Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Слава керуючій жидві!

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тепер ніби зняли виплати, ні у кого тепер нема виплат у кого було доплата за опікунство, догляд за особою з інвалідністю, планують ще абсурдні закони.

3. MayorMayor

Зате тобі на заміну дали закон про покарання за антісемітизм. Насолоджуйся, худобо. Ну й "заполіруй" щоденним баченням неголеного гундосого єблєту.

4. MayorMayor

Зелень таки зробила вкраїнчиків ра(з)ком.

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

"Ніби" не рахується.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це вибір 2019 року. Не треба скігліті.

7. Lanktocha

Я попереджав, хто лідирує і у кого найвищі шанси перемогти, а порохоботи ще тріпаються, як і тоді, я помиляюся, бо інакше чорноволохи сказали.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то не скіглі.
    Маєш, що хотів.

9. Lanktocha

Сумнівався у Зеленському. Із таким вибором варто бути противсіхом. Таке питання зараз не стоїть і невідомо чи колись буде.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти досяг того, що хотів.

А тим часом:

11. Lanktocha

Як я писав у 2019, від мене чи ще від когось нічого не залежало, це як у футболі, перший матч виграний з перевагою у 3 мячі, реально відігратися? Скільки ще будуть тріпатися порохоботи?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ти відповідай за себе, а не за когось, стрілочник.

13. MayorMayor

Думаю, протокол цієї наради давно знищений. Лагута помер (за не зовсім з'ясованих обставин), але інші учасники її відомі й покази на суді обов'язково дадуть.

Отже, квітень 2021 року, нарада в Херсонській обладміністрації за участю президента України та представників Південного командування.

Генерал-майор Володимир Миронюк:

- Пане президент, нам потрібна допомога цивільної влади у відведенні землі під будівництво укріплень і будівельна техніка.
    Крім того, наявними силами ми не можемо забезпечити прикриття цього напрямку в разі можливого наступу противника.
    Якщо не буде посилення, ворог може за 3-4 дні дійти до Нової Каховки.

Президент Володимир Зеленський, (звертаючись до Єрмака):
    - Андрей, почему этот генерал меня пугает?

Лицедій просто не знав, що менш ніж за рік він гратиме уже не миротворця Ґанді, а мужнього й непохитного Черчілля.
    А ще згодом - переконувати суспільство, що в провалі підготовки до війни винні військові - Залужний, Наєв, Соколов та інші,
    а не схиблене на ідеї примирення з Росією політичне керівництво України.(с)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Lanktocha

Проводьте десь в Оріхові, Гуляйполі..., може і Порошенко туди з передвиборчим туром поїде.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, ти є в червоній книзі:

:)

а де твій аватар? :)