Рух "Чесно" оприлюднив повний перелік народних депутатів, які у вівторок підтримали законопроєкт №12414, із правками, які фактично підпорядковують незалежні антикорупційні органи генеральному прокурору. Джерело: "Чесно" Деталі: За проголосували 263 народні обранці. Найбільше голосів "за" дали фракція "Слуги народу" (185), також їх підтримали більшість депутатів з "ПЗЖМ" (18), "Довіри" (17), "Батьківщини" (15), "За майбутнє" (10) й "Відновлення України" (9). Крім того, три голоси "за" дала "Європейська солідарність", один — "Голосу", і ще пʼять — позафракційні. Хто саме з депутатів проголосував за позбавлення антикорупційних органів незалежності. Ну ось, тепер красти буде значно легше.
Тріпанина порохоботів мені дещо нагадує, як совкодрочери, у яких при совку була молодість. У мене при янукоїдах, було краще здоров'я, більші прибутки і цікавіші події, це не повернеш і не зацікавлений я через це повертати янукоїдів.
Якщо подивитись новини після обстрілу чи про ймовірні обстріли вночі, брехні і пропаганди тут не буде .
Пішла реакція Заходу: Фінансова допомога Україні залежить від незалежності антикорупційних інституцій, – єврокомісар Домбровскіс.
Ще: ��Німеччина, Чехія та Швеція розкритикували зміни в законодавстві України щодо НАБУ і САП, які обмежать повноваження цих інституцій, - повідомляє Радіо Свобода. ��Незалежність антикорупційних органів є умовою євроінтеграції України, заявляють європейські партнери Києва. ��«Обмеження незалежності українських антикорупційних органів ускладнює шлях України до ЄС. Я очікую від України послідовного продовження боротьби з корупцією», – заявив голова німецького МЗС Йоганн Вадефуль. ��Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що Прага стежить за ситуацією в Україні, а боротьба з корупцією є ключовою частиною шляху до ЄС. ��МЗС Швеції висловило «серйозні занепокоєння» щодо закону та його вплив на незалежність антикорупційних органів. Водночас віцепрем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Тарас Качка, коментуючи ситуацію із НАБУ і САП, заявив, що «всі зобов’язання в межах переговорів про вступ до ЄС, зокрема визначені в Дорожніх картах трансформацій, є чинними і будуть виконані повною мірою». Може варто нагадати йому, що умовою безвізу та євроінтеграції було саме створення НЕЗАЛЕЖНИХ антикорупційних органів?
Лаптоша, то може, гундосому жиденятку не варто доводити діло до бунтів? Чи вонот насправді вважає, що може робити усе, що заманеться йому та його корєшам, і їм нічого не буде?
Де Ви берете такі нісенітниці? Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. https://nabu.gov.ua/news/sprava-pryvatbanku-zaversheno-slidstvo-stosovno-eksvlasnyka/