Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Лєщєнко, Скрипін, Іванов-Пєтров та інші позітівні фахівці з Іловайська та помирання за Крим взагалі не коментують треш на Покровську - зато знову як по команді тягають м'ятий піджак Порошенка (в якому П''ятий звільняв 2/3 окупованого Донбасу та здобував вам дуракам безвіз).

Де ваша незламна потужність, парні?
    Оце і все?

Я б на місці кардінала вас давно в підрозділ до Карася списав, разом з Подоляком.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вам безвіз, Михайло, вам...

і Донбас він не сам звільняв же мабуть...

3. Лєщєнко, Скрипін, Іванов-Пєтров та інші позітівні фахівці з Іловайська та помирання за Крим взагалі не коментують треш на Покровську - зато знову як по команді тягають м'ятий піджак Порошенка

Так краще?

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ти рецидивіст з шістьма судимостями, і тобі безвіз не світить? Пічялька.
    Так, Донбас він не сам звільняв. Його команда, яку Порошенко підібрав. Як і Україну просирає не особисто Зелупа, а разом зі своєю кодлою.Зелупа коригує цей процес, і доволі успішно. Залужний з генералами успішно обороняли та звільняли українські землі - Зелупа під гаслом "треба прискорити" звільняє їх. Результат= успішно прискорив, темпи втрати українських земель значно зросли. Залужний казав, що треба мобілізувати півмільйона- Зелупа верещав "мінянеубідили". Результат- зараз не вистачає людей, ситуація дійшла до того, що під Покровськом здаються тільки-тільки побудовані укріпрайони, бо їх ніхто не захищає- нема людей.Корупція- це взагалі окрема справа. Зелупа принципово не сприймає попередження про корупційні справи. Аж поки ситуація не вийде на широкий загал, і вже не можна не реагувати, як у справі про МСЕК.

5. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

"Україна демонструє, що цифрова трансформація –
    необхідний крок для розвитку сучасних держав.

І навіть в умовах війни
    ми продовжуємо свій шлях до нових технологій,
    руйнуємо бар'єри між людьми та сервісами як державними, так і фінансовими.
    Вдячний за це кожному, хто робить свій внесок у розбудову цифрової України,
    а особливо нашим партнерам з Міністерства цифрової трансформації.
    Разом ми реалізували багато проєктів,
    що зробили фінансові послуги простішими, зручнішими та інклюзивнішими.
    Упевнений, що попереду ще багато цікавих цифрових ініціатив та проривних ідей,
    що назавжди змінять парадигму взаємодії між державою, бізнесом та громадянами"

Голова Національного банку Андрій Пишний

https://bank.gov.ua/ua/news/all/tsifrovizatsiyu-ukrayini-vidteper-zakarbovano-v-moneti

• Подобається Подобається x 1
  6. Знаєте шо сильно ізмінилось за 2023-2024 год?

Комєнтатори в фейсбукі ізмєнились і їх тон.

В 2022 все ж таки був якийсь момєнт национального подйома, віри в єдність і готовність бороться... В мене в голові до сіх пор звучить той хриплий, перепуганий голос прєзідєнта якого я не вибирав: "ЗСУ - ви все шо в нас є".
    Перепуганий народ тоже не спорив. Піддержував, хуярив свічечки в камєнтах, не срався і не обізʼяннічав.
    Казалось, шо всі ми в один день виросли і стали нацією...
    Як бачите - "казалось".

Уже літом того ж 2022 все помінялось. Сцяки трохи відійшли з мозгів народу, руских проогнали з Києва, у багатьох побєгушніків закончілись бабки і вони вернулись в неньку. Тоді я й почув перве: "Ти сам вибрал туда ідті, а я нє раждьон для войни" от двухметрового дяді з красівими усами і бородою... ну, знаєте, з тих, які маму слухаються пока вона не умре... "Не зважай" казали ви,- "Нам своє робить".

В 2023 маятник качнувся в піздоблядську сторону ще більше. Повилазили тіпічні для соцсєтєй обсоси, ціль яких виєбнуться в камєнтах, бо в жизні вони нікому нахуй не треба і ніхуя не значать. Тоді ж, нас(воєнних) опять начали вчить воювать, розказувать шо правільно, а шо не правільно, вчить моралі, предʼявлять претензії і тому подібне.

