виграний з перевагою у 3 мячі, реально відігратися? Скільки ще будуть тріпатися порохоботи?
Думаю, протокол цієї наради давно знищений. Лагута помер (за не зовсім з'ясованих обставин), але інші учасники її відомі й покази на суді обов'язково дадуть. Отже, квітень 2021 року, нарада в Херсонській обладміністрації за участю президента України та представників Південного командування. Генерал-майор Володимир Миронюк: - Пане президент, нам потрібна допомога цивільної влади у відведенні землі під будівництво укріплень і будівельна техніка. Крім того, наявними силами ми не можемо забезпечити прикриття цього напрямку в разі можливого наступу противника. Якщо не буде посилення, ворог може за 3-4 дні дійти до Нової Каховки. Президент Володимир Зеленський, (звертаючись до Єрмака): - Андрей, почему этот генерал меня пугает? Лицедій просто не знав, що менш ніж за рік він гратиме уже не миротворця Ґанді, а мужнього й непохитного Черчілля. А ще згодом - переконувати суспільство, що в провалі підготовки до війни винні військові - Залужний, Наєв, Соколов та інші, а не схиблене на ідеї примирення з Росією політичне керівництво України.(с)
А ось я в тобі не сумнівався, що ти дегенерат і довбойоб. І ти це підтверджуєш. Графа "не підтримую жодного кандидата" останній раз була у бюллетенях у 2010 році. Так що називай себе правильно: ти не противсіх, ти довбойоб.