Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже була не одна заява, захоплені українці мають стати їхнім мобілізаціяйним ресурсом у війні з НАТО, як тепер на окупованих територіях так що тут переховатись чи втекти не вийде.

2. Дорогі дефективні менеджери президента Зеленського!
    Ми тут давно вже слідкуємо за вашою методикою закидати різні факти й месиджі в громадський простір для перевірки реакції суспільства на ваші потенційно сумнівні рішення.
    Розуміємо також, що це було й одним із основних завдань (крім шантажу Залужного) недавнього арешту бойових генералів.
    Уявіть, я виконав для вас (абсолютно безкоштовно, зазначте) таку ж роботу і даю можливість зробити висновки.
    Вчорашня реакція підписників на всього-навсього мій коментар до інтервʼю генерала Наєва УП стала, практично, вірусною в ФБ й продемонструвала, що вашу локшину про вину військових у «пройобі» початку війни вже мало хто купує.
    Судячи з усього, нам, притомним блогерам не на зарплаті, вдалося за майже три роки непогано пояснити суспільству реальну картину справ - попри всі ваші марафони.
    Практично це означає, що вам не варто запускати в дію ваш план із підозрами-арештами (які давно готові в ДБР) проти Залужного-Наєва. По-перше, бо суспільству не зайде. По-друге, виконавці можуть обісратися (згадайте про вибір запобіжного заходу Порошенку влітку 2021).
    А головне, це може призвести до зміни влади ще до кінця війни й призначення виборів. У чому наше суспільство, я особисто і, мабуть, ви (бо не встигнете спакувати валізи) категорично не зацікавлені
    К.В.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. FB_IMG_1739350013465.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. Lanktocha

Які порохоботи зануди. Про вибори у 2019 всі, крім порохоботів забули і ніхто не б'є себе головою об стіну.

7. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

https://www.dw.com/uk/v-uradi-ukraini-ocikuut-povernenna-sonajmense-tretini-bizenciv/a-71581913

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бо ви, бидлота, як рибки гуппі. Тому приречені бігати по граблях до кінця.

9. Lanktocha

В даному випадку, скоріше, порохоботи, далі ті самі методи агітації, хочеться знову наступити на ті самі граблі. Далі Порошенко візьме реванш, бо так прогнозують чорноволохи, мало ймовірно, що Зеленський знову переможе, багатьох він розчарував, але і в Порошенка вище 25% 2019 зараз мало ймовірно.

10. Дана команда!
    Саме тому ми бачимо гору повісток!
    Дана команда бо альтернатива
    Дана команда бо як кістка в горлі зі своєю допомогою ЗСУ і за свої кошти.
    Дана команда бо сильних намагаються знищити.

Дякую за фото Журавель Юрій Zhuravel Yuriy, бо частина тих дронів викорустовує той батальйон, який я формував і Журавель був в гостях і бачив це на власні очі.
    Олександр Погребиський
    FB_IMG_1739387782578.jpg

11. MayorMayor

Довбню, мені насрати на ваші сіпання. За цією фігнею я наблюдаю ззовні. Тому ви можете не враховувати свій досвід, і вибрати якусь пердулу. Я продовжу дивитись, як натовп лєммінгів несеться у прірву. Без мене.

12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Проект пам'ятника-монумента для увіковічення?
    Файно, файно... :drinks:

13. MayorMayor

Тому Польща будує лінію оборони на кордоні з Україною. Тому Польща массово закуповує Хімарси та Ф-35.Тому Польща підписала декілька угод щодо особливих союзницьких відносин зі Штатами. А вкраїнчики будували дороги та готувалися до шашликів.Кожному-своє.

14. Зеленський:
    - кожен, хто знищував національну безпеку України та допомагав Росії, – кожен повинен відповідати. Мільярди, які були зароблені фактично продажем України, українських інтересів, української безпеки, повинні бути заблоковані й повинні працювати на захист України та українців. І це буде. Обов’язково.

Так, обов'язково. Усі, хто здавав країну в Омані і Вагнергейті, хто готував нам шашлики і відміняв ракетні програми. Усі, хто купував російський хлам замість дронів - усі мають відповідати.
    Отак. Зеленим хана.
    Віктор Бобиренко

15. Lanktocha

Я спостерігаю.

Не пройшов тренд "нові обличчя", у політиці багатьох може зацікавити Усик, високий рейтинг у Залужного, якщо захоче йти у політику, компромати на нього шукають вже.

16. Якщо хтось слідкує і пам'ятає, то приблизно з кінця весни 2022 року я повторював одне - Україну через зеленського чекають складні часи попереду, тому що між Україною і власними рейтингами він завжди обере рейтинги. І вдаваний патріотизм йому потрібен лише для рейтингів, самозвеличення і оплесків.

Я це починав говорити в той момент, коли рейтинги Зеленського перевищували 90%, люди поголовно пишалися що він не втік, а війна закінчувалася через 2-3 нєдєлі.

Я не знаю скільки десятків разів я це повторював, але повторю ще раз сьогодні. Бо сьогоднішня ситуація показала це наочно продемонструвала для ВСІХ. Включно з тими, хто вважає Порошенка ворогом чи конкурентом.
    Чувак між Україною і "рейтингами" вибрав рейтинги і уявне самозвеличення.
    Ну і в принципі, щоб розуміти що відбувається - перегляньте вирізку з вчорашнього вранішнього інтерв'ю якомусь іноЗМІ - там реальна клінічна картина, яка все пояснює.