В 2024 вобще все зірвалося з хуя... Срачі вернулись з повною силою, українську армію по трошки начали не любить. ТЦК-шніки стали "підорами піксельними", а ЗСУ - "безправними кріпаками". Уже кажда дічь, захована жінкою в уютній квартіркі, із-за животного страха, щитає нормальним і нужним лазить по комєнтаріям вояк і писать оцей тріпєр про "яйця по 17, Сирський, зрада, ойойой", посилать нахуй, сраться і ні одного разу не вибачитись... На словах вони продолжили "вірить в ЗСУ". Вірить в ЗСУ з баклажкой пива, яку принесла жінка - це бесплатно по грошам і безпечно для здоровʼя.
    Война опять стала ділом меншості. Воєнних, волонтерів, сімей воєнних і волонтерів і тих, хто їх піддержує.

Коли все кончіться, сюда вернеться ще більше чіпухи, яка, несомнєнно, науче воєнних любить Україну і укаже їм місце в суспільстві... Десь там, на задньому дворі, шоб не мішали жить їх хомячу жизнь і не мозолили глаза...

А ми, контужені, обгорівші, вигорівші з кучою проблєм, не будем в силах сопротівляться такому "масовому булінгу". Тим більш, нашу рєпутацию, яка і так попід плінтусом, окончатєльно убʼють діти лейтенанта Шмідта в піксєлі, алкаші в піксєлі і амбіциозні, тупі мальчики в піксєлі, яких затянуть в політіку чи в тєлєвізор.

"Не зважай на них" - скажете ви, - "Нам своє робить"...
    https://www.facebook.com/share/p/18m1xEdXxe/

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мова йшла про АТО, а не про війну, читай уважно що писала Булька.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може досить дурням думкою багатіти?
    Багато би зараз підтримали бунт і Порошенка на бульдозері?
    Тільки не псути повітря іншим.
    Всі бачили і знали, що є війна і окуповані території. Яке АТО у боях на Донбасі?

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Йой. Про "оцей тріпер" - це не про Миха з Майорами? Майори, що з животного страху наробили в штанці та й здриснули в Польщу, в безпеку, а відтіля серуть на як він каже "вкраїнчиків" ? Зрада-зрадонька і яйця по 17 - це ж ваше, Хомчин.:))) І нічиє більше!
    І ні разу не вибачились - теж про ваші дурні вангування - і ні разу не вибачились...

P.S. Треба читати те, що копипастиш, дурбецало, а то бач, і вийшов на своїх порохоботів.Чи ти, Хомчин, вже перевзувся в повітрі?

10. mypucm

в мене в браузері Опера з'явилася кнопка зі штучним інтелектом...

можна за секунду робити конспект зі всієї сторінки з Хомчиним

11. Ось уже справді «примусь дурня Богу молитися, так він і лоба розіб'є».

