Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Взагалі кумедно виглядає впевненність зелупоголових, що "виборів не буде". Довбні, Трамп накаже- і Зелупа попереду свого вереску побіжить вибори робити. Бо альтернатива- затишна камера у Сен-Квентині.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таке малоймовірно, але можуть розкрутити старий добрий сценарій із вибором "меншого зла".

3. MayorMayor

Довбню, Зелупа може розкручувати, що хоче. Але буде так, як скаже Трамп. Бо Зелупі завжди можуть забезпечити затишну камеру у Сан-Квентині. А його кодлі завжди можуть забезпечити розслідування Мінфіну США (ти ж знаєш, що усі операції з долларами по усьому світу, згідно американських законів, підпадають під законодавство США?І що оборудки і хабарі хоч отієі абхазської мавпи, хоч іншого зеленого спецвідлову, можуть призвести до знайомства з американськими прокурорами. Звісно, якщо прокурори отримують відповідну команду. Але саме Трампу дати таку команду- як висморкатись. Так що ця мерзенна кодла буде на цирлах стрибати.)

4. 17.02.2025 або коротко…

Якщо Порошенка звинувачують у закупівлі вугілля в ОРДЛО в час його каденції, і тим самим інкримінують йому «фінансування держави-агресора», це означає той факт, що Зе визнав наші окуповані ворогом території частиною московії.
    Дуже сумніваюся, що у разі президенства Порошенка не було б ухилянтів. Він, власне, через них і не був переобраний. Тому, коли я бачу, як буцімто порохоботи захищають цих бздунів і ждунів московитських окупантів, це неабияк вкурвлює. І викликає питання: а чи справжні вони порохоботи?
    Знайти щось позитивне у Зеленського – годі намагатися. Чого б він корисного не робив (а користі від нього мало, на відміну від капостей), – не бачу підґрунтя вибачати його. Тому що усі жертви його авантюри з хуйлом так само залишаться мертвими…
    Легше, бо простіше, швидше і дешевше, поміняти громадянство одному мудаку, ніж десяткам мільйонів громадян.
    Я так розумію, «рижий-рижий, конопатий, убіл Путіна лопатой» співатимуть не про Трампа.
    Дехто боїться військового заколоту, але якщо припустити, що ЗСУ тільки знесуть гнилий режим Зе і негайно оголосять вибори чи звернуться по зовнішнє керування до ЄС або США, то це не хунта, а скальпель хірурга. Хворі у важкому стані не проти операцій, а тільки за. І самі хірурги вулицями не бігають, розмахуючи скальпелем… А от хто дійсно проти такого кроку – так це ухилянти.
    Патріоти бувають різні: від поміркованих, до націонал-патріотів. Але найбільша кількість це – балабол-патріоти.
    А чого я, власне, ображаю шлюх, порівнюючи з ними журналістів? Ті жінки хоча б радість дарують, а не тупо бабло заробляють, як деякі «дослідники калу».
    Вислів «зєльониє побєгі» в природознавстві має зовсім інший сенс, ніж в ухилянстві.
    Позиція Зе – це поведінка легковажної панянки, яка вирішила, що домовиться з поганим хлопцем, дозволивши йому «на півшишечки», але щоб батьки не взнали. Позиція Трампа – спроба викатити пані рахунок за вечерю в ресторані перед тим, як залишити її сам на сам з ґвалтівниками, попри всі обіцянки. Ну а з хуйлом і так все ясно: імпотент-психопат, який не здатен задовільнити свою жінку, лізе до сусідки.
    Донбас без національного коріння і свідомості виявився не залізним монстром, а глиняним колосом – його дурили і споювали комуністи, потім «рідні» бандюки поставили навколішки, згодом і зелена пліснява роз’їла, а московити вже остаточно зробили з нього «грьобаний Екібастуз».
    Неприємна істина для нас криється в тому, що теперішня зелена влада не зацікавлена в еволюції. Тобто, чим дурніший нарід – тим краще для неї.
    Тільки мені здається, що оті картинки, створені ШІ зі сльозогінними благаннями «їх ніхто не привітав з днем народження» та історії з життя святих ухилянтів, які жалібно благають перехожих врятувати їх від чорного-чорного бусика, створені в одному командному центрі?
    Якби такі, як Яник або Зе дійсно робили висновки, працювали над собою і ставали кращими, як стверджують їх вівці, у них увімкнулася совість і вони жахнулися б того, що накоїли та подали у відставку, а не чіплялися за владу пазурями і зубами.
    За царат московити доходили до Парижу, при комуністах – до Берліну, а при хуйлу ото тільки Мінськ і повернули.
    Судячи з кількості ухилянтів, саме там і ховаються оті 73%, поки порохоботи тягнуть лямку в ЗСУ.

5. Lanktocha

Далі тріпанина порохоботів. Ймовірно, Зеленського вже не переоберуть, але і Порошенко, крім крикунів-ботів вже нікому не цікавий і з того, що зміг зробити, ще раз "на біс" не зробить.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

upload_2025-2-17_21-0-47.jpeg

7. MayorMayor

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Багато людей згадали 18-20 лютого 2014 чи 20-24 лютого 2022.
    В цьому є певний символізм, але це не та ситуація.