Але цей пост не про те.
    А про панічні і поминальні настрої.
    Те, що відбулось - не дуже приємно і лупить по мотивації дуже "потужно". І питання не в ідолізації Порошенка, а в усвідомленні того "за що і проти чого воює країна" і "це не країна моїх дітей і онуків", не така вона має бути. Це вбиває найбільше.

Але припиніть помирати завчасно, це ви встигнете зробити завжди. Безвідносно до того, що справи підуть гірше.

Бо ні, росії в Україні не буде. І білорусі теж не буде. Не ті умови, не ті обставини, не той політичний клімат і не та динаміка подій.

Чоловік, що ввів санкції проти Порошенка, намагаючись усунути конкурента, крім усього іншого переадресував всі внутрішні політичні запитання собі.
    Ці внутрішні питання і порівняння і так давно почали виникати, що привело до падіння підтримки, але тепер чувак ще раз і кратно підкреслив їх, наголосив на них.
    Сам, своїми руками.
    В умовах, коли на нього особисто чекають серйозні виклики.

Бо можна хоч до усрачки марити про "зрадницький" Мінськ (як то було у вчорашньому інтерв'ю), але ми зовсім скоро побачимо твої "мирні угоди". І в "зрадницькому" Мінську не було нічого про втрачені території, віддані ресурси і все інше.
    Бо можна хоч до усрачки блокувати волотерську діяльність Порошенка, але я б хотів побачити слуг народу і Зеленського який замінить допомогу Порошенка. Побачимо наскільки підтвердиться фраза "це не важливо". Бо за цим стоять люди і їх життя.

Керуючись емоціями і комплексами, "Рекс" вирішив пограти в бій диктатора з нерухомим манекеном, забуваючи що в реальному житті є динаміка.
    А динаміка - невтішна. Часи віри в стальні яйця давно минули, разом з залишками власної адекватності. Питань і порівнянь більше ніж відповідей. Питання тепер наголошені тобою ж.
    Вся "політична машина", традиційно для України (навідміну від росії чи білорусі) тримається далеко не на культі особи, а на здатності забезпечити безхмарне майбутнє достатній кількості лоялістів. А їх всього 5-6. Решта лоялістів - ситуативні. Ніхто сраку рвати не буде. Особливо в сучасних умовах.

Ну, і навіть, якщо захотіти бути диктатором, то треба усвідомити, що диктатори мають щось демонструвати. От трамп - фейкові перемоги, лука - стабільность, путін - вєлічіє.

Що можеш демонструвати ти?
    Зі стрімко падаючою довірою, яку ти вчора сам прискорив в ітак складних умовах? З нездатністю бюрократичної машини вірити в твоє майбутнє і підставляти свою сраку заради тебе, маленька самотня людинко?

Тому я за білорусь чи росію в Україні не переживаю, хоч йти по цьому шляху ми ще якийсь час будемо. Мене більше лякає що це все відбувається в умовах тиску з двох сторін - як ворога, так і його рижого союзника-шахрая.
    Mason Lemberg

17. Цікаво, що Порошенко зміг обʼєднати навколо своєї персони таких різних людей, як Зеленський і путін

18. Санкції проти Порошенка запроваджено винятково в особистих інтересах тільки двох людей: Путіна і Зеленського. Найімовірніше, зеля виконує взяті на себе зобов'язання ще в Омані, бо немає жодних причин і приводів для їх введення. Отже, він і решту умов ультиматуму виконуватиме.
    Мразь, вона і в Африці - мразь.

19. «З огляду на все, що несеться, стає очевидним, що дорослі в кімнаті - це будемо ми із вами. Тож зовсім незайвим собі нагадати:

1. Три роки тому Путін і наші міжнародні партнери оцінювали спроможність державних інституцій тримати удар та давали нам від сили кілька днів. Але коли звичайні люди стали за цими державними інституціями, то розстановка сил різко змінилася. Нам третій рік вдається протистояти усій потузі російської військової машини, і вже тільки тому ми увійшли у світову історію.

2. Нам складно оцінити, бо ми всередині процесів, але українці демонструють більшу стійкість та витривалість, ніж вони самі собі думають. Ми не досконалі, але складно сказати, хто би впорався краще. Коли під час постійних обстрілів та відключень електроенергії в Україні працюють банки, університети, театри та кав’ярні, то у деяких розвинених демократіях все зупиняється коли просто йде сніг.

3. Ми вибороли собі суб’єктність та вписали Україну у ментальну карту світу дуже дорогою ціною. Ми багато разів у нашій історії доводили, що українцям важить свобода та власна гідність. У нашому минулому за нами стоїть армія наших предків. Наше майбутнє не просто невідоме, воно також ніким наперед не написане. Тож хто б собі що не думав, треба вперто продовжувати за нього боротися.

Бо надія – це не впевненість, що все буде добре, але глибоке переконання, що всі наші зусилля мають сенс.»

(с) Oleksandra Matviichuk

20. Lanktocha

В Мінських чи у яких угодах, що укладав Порошенко було хоч слово про Крим?
    І до чого це сказано? У Порошенка є дар Кашпіровського та вміння керувати на відстані? Багато чого залежить від людей, з квітами і хлібом-сіллю раашистів ніде не зустрічали.

а де твій аватар? :)