Будь-яке бачив у цій країні і раніше і сьогодні, але так здивувати - це навіть на думку не могло спасти. Пан Данило Гетманцев з товаришами провів закон про підвищення податків і т.д. і ввів нову процедуру затаможування експортних вантажів. Ну хороша начебто справа. Нібито для боротьби з тіньовим ринком та для повернення валюти до країни. Я особисто однозначно за це. Я завжди був, є і буду проти тіньового ринку. Але можна це зробити не на радість ворогові під час бомбардувань, а на благо батьківщини??? Ну чому у нас все через п'яту точку робиться? Якщо ви вводите нову процедуру, її можна протестувати спочатку? Вона працюватиме взагалі? У вас комп'ютери не перегріються, просто??? Що зробили сьогодні – видали дозволи на навантаження з усіма перевірками у податковій тощо 29 листопада (до введення нової процедури). Дякую. Судна зайшли, судна великі, не один день вантажитися. І ось вони завантажились 1 грудня. Люди під бомбами вирощували, під бомбами переробляли, під бомбами накопичували в портах і тепер завантажили на судна і знову під бомбами чекають на реєстрацію. Ви це серйозно? Тут, як то кажуть, «пару таких друзів, так і ворогів не треба». Ви це все добро під причалами спеціально виставили на оглядини? Щоб ворог міг більш якісно прицілитися???? Для цього??Більшого ідіотизму, а під час війни я назвав би це шкідництвом, придумати не можна. Це що перші в нашому житті судна чи вантаж? Або валюта якась інша, вперше. Ні, були і вчора і завтра знову будуть. Та відпустіть ви вже ці човни (банально закон не має зворотньоі сили) і не запускайте нові (а вони вже чекають), доки експортери не подадуть правильно оформлені за новою процедурою експортні документи. Перехідний момент – навіть не час. Я не стогнатиму про демередж суден, хоч і це теж, але елементарно про безпеку хтось подумав??? Туди ж «прилітає» регулярно! Я особисто роблю лише один висновок – у цій країні, як це не звучить, займатися економікою неможливо. Наша компанія припинила будь-яку закупівлю сировини для переробки та готової продукції для експорту. Краще розпустити людей додому і посидіти з грошима, ніж так ризикувати, коли тебе якщо не ворог, то свої ж «укриють». Чого й усім рекомендую. Може пан Гетьманцев сам вирулить всю економіку? Дай йому Бог здоров'я, а Країні його пережити!

Добрими намірами вистелена дорога до пекла або примусь дурня Богу молитися, так він і лоба розіб'є. За Державу прикро

https://www.facebook.com/share/p/1BDaoQdMa6/

12. mypucm

я ЦИВІЛЬНИЙ, і взагалі не коментую військові дії... тому що НЕ ЗНАЮ як правильно...

у війні винувата росія...
    Україна викручується, як може...

я нікому не суддя... в мене власних справ вистачає

13. GexrXVyWUAA0dsn.jpeg

14. mypucm

15. Патерналістський нарід услід за своїм сонцесяйним патерналістом-президентом серйозно розмірковує про розміщення миротворців як гарантію української безпеки в майбутньому. Щоб зрозуміти все про функціональність і корисність тих доблесних вояків, достатньо подивитися на недавнє відео, оприлюднене ЦАГАЛ, де вхід у тонель Хізбалли виритий у кількох десятках метрів від стаціонарної позиції ООНівських миротворчих військ, котрі розміщені на півдні Лівану (згідно рішення РБ ООН) саме для попередження діяльності там цієї організації.
    У нашому ж випадку мова не про срану банду терористів (нехай і вельми потужну), а про ядерну державу з другою в світі армією.
    Тобто, хтось серйозно вважає, що кілька тисяч вояків (хоч би й з країн НАТО), які отримують накази від тих самих людей, котрі бояться дати дозвіл на використання українцями своїх ракет углиб Московщини (не кажу вже про приєднання України до НАТО), здатні вступити в бій із московитами, а армії їхніх країн це підтримають?
    Єдиною гарантією недопущення наступної війни в Європі є військовий паритет України з РФ. Він і коштуватиме НАТО копійки (30-40 ярдів на рік) порівняно з будь-яким іншим рішенням.
    Щоправда, на місці Заходу я б це добре зважив. Враховуючи зрілість українського виборця й схильність його до геніальних рішень (як у 2010 чи 2019), складно виключити можливість, що Україна (вже маючи найсильнішу армію в Європі), не обере чергову безмізку потвору, котра почне шукати мир в очах Путіна чи навіть дружити з ним проти цивілізованого світу
    K.V.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурнику, управління та кадрова політика усюди однакові. Хоч у військовій справі, хоч у бізнесі. Людину замінюють на посаді, якщо ця людина не може впоратись з дорученою роботою, і після заміни ситуація повинна бути кращою, ніж до неї. Ось скажи, Залужний не впорався з роботою?Та скажи- після призначення Сирського ситуація покращилася?

17. FB_IMG_1734280541746.jpg

Саме прикре це те, що всі все розуміють. Навіть ті, хто старанно робить вигляд, що не розуміє. І все одно продовжують це робити

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Давно не було "Євангелія" від чорноволохів.
    Найприкріше.
    Були у Порошенка корисні справи, але божка із нього не робіть, чи як бітломанію робити порохоманію.

