Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А про це зелупоголові нічого сказати не хочуть?

2. MayorMayor

У мережу зі сторони кацапів злили "презентацію" виробників дронів. Повні дані, з фаміліями, адресами, та іншим. Тобто, кацапам усе це злили раніше. Кажуть, по Дніпру вже прилетіло, якраз по місцям, вказаним у зливі. І не тільки по Дніпру.
    Читайте, зелупоголові:

Саме хєрове, що нікого з виробників БпЛА це не здивувало.

"Це": злив противнику загальної зведеної таблиці українських БпЛА. Там все: ПІБ, адреси виробництв, телефони, фото та ттх беспілотників. Презентація на 50+ сторінок виложена у російських пабліках.

Просто у нас держчиновники не вміють в текст. Їм тре зробити презентацію, нєпрємєнно поменше текста, побільше картинок і інфографік. А, і "корпоративний стиль", в смислє фон цвєта хакі і шрифти без засічок. Тризубів, тризубів побільше.

Презентацію зробили, ну і вона опинилася у противника. Мало того - вона пішла в паблік, а це значить, що в противника є більш нова, "свіжіша" версія презентації. А ви всі пам'ятаєте, хто саме збирав інфу у кінці літа та на початку осені, да? Значить оттуда вона теж вже злита.

І саме страшне: ми знали, що так вийде. Нікого з нас це не здивувало. І якщо прилетить - не здивує. Будь який виробник ОВТ знає, що перший, хто зіллє його - це замовник.

Той чиновник в погонах, хто наказав зробити оцю зведену таблицю - вбив людей. Просто вони ще тимчасово живі.

Просто ми ще тимчасово живі.(с)

3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Ну почнуть боротися, то й що?
    З корупцією можна боротися до нескінченності! :)))

Останнє редагування: 28 жов 2024
  4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

він або надає ДОКАЗИ корупції, або - такий самий брехун, які і всі інші...

5. MayorMayor

Або корупційне гівно нах не потрібно ані у НАТО, ані у ЄС. І не якійсь зелупі тут права качати.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

НАЙСТРАШНІШЕ
    Багато у чому залежить не стільки від українського президента, багато західних лідерів мають свою думку, хочуть, і щоб Україна збереглась і не програла, але і програш та розвал росії багатьох лякає.

7. MayorMayor

Планктоша, там після тексту я таке поставив: (с). Знаєш, що це означає?
    Друге- навіть, якщо не брати це "лякання", скажи мені- коррупція прискорює вступ до нато, чи унеможливлює його?

8. mypucm

хтось в емірати, а хтось - на трактор :):uanew:

870287.jpg 870288.jpg

9. MayorMayor

10. mypucm

яка цікава робота в поліції :pardon:

Від вересня до жовтня 2022 року представник поліції під час слідчого експерименту тричі займався сексом з повіями та заплатив за це 4500 грн.

У листопаді 2022 року ще один представник поліції скористався послугами повій, заплативши за це 1600 грн.

У січні 2023 року ще два представники копів провели слідчі експерименти та зайнялись сексом з повіями. За це вони заплатили 2000 та 5000 грн.

https://tsn.ua/ukrayina/slidchiy-ek...raziv-zaymalis-seksom-z-poviyami-2689527.html

11. MayorMayor

І знову ти побачив зовсім не те, що треба. Гроші на ці "слідчі екскременти" витрачались із держбюджету. Того самого бюджету, який наполовину наповнюється фінансовою допомогою західних донорів. То питання- як довго ще ці донори будуть надавати гроші, які тринькають аби на що, у тому числі на повій?

12. mypucm

думаю, що у даному конкретному випадку за результатами слідчих дій у бюджет віджали усе, що було витрачено, ще й більше... у вигляді штрафів...

(хоча такі слідчі дії неправильні, на мою думку)

13. MayorMayor

Ти і "думаю"- це підмножини, які не перетиняються. Там про штрафи ані слова. Там про "затримання сутенерів". А ось у суді вже треба доказати, що це сутенери. А це майже неможливо, бо повії свідчити супроти сутенера не будуть, а без їх свідчень ця справа гівна не варта. Кумедно спостерігати, як ти намагаєшся усяке гівно вигородити. То ставлення до вас на Заході не дарма змінюється.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибори виграє та партія ,
    яка пообіцяє кожному українцеві 2 тисячі гривень та інвалідність .

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Lanktocha

Якщо інвалідність здоровому, багатьох це може навіть образити. Є такий забобон, хто може насміхатися і розігрувати спектакль із милицями, це може статись насправді.

16. Klqrov

Klqrov Member

Теж таке ж питаннячко. Дуже цікаво що воно таке.

17. Lanktocha

Світовою аптекою називають Індію.
    Тепер нагадав, років 10 тому, моя сімейна лікарка ( росіянка за походженням ) виписала мені один препарат, а виробник росія, зараз таке в жодній аптеці вже не знайдеш.
    Деякі лікарі говорили, препарат з однією назвою має одинакову дію, вітчизняний чи імпортний виробник, різниця хіба що в ціні.

18. MayorMayor

Захід, дай грошей!(с)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Новиє ліца влади:

20. mypucm

"все идёт по плану,
    план у нас нормальный"

"буду жить достойно,