Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби не війна, Зеленський би теж втік. Він прикривається війною. У Янека не було такої можливості.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яка потреба?
    Є ж чутки, багато хто, в тому числі, в Україні, боїться закінчення війни і відповідальності, яка може прийти після цього.

Якщо через нашу недбалість пропав винищувач F-16, ой буде нам від США.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чисто та сама, що в Януковича.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Безмозгла просто в прямому ефірі зливає оперативну інформацію. Чому їй ще не "пояснили популярно" та не відправили на концерт Кобзона?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

панове старпери... у вас весь час винуватий хтось інший... до речі, ваша жидівська підприємницька натура часто протирічить не тільки українському законодавству... але й християнським цінностям ;) :facepalm:

ось наприклад:

- "хто з вас без гріха, хай перший кине камінь"

- "краще відпустити сто винуватих, чим покарати одного невинного"

- "не судіть, та не судимі будете"

..........
    так шо... або хрестик зніміть...

:pardon:

6. MayorMayor

Роман Москаль:
    Умєров і Єрмак зʼїздили до США і провели переговори з Остіном...
    Результат:
    США відмовились відправляти фахівців для ремонту F-16 в Україні, - WSJ

Зелупоголовий довбойоб заявляє, що єрмак не винен, а винні якісь "старпери" з ЛФ.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто каже з християн, що він без гріха?

Не вкради - це не суд, а настійлива порада.

8. mypucm

про не вкради я нічого не писав... але якщо для вас це актуально...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось вкрав, а ти не суди і не судимий будеш? Я правильно зрозумів?

10. mypucm

"хтось вкрав'' - це ж суд встановлює, я правильно зрозумів?

11. MayorMayor

Безмозгла зірвала ротацію ЗСУ у районі Вугледару. СБУ мовчить. Зелупа по піздьожу Безмозглої знімає генералів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. mypucm

Ну от ви пишете "корупція", " крадуть" і т.п. пафосні речі...

А в минулому році таке було?
    А 10 років тому ?
    А 30 років тому?

Хіба ви, дядьки, не є авторами цієї системи? ;)

Нє, ви ні причому?
    30 років невтомно боретеся із беззаконням?
    І нічого не виходить :dntknw:

може тоді - лузери? :scratch_one-s_head:

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

Довбню, саме ви привели до влади жиденя з кодлою, за яких коррупція посилилася у рази. Так що не треба перевалювати на інших- у тому валі коррупції, який зараз є- винне зелупоголове бидло.

• Подобається Подобається x 1
  14. На Банковій, як відомо, тактика і є їхньою стратегією.
    Тактика проста: вчинити безлад і користуватися ним, поки не почне припікати. А коли почне, то поміняти посіпак місцями, видаючи це за якісь зміни, заразом позбавившись від найменш корисних.
    І головне, що нарід це хаває, аж за вухами тріщить.
    У лютому Зеленський звільнив Залужного, при якому фронт тримався і у гірших умовах ніж зараз, іноді навіть, переходячи у оперативні контрнаступи.
    А в серпні фронт почав задкувати. І хто винний? Звісно Сирський. Не підходить вам Сирський? Добре, поставимо Баргілевича і ви ще не таке побачите.
    Зараз зняли з керівництва Укренерго Кудрицького, а коли зимою не буде ні тепла, ні світла, то хто буде винний? Той посіпака, якого призначать після Кудрицького.
    А Зеленський жодного разу ні в чому "не віновній".
    Хочете уряду нацпорятунку? Будь ласка: ми зараз всі ліжка в своєму борделі переставимо і буде вам новий уряд зі старих курв, щоправда. "Ви ж хотіли... А ми прислухаємось."
    Пам'ятаю футболку лисого в 2019 з написом: "Твори х.ню, ми тут проїздом". Все йде за цим гаслом.
    Гидко дивитися на цих ганебних лохів, які вважають себе українським народом

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось, як Дмитрук.
    Зелений прокурор тягнув з підозрою, відповідно суду не було. А коли зелена влада випустила депутата за кордон, тоді подала в розшук.
    Суд його ще встиг звинуватити, а влада його приховала.

І тут, при нормальній владі можна було б звинуватити того, хто його випустив, але от біда, прикордонник, що його випустив - теж втік.

Яка влада, такі й підлеглі, такий порядок.

16. MayorMayor

І щодо Полтави:

Медик добровольчого батальйону "Госпітальєри", відеограф Ігор Ткачов опублікував в Інстаграмі допис про роботу медиків та добровольців після вчорашнього прильоту по Інституту зв’язку.

