Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ти - брехун :)

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

По такій "ватній" логіці, був би Кримнаш, якби не майдан.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

По такій логіці- вкраїнчикам не треба було приводити до влади гівно, на кшталт Яника тоді та Зелупи зараз.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

ПНХ, до пшеків.

• Тупо Тупо x 1
  5. mypucm

от цікаво... панове експерти...

всім відомо, що в Україні усім керує офіс президента..
    а думка окремого слуги народу нічого не варта...
    ................

а як у Сполучених Штатах ?

чи керує хтось Вікторією Спарц ?
    (яка тільки-но отримала американське громадянство)

чи вона повністю незалежна діячка ? :)

6. Якби не Майдан, вся Україна була б там.
    А ти з туристом до цих пір про це жалкуєте

7. Поїд у Штати і спитай у американців.
    Нам ти все одно не віриш.
    Спарт керують її виборці.
    Можеш не сумніватися, але вона відповідає на кожний лист виборців.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Lanktocha

Я не згідний, але є розмови що от не майдан... раССєюшку би не спровокували. Тепер у пуйла можуть повчитися австрійський ген.штаб, польські масони, ЦРу...

9. mypucm

а які у вас є підстави вважати, що у нас інакше ? :scratch_one-s_head:

10. MayorMayor

Спартц не отримує доплату у конверті. На відміну від зелених депутангів.

11. mypucm

тобі так хочеться думати :)

12. MayorMayor

О, то в тебе зворотній карго-культ... Тоді все зрозуміло...

13. Це рік тому. Щось змінилося?

"Я раніше голосував за Порошенка, а тепер не буду". "Я раніше голосував за Зеленського, а тепер не стану". "За Юлю не голосуватиму, вона нічого не робитиме". "Проголосую за Залужного, він все зробить як нада!". "Нє, Арестович все знає, він все зробить". "Нє, я за Іво Бобула. Іво зробить фсєм красіво!". Курво... проголосую - і мені все зроблять. От шо нада - те й зроблять. Все. Мені. Бо проголосував. А я сидітиму під дубочком в холодочку й їстиму варенички, які мені ЄС привезе й до рота покладе. Бо я за ЄС теж голосував. А ви воюйте, а ви майданьте, а ви волонтерте та робіть уже щось, бо мені вже страшно. Я за вас теж проголосую. Бо я єсьмь нарІд, якого правди сила ніким звойована ще не була, ага...

14. 2.12.2024 або коротко…

Події у Сирії свідоцтво того, що Україна важлива для світу. Хіба узяли те Алеппо, якби Україна не перемолола «вагнерів» та іншу русофашистську наволоч? Так само Азербайджан вирішив питання з вірменами. І грузини сміливо вийшли на протести. І Молдова спокійно живе. І Африці легше. Тому стуліть свої пельки на тему: «нам ніхто нічого не винен». Винні! За те, що боремо сучасний фашизм.
    Усі розігнані в інеті ролики про погане ТЦК і святих ухилянтів, мають починатися текстом: «телекомпанія «ФСБ» представляє…»
    А чого ви на Крупу так накинулися? Ну, нахабарила тітка мільйони – з ким не буває? І Сірожа Притула – не тільки над патріотами знущається і гроші краде – він адже і корисне щось робить, авжеж? І Яник не у всьому був поганий – правильно? Чого ви так очі витріщили – з Берлинською чомусь це працює. Ось так і зливають в унітаз інститут репутації: подумаєш, козу виїбав! Завтра з козлом повторе.
    Нова книга Меркель мала б називатися: «явка з повинною».
    Після перемоги треба докласти максимум зусиль, щоб раз і назавжди стати в плані оборони самостійними і незалежними ні від кого. І якщо для цього потрібно буде влаштувати ще один підземний ядерний вибух під Єнакієвим – маємо бути готовими зробити це без вагань. Бо Заходу це традиційно похуй – вчергове стурбуються та й усе, а от московити мають добре усвідомити: їхнє місце – на болотах.
    Приказка щодо заміни «шила на мило» заграла новими, смарагдовими кольорами.
    Пам’ятаєте, як деяким активістам не подобалися «Нептуни» та «Богдани» при Порошенку? Усе оголошувалося «поганим» чи «неякісним». Натомість тепер вони дивно мовчать щодо неякісних мін. А знаєте чому? Бо при Порошенку гроші йшли на ВПК, а тепер – в корита цих активних-противних.
    Навіщо усе затягувати? Давайте одразу перейдемо до шоу «Ешафот».
    Кожен кааацап вважає себе удавом Каа, який порве бандерлогів, але в реальності вони – руді собаки, яким рвуть сраки шакали кадирова.
    Хтось має дух, а хтось – душок © Пердула.
    Якщо ви обурені хабарями і бусифікацією в ТЦК – ламайте систему: йдіть туди добровільно і наполягайте направити вас в ДШВ – нехай вони луснуть від безсилої люті.
    Чому я категорично проти ухилянтів? Бо ці мудаки схвалюють нові Бучі і Бахмути.
    Зе заявив, що готовий припинити війну в Україні, якщо НАТО візьме країну під парасольку. Агов, а як він її закінчить, якщо не починав? Таке собі обмовка за Фройдом, щодо спільної оборудки з хуйлом.
    Жоден з протестутів «хто замовив Катю Гандзюк?» не задав теперішній владі гострого «хто замовив Тимчука?» Або «хто вкрав гуманітарку?» Або «хто валить оборонзамовлення?» Це тому, що усі оті горлопани чавкають з корита зелений кеш. Звісно, ригачка Гандзюк, чиї друзі-зрадники служать русні, була їм ріднішою за патріота Тимчука. А принципи можна і перефарбувати. Якщо заплатять…
    Не загризайтеся з військовим – це люди, які з опонентами спілкуються за допомогою зброї.
    Таке враження, що вислів Паровоза: «Вова, їбаш їх!» стосувався виключно українців. І ще невідомо якого Вову він мав на увазі!
    Як можна товаришувати з ухилянтом, вітатися з ним і мати якісь справи? Він же так само і вас кине у скрутному становищі, як кинув державу у тяжкий для неї час.
    Страшніше вовків у вівечих шкурах тільки козлища, які прикидаються ягнятами.

15. MayorMayor

16. Lanktocha

Не стільки тут, які були насмішки на ватних шабашах, що порошенківська зброя перефарбована совкова, куди там до їхньої аналоговнєтної і боялися би нападати?

17. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Доповню список:
    І Байден помилував Байдена! :crazy:

18. Як любив казати Москаль, котрий не був москалем:
    "Ти що, довбойоб?"

19. «Нынешнее руководство Украины — это "партия войны", пока оно находится у власти, военные действия будут продолжаться», — Путін (2 грудня 2018).

Є серйозна пропозиція: а чи не повірити нам путіну знову і спробувати домовитися по-сєрєдінє?:)

а де твій аватар? :)