Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це такий же метод, як колись від діда міг почути дорікання, що от тепер простуджений, бо десь 2 місяці тому був легковбраний, хоч причин застудитися було багато інших, так і дорікання порохоботів, при іншому виборі все одно була би війна.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Довбойобе, я тебе вже питав, який курс доллара буде у січні 2026 року. Якщо ти такий провидець і знаєш, що було би.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аякже, Міндіч "свой чєловєк", не гоже близьким друзям по відмиванню грошей перепливати Тису. Закон - для просто люду, а права - для близьких друзів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дід правий: сьогоднішнє - це результат вчорашнього. Як каже народна мудрість, як собі постелиш, так будеш спати. Ну чув такого?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А війна була і були мінські угоди.

Але як то кажуть, собака собаці різниця. Є пекінес, а сенбернар.

Без "якби", бо "якби" - це припущення, а ми все бачимо реально яка війна була при Порошенку і яка при Зеленському і кількість жертв бачимо.

Це все на совісті "73% - какая разніца-хоть паржом".

Поржалі?

6. Lanktocha

І переконалися, ніякий Будапештський меморандум чи мінські домовленості не є гарантією безпеки.
    Не такий, як зараз це точно. Із таким настроєм можна сумувати за часами янукоїдів чи совком.
    Навіть міжнавродні експерти кажуть, претинденти на напад Азербайджан, Казахстан, Литва, Польща... а там хто винен? У нас не громадянська війна.

• Тупо Тупо x 1
  7. MayorMayor

Гарантією безпеки є армія, мова, віра. А ось "хочпаржом"- ні.
    Щодо мого питання по курсу- ти чого сракою завертів? Точну цифру давай, ти ж нібито "провидець"- он знаєш, що було би. Чи ти не провидець, а довбойоб-піздабол звичайний?
    Щодо нападу на усі ці країни- ніхто серйозно нічого не каже. Тільки попизденьки ні про що.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я взагалі не розумію про що він пише.

Добре з такими недоумкуватими керувати...

а винен Порох.

9. Lanktocha

Хіба тоді не було окупованих територій та АТО з іхтамнєтами?

• Смішно Смішно x 1
  10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Що поробиш... :sad:
    Такий у нього кісмет.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, кісмет то у наклепників. Цікаво, скільки ще горя мають зазнати зебобіки, щоб змінити власний кісмет? Чи горбатого могила виправить?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це у Сумах

13. Lanktocha

Я не є прихильником і виборцем Зепенського, але но роблю ідола із Порошенка, якщо, теоретично, були би найближчим часом президентські вибори, різні соціологічні дослідження показують у Порошенка, у кращому випадку 3 місце, вибори 2019 забули і ніхто про це голосування не жалкує, так що непотрібна тріпанина порохоботів.

14. MayorMayor

Під час армія-мова-віра було звільнено Маріуполь, Бахмут, Курахове, Попасну, Лисичанськ, та купу інших міст і селищ. Під час "какая разніца, хоть паржом" було просрано Маріуполь, Бахмут, Курахове, Попасну, Лисичанськ, та купу інших міст і селищ.

15. MayorMayor

Згідно соцопитувань- гундосе жиденя посідає перше місце. Я ж кажу- вкраїнчики це суїцидники-лємінги.

16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Всі вже зрозуміли це, але не розуміють, за кого ви.
    Ви б прояснили ситуацію)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо бубочка так сцить, щоб Порошенко йшов на вибори, то напевно він знає краще соцопитування.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Lanktocha

Перше - це незалежна мирна Україна, коли можливо проводити вибори, а не призначити путінського гауляйтера .
    Мислення порохоботів, як у 2019 не хотіли бачити реальність, так само і зраз.
    Таке саме, як один мій родич, зарікався, що люди одумаються і переоберуть Тимошенко. Рейтинги вже нічого не значать, важливіше ""Євангеліє" від чорноволохів?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого Зеленський сцить Порошенка, якщо Порошенко - політичний труп?

а де твій аватар? :)