Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Яка кров із Саакашвілі - вже всі побачили :)
    На старті купа обіцянок, потім тре чи не тре "а вот ми в Грузіі...", і на фініші "всі кругом бандити і бариги"
    Якби Саакашвілі міг створити таку партію, про яку він каже, то він би її створив у себе в Грузії і вона стояла би біля руля до цього часу, шо нє? ;)

2. William Bones

William Bones Любитель рому

Тут подивіться.
    Спочатку потрібно хоча б визнати агресію офіційно. Оголосити військовий стан на Донбасі тощо. Але ж тоді як торгувати з Нєпрізнаннимі Рєспублікамі ? В зоні АТО затримують бусики й вантажівки, а ешелони йдуть в обидва кінці вільно. Я буду сидіти ? Ми всі ВЖЕ сидимо. В лайні. По шию. Ще рік-другий - буде по маківку. Після Майдану особисто моє життя погіршується невпинно і ніякої перспективи покращення я не бачу з нинішньою владою взагалі.

3. hrim

hrim Well-Known Member

Подивився. За вашими даними найсвіжіший факт - розмальований провокаторами дорожній знак в Хусті півроку тому. Повторю - без фактів ви викриваєтеся як агент, провокатор.

Що вам дасть оформлення "офіційності" агресії? Методи агресії виходять за межі прийнятного серед людськості.
    На кладбище в Псковской области с могил десантников сняли таблички с именами.

Життя погіршується не тільки від дій нинішньої влади. Розпалювання війни погіршить ситуацію.

• Подобається Подобається x 1
  4. William Bones

Хай буде гречка.

Путін, пріді, порядок навєді ! Русскіє і украінци - один народ ! Православіє ілі смєрть ! А єщо у мєня есть гєоргієвская лєнточка ! Вотъ.
    А ви всэ тут правосєкі і бєндєровци - враги Вєликага Путєна. Вас всєх посадит фе-ес-бе.

Отака фігня, малята...

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А як же продовження?
    "любі хлопчики й дівчата -
    Лисичка зжерла Колобка"

6. William Bones

А може бути інший варіант ? Наприклад - Колобок натовк Лисичці пику, відірвав хвоста й зробив з нього собі оселедця ? Ну й далі в тому ж дусі. колобок-подонок.jpg

7. hrim

hrim Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто був на Закарпатті знає, багато хто навіть живе за часом не українським, а тим, що в Словаччині, Угорщині. Регіон був 6 раз у різних державах, але якщо говорять всякі Йоббіки про угорське Закарпаття, угорців там найбільше у Берегівському районі, є їх незначна частина у Мукачівському, у багатьох інших регіонах угорцями і не пахне, ну і подвійне громадянство, наявність угорського паспорта, машина на угорській реєстрації у деяких - не стільки бажання вийти з України, скільки власна вигода ( поїхати в Угорщину та інші країни ЄС до родичів, друзів, на навчання, роботу чи покупки ).
    Та і в нас побутували думки відділитись від проросійських регіонів і створити власну державу, у 1991, коли обрали не Чорновола, а Кравчука, 1994 Кучма здавався дуже проросійським та обіцяв новий союз із Росією, тоді його попередили, якщо на таке наважиться - мінімум 6 західних областей виходять з України, були сепаратиські настрої під час помаранчевої революції, ну і цілком реально, якби був розігнаний майдан, почалося переслідування активістів, декілька західних областей заговорили б про вихід з України.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. hrim

hrim Well-Known Member

Ви оминули один значний чинник сепаратизму у Закарпатті. Чомусь.
    Моє питання стосувалося конкретної фрази.

10. William Bones

Нещодавно мій знайомий, бізнесмен, повернуся з Західної України, куди їздив у справах. Розповідав, що місцеві жаліються на стан доріг - побиті, не ремонтуються тощо. На це він їм відповів - ви ж усі маєте авто з чеськими номерами, незареєстровані в Україні, дорожній збір не платите, податків не сплачуєте, бо живете з контрабанди, то звідки держава візьме гроші на ремонт ваших доріг ? Я не дуже дослухався, али зміст уловив.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що побачили? Я нічого надпоганого у Саакашвіоі не побачив.