А що буде далі?
    - А нічого не буде. Миру не буде. План не реалізується.

План Трампа - з самого початку фуфло. Точніше, з самого початку нічого не існувало.
    Існувало бажання Трампа обісрати політичного конкурента. А оскільки нічого розумного він ніколи запропонувати не міг в силу своєї інтелектуальної відсталості, то все чим він міг оперувати - це святою вірою "за нього війни би не було" і "він все завершить за 24 години".
    При зустрічі з реальністю друга частина відвалилась і залишилась перша, тільки тому, що історію не повернути.
    Хоча всім, з мінімальними розумовими здібностями тепер очевидно, що ця хйня злила б нас Путіну в 2022 без жодних сумнівів.

Але повернемося до теперішнього і майбутнього.

Цей план не має жодного втілення. І не тільки тому, що його неможливо фізично реалізувати. Які нах миротворці? Де ці миротворці мають бути? В окопах між двома сторонами? Що в сьогоднішній війні, з дронами, артою, ракетами вирішують окопи без логістики і підтримки? Посадити миротворців посередині - це віддати їх в полон.
    Це просто була маячня божевільного далекого від розуміння ситуації.

Але цей план не має втілення головним чином тому, що з росією неможливо домовлятися. Кожен компроміс росія сприймає як слабкість і йде далі. Це типовий сцяний гопнік.
    Ці переговори потрібні їй, в першу чергу. І початкові умови, запропоновані трампом - це просто якесь благо, манна небесна. Але росія йде далі - лінія зіткнення змінилася відмовою від областей і канстітуцієй, додалися вибори, виникло бажання посадити маріонеток ітд.

Тому немає іншого плану ніж знищувати Росію промисловим і фінансовим голодом, а потім розібрати її. Все інше - це просто фантазії неповносправних. Можна відразу розібрати, але перший варіант буде ефективнішим.

Тому, рижа обісцяна шмата, сама того не розуміючи, опинилась заручником власної розумової відсталості і гри, яку вона почала.
    Точніше, вчора рижа шмата почала це усвідомлювати. Я довго за ним слідкую і можу впевнено сказати, що це була реакція неприйняття. Він простий як дошка в своїх реакціях.
    Йому сказали щось, що йому не сподобалось. Він це сприймати ще не здатен, але має якось відреагувати. От він і реагує звичною для себе методою - тисне на слабшого, намагаючись досягнути свого.
    Слабшими, на його думку, є Україна.

Чи можемо ми, проте, вважати що все ок, рассасьотся?
    - Ні, бо він тільки починає тиснути і важелі впливу на Україну в нього є.
    Нам вже треба подумати про старлінки. Ах, ви, Володимире Олександровичу не думали? - а я й не сумнівався.
    Війська для нашого змушування він не введе, думаю на зняття санкцій з росії теж не піде (хоч буде близько до цього), але припинення допомоги більш ніж ймовірне.
    До цього треба готуватися і я сподіваюсь, що процес вже йде.

Хоча теж сумнівно. Бо в цих умовах, Володимир Зеленський накладає санкції на найбільшого благодійника для армії.
    А його жирні корови "тролять" повішеною кавою. Я думаю, вішати треба щось інше, в цих умовах.

Крім військового аспекту проблеми в Зеленського тепер виникає ще й політичний аспект проблеми. Особливо в умовах, коли він наважиться на вибори. Бо вибори він може виграти тільки її фальсифікувавши.
    Зняття чи недопуску конкурентів до виборів - це теж фальсифікація. Білоруський варіант тут ніфіга не проходить.
    І, нагадаю, ситуація для нього буде погіршуватися.

А цим (фальсифікацією) повагу і підтримку суспільства не отримає. А навіть навпаки - погіршить ситуацію. А зараз потрібна саме повага і підтримка, а не просто бути на посаді, бо путін хотів виборів.
    Він не виборів хотів - а бардаку всередині, спричиненого виборами.

І коли вибори почнуться, і 80% тушок залишиться без корита, то з одночасним тиском американців, то почнеться для Зеленського щось страшне. Мало не покажеться. Це буде транслюватися на всю планету. Думаю, Альоша Арестович вже на низькому старті, шукаючи виходи на маска. Інші теж підтягнуться.

Ось в цьому і є найбільша проблема. Яка, напевне більша, ніж тимчасове (я сподіваюсь) припинення допомоги, з боку Америки.
    Країні може не вистачити внутрішніх ресурсів для спротиву, бажання спротиву в умовах узурпації влади і фальсифікацій виборів.
    Країна може бути розсварена зсередини ще й несправедливими виборами.

То ж чи вистачить Зеленському інстинкту самозбереження? - скоро побачимо.
    Mason Lemberg

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Lanktocha

Почнемо з того, що Трам-пам-пам переоцінив свої можливості, вже при першій ходці їздив на переговори до Кім Чен Ина, від цього Північна Корея не стала цивілізованою демократичною, нічому не навчило, тепер задобрює пуйла, ймовірно, поки в Україні буде підготовка до виборів та інші проблеми, рашисти у цей час будуть підсилювати та переозброювати своє військо.

а де твій аватар? :)