Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Якось бидло вже забуло шашлики... М'ясо було українське, шампури кацапські...
    Кумир бидла безгрішний і святий!?...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні свято - 20 років, як яйце збило з ніг Януковича.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову?
    Не було війни і не було окупованих територій? Принаймні була така обіцянка перед "вадінтур".

4. Lanktocha

Ці згадки про вибори 2019 і тріпанина порохоботів вже неактуальні, нікому не цікаві і багатьох просто бісять.

5. НАМ ВИННІ ВСІ, А МИ - НІКОМУ.
    Я так розумію що сенсу у існуванні каналу не залишилося жодного. Що би я не казав, як би я не розкладав по полицях резони з можливостями союзників та дії української влади, наші люди вже абсолютною більшістю з захватом підтримали створення і охоче долучилися до заснованої Президентом та його вірним Ермаком гри під назвою - "Плюнь у США". Винних у всіх наших негараздах названо! Вже харків'янка яка у чаті Монової стверджувала, що якби знала, що Харків колись будуть бомбити, то не голосувала б у 91му за Незалежність кричить - "Не путін винен що до нас КАБи прилітають - Байден з союзниками"! І зараз з кожної праски несеться - "Президент такий у нас гарний, а от союзники - гниди ссикливі та жадібні".
    То ж кляті американці вісім років після Майдану аж до початку повномасштабної не давали українським владам будувати заводи з виготовлення боєприпасів. То ж американці замість нас голосували на виборах за Януковіча та його міністрів оборони - россіян. То ж американці саботували вісім років реформи які мали б прискорити наше економічне зростання до 7 - 8ми відсотків яке б мало дати додаткові гроші у наш військовий бюджет. То ж американці майже рік блокували мобілізацію та й зараз її проводять за принципом - "Гребемо не тих, хто потрібен. а до кого легше дотягнутися". То ж американці не будували інфраструктуру для прийому "Ф16"х які б могли боротися з носіями КАБів і у той же час чесно не казали - скільки вони та інші можуть прийняти на навчання наших льотчиків, то ж не вони будують у Румунії центр для навчання українських пілотів. "НАМ ПО ХЕРУ ВАШІ МОЖЛИВОСТІ - ДАЙТЕ ВСЕ І ОДРАЗУ"! Не дають - все буде так. як, заплановано заздалегідь. І наша влада про це прекрасно знала. А зараз несеться - "Знали б ми, що вони такі ссикуни та жадібні потвори ми б"... "Ми б" що? Прийняли вимоги хуйла і капітулювали ще до війни? Чи наодинці здохли через два місяці і не побачили б параду путінського війська у Києві?

Ми в обуренні вимагаємо особливого до себе ставлення, ми вимагаємо щоби бажано увесь світ, а союзники так обов'язково, жили виключно українськими інтересами. А вони не збираються - у них, падлюк егоїстичних, власні є! І немає серед них жодного інтересу у припиненні існування рф у короткостроковій перспективі про що вони відкрито та чесно казали весь час після початку агресії. І вони відкрито казали - що вони будуть вважати українською Перемогою, і це ніяк не бачення Перемоги українців та нашого Президента. І я сто разів буду розповідати про те, як союзники вкладають гроші у розбудову вітчизняного ВПК, дають обладнання на нашу "Ракетну Програму" - людям по херу! Україні дають не рибу, а вудку - "ДАЙТЕ НАМ РИБУ, БО НА ЇЇ ВИЛОВ ПОТРІБНІ ТЕРПІННЯ ТА НАПОЛЕГЛИВІСТЬ У ПРАЦІ"! А це ж не про нас - нам потрібні ракети-вундерваффе які станом на зараз не зможуть по визначенню майже нічого змінити на полі бою, бо їх обмаль та вони обмеженої дальності. Я стверджував та стверджую - рішення про дозвіл на удари по рф прийняте і скоро ви дізнаєтеся про перші атаки російских об'єктів. Але дуже скоро у нації буде похмілля - як кацапські масовані удари не вплинули істотно на перебіг подій на полі бою, так і ці разові уколи американськими та британськими ракетами істотно не вплинуть на кацапську військову машину.

Нашим людям подобається коли ним підсовують очевидного "винного" у всіх своїх негараздах. Ну що ж, я аплодую Зеленському та Ермаку стоячі - вони таки знову "Зробили вас разом" І перед виборами уся нація буде знати, що все гарне - від Банкової, все погане - від .Вашингтону, Парижу, Лондону та Берліну...

Рішення про ігнор каналу прийму завтра. Можливо пару раз у місяць буду випускати новини, а може і ні, бо Президент ж правду казав - "Українці коли у них немає світла дивляться по телевізору Телемарафон, бо по ньому єдиному показують правдиві новини". Сили вам та віри. Дочекайтеся перемир'я. Ну а події майбутнього, маю надію, будуть зрідка нагадувати вам те, що розповідав вам усім раб Божий Сергій - розповідав я вам лише правду..

• Подобається Подобається x 1
  6. GYOBz5gW0AAz5uw.png

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Бісись, довбню, бісись. Бо тебе та іншу зесволоту ще роками ми будемо у гівно макати. Щоб ви знали наслідки своїх дій. І коли (завдяки Зелупі) ти скоро жерти гівно будеш (бо на якісні продукти твоєї пенсії не вистачить)- я буду знову тебе писком по гівну возити.

8. Lanktocha

Якби таку тріпанину із піною з рота видав якийсь рашиський пропагандюга - нічого дивного, бачу вони із порохоботами користуються однією методичкою.
    Між ймовірними кандидатами Зеленський/Порошенко - такі вибори зараз чи у найближчий період вважаю малоймовірними, при такому був би противсіхом, а не виборцем Зеленського.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибір 2019:

10. Lanktocha

Порохоботіів заїло?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тебе ні? Для тебе розбомблені українські міста - це норм?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Затримали народного депутата з команди Зеленського (Слуга народу) в Лондоні. Злодій, чи хотів МП організувати у Великобританії?

13. Вони виявились лохами і тепер до гробової дошки вони не пробачать тим, хто в 2019 закликав їх думати і виявився правий.
    Запорток буде вигадувати весь час нову причину, в надії принизити розумних, і піднятися у власних очах.
    Але, по факту, він був дурнем, є дурним і ніколи цього не визнає, тому що він дурень.
    Йому не дано це осмислити.

Ті, хто це зрозумів, але не хоче визнавати, приходять на ЛФ, читають і йдуть по англійськи - не попрощавшись і не коментуючи.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Lanktocha

В такому стилі, у війні винен Зеленський, як по Вата-ТВ "Кієвская хунта бамбіла Данбас".

16. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Не всі.
    Майор хоч і зовсім пішов (навіть з України),
    але завзято коментує.

17. На відміну від тебе, попандопуло, майор ніколи не був любителем зеленого віслючого гавна

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

19. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Не хвилюйтеся, всім вистачить!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вчіться у влади як можна красти:

а де твій аватар? :)