Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Де тут про вибори?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже всім відомо ( як було у 2019 ) ніякого Порошенка не виберуть і не переоберуть, вже згадали призначення без виборів ( вибори у військовий час заборонені ), згадувалось перепризначення, тут варіант як з в.о. Турчиновим неможливий.

3. Запорток, де згадувався Порошенко?
    Ну ти тупий же. Чого берешся коментувати те, де ти бачиш тільки вибори або Порошенка!?
    Сьогодні отримаєш пиріжок із зеленим гівном, бо ти все ж таки приплів Порошенка, де про нього навіть натяку не було

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді ціль такої тріпанини? Напевно, треба ставити таке запитання знатокам у "Що?Де? Коли?"
    Напевно ні у кого немає інших проблем, тільки посипати голову попелом за 2019 рік. Неідеальний Зеленський, але хто зараз інший?

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

6. 4000 інвалідностей скасовано по країні після перевірок СБУ!

Це найдивовижніший випадок масового зцілення людей в історії аж від апостольських часів.

В Київській Лаврі колись мешкав святий Іпатій Печерський. Той піднімав людей з гробів, якщо була така необхідність.

Тепер Малюк зцілює. Живуть знахарські традиції, не втрачені давні ремесла, збережено велике тайне Вчення…

І це ж він ще компресів не прикладав…

:)

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так буває, коли людина, будучи коміком, пішла будувати країну. Він мучиться, але влада та гроші не дають йому кинути справу, в якій він нічого не розуміє. Звідти страждання.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Боротьба з олігархами триває:

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

дядьки, коли вам в черговий раз захочеться щось штурмувати - адміністрацію президента чи москву... будь-ласка, будьте в перших рядах... а не за спинами молодих :smokedup:

10. mypucm

тому що ти спілкуєшся, як довбойоб :cofee:

11. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

12. З НОВИМ РОКОМ! ПОЗДОРОВЛЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА.

Сьогодні під час веселого нічного дзижчання шахедів над дахом альтанки де я сплю по ночах до морозів, перманентної стрільби з вибухами та вию сигналізації яка спрацювала на автівках, вирішив написати щоби час вбити.

Дорогі українці.

У цьому році закінчився строк моїх повноважень на посту Президента України. Пора підводити підсумки не тільки року що пройшов, але й всьому, що я зробив та не зробив за свою каденцію. Я прийшов з наміром реформувати Державу, ліквідувати пост-радянщину яка в'їлася у плоть та кров України та не давала можливість їй дихати та розвиватися, та побудувати Європу в Україні. Я не зміг.
    Не зміг тому, що особисто сам я нічого не розумію у системній роботі по розбудові Держави.
    Не зміг тому, що нічого не розумію у кадровій політиці і спирався на тих пройдисвітів та близьких друзів, які, на мою тодішню думку, були потужними менеджерами та видатними шахістами та були здатні прорахувати українську шахову партію на десять ходів наперед, а виявилися бездарними гравцями у "Чапаєва".
    Не зміг тому, що для мене поняття "професіоналізм" чуже та огидне, на відміну від понять "бажання" та "особиста відданість".
    Не зміг тому, що жодну свою обіцянку я просто не можу виконати по визначенню - стара система блокує будь які мої спроби хоч щось реформувати, а мої менеджери виявилися не Державниками, а тими, хто намагається поставити Державу на службу своїм інтересам та своїй кишені.

Я не зміг підготувати націю та Державу до війни.
    Я не зміг виконати жодної своєї обіцянки.
    Я знищив законність у Державі та зупинив дію Конституції бо вважав що ціль виправдовує засіб. Я не здобув цілі. але звів поняття "Закон" до поняття "Злодійська фомка".
    Я не залучав до влади кращих, але зробив її закритою владою гірших.
    Я не зміг скористуватися абсолютною концентрацією влади у моїх руках та провести реформи які б наблизили нас до вступу у НАТО.
    Я хотів перемогти корупцію, натомість спромігся лише на те, щоби її централізувати та очолити.
    Я остаточно знищив машинобудування і не тільки його бо у моїй команді немає жодного професіонала який би розбирався у промисловій політиці, вже не кажучи про перспективне бачення розбудови промислового потенціалу Держави.
    Я не зміг примусити світ стояти на захисті інтересів України, а моя політика нахабного примусу союзників до виконання моїх вимог не призвела не те що до очікуваних мною результатів - часто-густо до прямо протилежних.
    По моїй вині загинули тисячі та тисячі українських воїнів - саме я саботував проведення вкрай необхідної мобілізації, саме я не розумів того, що треба готувати Україну до війни на виснаження як мінімум не гірше, ніж до неї готував росію путін, саме я спирався на бездарних радянських генералів у війську та сприяв цементації їх абсолютної влади у ЗСУ.

Пробач мене, народ України. Я хтів стати Месією - став трунарем для українців. Хтів стати реформатором - став очільником владного борделю і здатен лише на те, віддавати накази по пересуванню у ньому ліжок. Хтів кращого - отримав гірше. Я стою перед тобою один, бо я один уособлював у собі всю владу ці страшні п'ять років, і по великому рахунку за все відповідати мені.

І я все ж таки наостанок зроблю те добре для України та українців, на що реально здатен. Я здобуду перемир'я. Я об'явлю вибори, проведу їх за вищими стандартами та буду гарантом вільного вибору вільних людей. Я не піду на вибори та буду закликати голосувати за кандидатуру, яку підтримають наші союзники, бо тільки та саме вони зможуть допомогти нам пройти шлях з радянського небуття до західного процвітання.

Пробач мене, Україно. Я втомився. Я поверну Україні останній борг. І я піду..

13. MayorMayor

З розумними людьми я спілкуюся інакше. А тобі-довбойобу і такого вистачить."Мєтать бисєр пєрєд свіньямі"- це про тебе. Ні до чого його метати перед тобою.

14. MayorMayor

Це дурня. Ніколи це жиденя, яке допалося до корита, не піде від влади добровільно.

15. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:crazy: :haha:
    Не "підтримають наші союзники", а "вкажуть наші союзники".

16. А помріяти!?

17. MayorMayor

Ну якщо тільки помріяти.

18. mypucm

Хочете бігом у ЄС ?

Так там же вчителям платять по 4000 євро, як обіцяв Зеленський ?

Шо знову не так?

................

(про корупцію - несіть докази у правоохоронні органи, або не брешіть)

19. mypucm

Джеремі Кларксон
    (відомий англійський телевізійний ведучий, письменник і журналіст, що спеціалізується на автомобільній тематиці. Найбільшу популярність автор отримав завдяки телепрограмі BBC Top Gear. Також шоумен потрапив в Книгу рекордів Гіннесса як підкорювач Північного полюса, при цьому в Заполяр'ї він пробрався на автомобілі)

детально, з чорним гумором, пояснює співвітчизникам-британцям - чим загрожує війна в Україні...
    (різким здорожчанням добрив - і їжі, голодом в Африці - новим напливом майорів мігрантів)

View: https://youtu.be/rYlasLvf1G0?t=120

Останнє редагування: 28 жов 2024
  20. MayorMayor

Міністр оборони Нідерландів прямо сказав, що поки Україна не почне боротися з коррупцією- ні про ніяке НАТО навіть мови не буде.

а де твій аватар? :)