12. ІгорМ

А надхороше побачили? :)

13. manur

manur Well-Known Member

Дорожний збір "забитий" в ціну бензину.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а воно можливе?

15. William Bones

Я ж кажу - не дуже дослухався. Може якийсь інший автоподаток вони не сплачують через те, що їхні авто на чеських, здається, номерах. так чи інакше люди ухиляються від своїх обов’язків перед державою, а від держави щось хочуть. Ясно, що треба державу докорінно змінювати, але ті ж жителі прикордонних районів перші й повстануть проти реформ, бо це покладе край їхнім контабандним бізнесам. То й що з того ? З тим самим бізнесменом я колись мав розмову перед виборами мера Одеси. Я тоді розповідав про зустріч Саші Боровика з людьми на вулиці, коли він заявив, що в разі перемоги на виборах мера перше, що він зробить - вижене з мерії 2000 старих службовців і набере на їх місце 60 нових - молодих, професійних, незіпсованих. На що мій візаві сказав - А ті 2000 як житимуть ? Ти подумав ? У них сім’ї, діти... Я сказав - чому я повинен годувати ту кількатисячну зграю паразитів, невігласів і нероб ? Чому я повинен з своїх коштів утримувати абсолютно непрофесійних, некомпетентних, жадібних, тупих пристосуванців ? Хай ідуть і шукають роботу, як я. Хай працюють.
    Саакашвілі ненавидять саме за це - він здатен безжально зруйнувати сите й тихе життя тисяч, аби зробити краще мільонам. На моїй шиї, як і на шиї кожної чесно працюючої людини, сидить забагато захребетників, забагато паразитів, шахраїв та всілякої сволоти, починаючи з робітників ЖКХ чи сільради й кінчаючи президентом. За-ба-га-то. Я здохну, не витягну годувати їх усіх. Ми всі здохнемо, як старі шкапи в шахті. А я не хочу здихати заради того, щоб якесь стерво декларувало мільон доларів готівкою, літало на чартерах за $10 000, смоктало чужі члени й називало всіх скотиняками. Чи за інше падло, яке обіціло жити по-новому, і я живу по-новому, тільки не в той бік...
    Нехай вони йдуть геть від влади, тоді лишаться живі. Ні - хай здохнуть, як зараз маю здохнути я.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. ІгорМ

Мабуть шо нє :)

Але випадок із Саакашвілі показав, яким є насправді Порошенко, шо нє?

17. William Bones

Цікава стаття. Якщо те, про що там пишеться - правда, то нас чекають великі і швидкі зміни...
    Почему не надо искать блох у Саакашвили
    Ось тільки один цікавий абзац:
    ...МВФ готовится создать комиссию по расследованию тех активов (движимости и недвижимости) за рубежом, о которых забыли упомянуть в своих е-декларациях наши небожители.
    Говорят, они будут сотрудничать с Интерполом...

18. hrim

hrim Well-Known Member

Україно-угорський штрих. Мукачево, костел св. Мартина розклад розклад різними мовами.

Вкладення:

• CAM01580.jpg
      CAM01580.jpg
      Розмір файлу:
      140,9 КБ
      Переглядів:
      13
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо угорські туристи їздять у мукачівський замок та в інші обєкти на екскурсії, зацікавлені зробити їм удобства, якщо у багатьох історичних обєктах Львова, також у кафе і ресторанах меню, окрім української на польській, є на анлійській, також з урахуванням певних туристів, на німецькій і турецькій мовах, не факт, що Львів хочуть приєднати до Польщі, Німеччини, Туреччини.
    Ну і у львівському костелі єзуїтів, гарнізонний храм Петра і Павла під час ЄВРО-2012 робили месси німецькою та португальською мовами.

20. ІгорМ

Гроші чи ліс. Чому ЄС хоче деревину з України
    Порошенко повідомив лідерам ЄС про намір ініціювати скасування заборону на експорт лісу-кругляка
    [​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 25 лис 2016
а де твій аватар? :)