Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 3
  3. William Bones

William Bones Любитель рому

Пане Мих, а шо воно таке худе ? М’о хворе ? Або - падлюка ? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Особисто я думаю, шо падлюка

6. William Bones

Пане Pototsky, а не бридко на той смітник заходити ? Мене ледь не знудило... :bad:

7. William Bones

Видно, що людині справді болить...

• Інформативно Інформативно x 1
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня то всьо...
    В Україні Мішіко потрібен сильний суверен. А те, що він весь час каже "я" ще нічого не значить.
    Подібними виступами Саакашвілі настроїть проти себе народ.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Серед деяких грузинів побутує думка, що Саакашвілі як політик себе вичерпав ще у Грузії, те саме, що вийди тепер на футбольне поле Андрій Шевченко, не буде він тепер у тій формі, та не покаже тої гри, що років 20 тому.

10. Capitoshechka

І дійсно - фігня то всьо...
    Завтра знайдуть цього Мішіко з простреленою головою, якщо буде дуже багато звиздіти (і не таким роги обламували) - і всі кінці у воду. А всіх дохлих собак можна тепер на пуціна і фсб чіпляти

11. William Bones

Ну то давайте гуртом погукаємо: "Й-у-ля ! Й-у-ля-а-а !! Й-у-ля-а-а-а-а !!!" Чи, може, Ляшка на царство ? А, м’о, Віктора Фьодоровіча повернемо ? Доллар по 8 гривень знову буде. Лєпота...

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А ви би кого хотіли?

13. tea man

tea man 茶人

Якщо він цього не боїться, то чого Вам турбуватися? Він чудово усвідомлює з ким має справу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. hrim

hrim Well-Known Member

Я приєднуюся. Кого ви пропонуєте гукати?
    Ваші дописи 2521, 2525, 2528 мають ознаки гібридності.

15. William Bones

Який саме народ ? Той, що через кума-свата-брата присмоктався до тіла України й тягне все, що зможе ? В дупу такий "народ", нехай вчиться працювати і працювати чесно.
    І Ви думаєте, що світова спільнота це пробачить українській владі ? Знову дадуть грошенят, поплескають по плечу і скажуть щось про прискорення реформ ? Сумніваюсь. Покинуть напризволяще і все - кінець і владі, і Україні. На Україну їм, владі, накласти, а от на себе...
    Справа не в персоналії, справа в тому, що потрібна нова, чиста й здорова кров з високим імунітетом. Якщо вдасться створити таку партію, про яку каже Саакашвілі, то висунення лідера з її середовища - справа дуже малого часу. Блискавично короткого. Згадайте самого Порошенка - за 2-3 місяці він з мало кому відомого діяча став президентом, за якого проголосувало більше половини виборців (я сам за нього голосував).
    Які саме ? Я наклав комусь під двері і кажу, що це не я, а сусідський собака ?

16. Capitoshechka

Та я і не турбуюся. Я просто констатую факти. Я удавний, як спокій.
    Я не проти. Але за однієї умови - щоб при цьому я з кулеметом поряд стояв
    Світовій спільноті тим більше накласти на Україну-ми їм і в )(ер не торохтали. Ми повинні менше оглядатися на світову спільноту за сраним і говняним, і менше лизати дупи Обамам, Трампам, Олландам, Меркелям і т.д., а самим робити своє діло

Останнє редагування: 12 лис 2016
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Без партнерів і союзників попри все нам не обійтись. Хочете перетворення у Північну Корею? Шугати світ і тут же просити, пришліть гуманітарку, не то ядерну ракету запустимо.
    Інша річ, в першу чергу нам потрібно покладатись на свої сили. Що думали, раз підписаний Будапештський меморандум, ми будемо відсиджуватись, замість нас приїде воювати американська армія?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Capitoshechka

ніхто не каже, що партнери не потрібні. Але всьому повинна бути розумна межа. Скоро дійде до того, що будемо у партнерів питати дозволу, щоб до вбиральні сходити

19. hrim

hrim Well-Known Member

Прошу надати факти бажання виходу з держави на заході. Без фактів - це пропагандистська трансляція стратегії агресора.
    В Криму деяким військовим командирам (в подальшому зрадникам) за колабораціонізм "повіяло" валізки по 500 тисяч доларів. Що "цим повіває відчутно"? Поділіться.

20. hrim

hrim Well-Known Member

Такий текст під-час активної фази агресії тягне на статтю. І ви будете сидіти, рано, чи пізно.
    Агентство Fitch підвищило суверенний рейтинг України
    Агентство Fitch підвищило суверенний рейтинг України

а де твій аватар? :)