19. Саме прикре це те, що всі все розуміють. Навіть ті, хто старанно робить вигляд, що не розуміє. І все одно продовжують це робити FB_IMG_1734280541746.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  20. 16.12.2024 або коротко…

Зеленський не уходить тому що: а) це не свинорчуки, б) це не його свинорчуки, в) він інвалід і не може ходити, г) він інвалід на голову і взагалі не пам’ятає, що він обіцяв, д) у нього топографічний кретинізм і він не в курсі куди йому треба йти, е) піти мають усі інші – на фронт, до в’язниці, в могилу, за кордон, тихенько у ліс, тощо…
    Виявляється, ми ображаємо ухилянтів. Їх тонку душевну організацію. Їх право забити *** на нас. Їх бажання наїбати державу. Їх вічні прагнення пропетляти завжди і всюди. Виявляється, що це ми їм винні. В т.ч. здохнути, поки вони всмак порозважаються. Яка ще війна, егеж? Ображульки, блядь…
    Це Шарикову пропонували дати оселедця, а зе і скумбрія не допомагає.
    Якщо нова сирійська влада дозволить московитам і далі тримати у себе їхні бази, це так виглядатиме, ніби жертва маніяка, який убив її родину, звільнившись від його мотузок і заволодівши його зброєю, замість того, щоб помститися за все і закрити це питання раз і назавжди, раптом погодилася відсмоктати у нього навколішках, бо той маніяк запропонував трохи бабла.
    А коли війна закінчиться, як нам мати справу з ухилянтами, якщо у важкий момент для країни, вони нас не підтримали, не прикрили спину і нічим не допомогли? Хіба можна такого назвати «товаришем» і довірити йому хоч щось?
    Будь-які новини з московії, крім результатів наших бомбардувань або де немає слів: «в траурном убранствє колонний зал дома союзов…» мені не цікаві.
    В питаннях з ухилянтами я за справедливість. І одним з її проявів має стати закон, який забороняє витрачати державні ресурси на цю категорію хитрозроблених. Тобто, ані субсидій, ані соцвиплат, ані навчання, ані медицини, ані компенсації за знищене ворогом житло. Їм було плювати на державу, тепер держава має право вимагати у них УБД для рішення про допомогу. Нема? Ну, Боже помагай! Хто пропетляв від мобілізації – не пропаде і якось викрутиться в будь-яких інших ситуаціях.
    Якщо Трамп розмовляє з Орбаном три години, а із Зелею – тридцять хвилин, то це означає одно: хлопчик явно не лідер, більше того – вийшов з моди і не збуджує навіть пенсіонерів.
    Я так розумію, Маркуса не вбили, бо він обрав другий варіант на «в…»
    Цікаво, чи розуміють Асад з Януковичем, що ВВХ від Трибуналу може відкупитися їхніми тушками?
    Хто б що не думав, а Зеля просто зараз реально пише новітню історію України… Щоправда, нашою кров’ю.
    - Кажуть, Єрмак – краще за всіх вирішує проблеми…
    - Ще б пак! Адже він їх і створює…
    Український ухилянт вважає, що він – вільний нарід, а московити – раби хуйла. Відтак, він щиро впевнений, що йому можна не воювати і кляті ТЦК його вільну душу силують. Ось тільки пройти трохи далі їхньою ж логікою вони не хочуть. А вона така, що оті раби хуйла – обов’язково роблять те, що їхній цар накаже, тобто – їбати оту вишивату, ласу до волі аж анархія свистить, у гризло і в серло…
    Кожен день перебування Зе у владі, доводить, що гірше – буває.
    Поки співаки словами через рот – усі оті мохнатики, пающіє труси і т.п. «лідери думок» і «взірці» не почнуть відповідати за свої вигадки, забаганки та дурнуваті ефектажі на кшталт «стріляне-пижжене» чи брехні про «криві дула» власними відрізаними язиками, ми так і будемо деградувати.
    Коли чую скиглення: «простим людям війна не потрібна…» завжди акцентую подивитися, як лізуть на фронті московити – мабуть жодного «простого», авжеж? Геть усі, як один: відомі політики та успішні бізнесмени…

а де твій аватар? :)