Я живу зовсім поруч з Інститутом зв’язку. Ракети просвистіли над моїм будинком, і ми чітко чули вибухи під час сніданку. Разом з Поліною Мельник зібралися та поїхали на нашому еваку допомагати, як могли. На місці ми були першими — швидка ще не прибула, лише машина ДСНС. Біля воріт лежали декілька тіл у крові. Ми швидко оглянули їх: кров текла з голови, кінцівки були цілі, у одного чоловіка — пробита грудна клітка. Ми працювали з ними всього декілька хвилин, не уявляючи, що нас чекає далі.

Одразу на допомогу приїхав наш друг Стефанчук Ігор, якого ми нещодавно вчили тактичній медицині. Ми побігли далі, шукати тих, кому ще можна допомогти. Далі все було в тілах, крові, криках, стогнах, болі і смерті.

Перед нами стояв старий величезний ЗІЛ, у який просто грузили поранених. Їх клали на тряпки, ковдри, двері, піднімали майже вище голови і закидали в багажник. Я не встиг навіть подивитися, що з ними. Коли прийшов, то вже просто допоміг докинути останніх поранених. Місця вже не було, двері закрили, і ЗІЛ поїхав через усе місто до лікарні, набитий людьми, які вмирали.

Біля ЗІЛа лежали ще десятки тіл. ДСНС і військові зносили тіла з розбитого будинку і подвір’я під дерева, де само собою організувався сортувальний пункт. Почали прибувати швидкі. Люди бігали, військові, волонтери, ми. Щохвилини приносили когось ще живого, щохвилини ми бігали від одного до іншого і накладали турнікети. У людей по три ампутації — це 3-4 турнікети на одну людину. Заклеювали оклюзійками проникаючі (рани) в грудних клітках, невдала СЛР, деякі вмерли під тими деревами на сортувальному пункті, деякі по дорозі в лікарню, деякі в лікарні, офіційно 271 поранений та 51 загиблий, це надто багато… Клята війна, бідні люди…

Турнікети швидко закінчилися. Для найважчих випадків ми кричали: "Лікаря сюди!". Лікарі, які приїхали на швидких, точно не готувалися до такого: "Це ж Полтава, тут безпечно". Десь годину ми робили все, що могли: когось не врятували, а комусь зберегли життя. Намагаюсь ніколи не хвалитися, але я впевнений, що вчора ми врятували не одне життя, тому на цей раз вибачаюсь.

Сумні висновки

На жаль, волонтери та командування медичних сил, схоже, вбило вчора в Полтаві більше людей, ніж ми змогли врятувати. Неякісні турнікети були всюди, і здається, що оригінальні сертифіковані були тільки у нас. Приносили пораненого з турнікетом, а турнікет китайський, докрутити його неможливо. Ми накладали свої, але вони швидко закінчувалися. Коли кричав: "Дайте турнікет", давали китайський, і я внутрішньо вмирав разом з цими людьми, яким знав, як допомогти, але не міг через те, що хтось, навіть не ворог, вирішив їх убити китайським лайном.

Другий сумний висновок — майже ніхто не вмів надавати допомогу. Деякі люди накладали турнікети, китайські, не докручували до кінця, але хоч щось і робили. Але таких було одиниці. Я давав свої турнікети, а люди не знали, що з ними робити.

Лікарі, які приїхали, були молоді дівчата з довгими нігтями, які кричали, тряслися і не знали, що робити, розгублені. Їм просто вантажили важких, без рук і ніг, в конвульсіях, вмираючих людей в машини, і вони розгублювалися. У них я не побачив ні турнікетів, ні якоїсь організації процесу, нічого. Їх до такого не готували. Що робили ДСНС крім перенесення поранених, я точно не бачив, допомогти більшість з них нам не могла, аптечок в них я теж не побачив, можливо хтось з них накладав ті китайські турнікети, не знаю.

17. mypucm

майори - а хто ви там?
    тема не розкрита...
    поляки? ;)

18. mypucm

ну це такий нехитрий прийом - стверджувати якусь брехню, а потім її висміювати

я занадто ледачий зайнятий цікавими справами, щоб когось приводити до влади :blush:

19. Роман Кульчинський та @bondarenko написали у цей день 6 років тому:

«Але нова реальність – інша. До президентських виборів 2024 року більшість може й не дожити.

Та й самих виборів уже може й не бути.

Цього разу Росія буде агресивнішою, ніж після обрання Януковича.

Вона вчиться на своїх помилках, і тому діятиме на випередження».

Вітаю авторів тексту!

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки ще не відповіли затяті порохоботи, якщо пуйло обдурив Порошенка стосовно виходу з оточення під Ілловайськом, обдурив Порошенка + Меркель і Олланда у Мінську стосовно Дебальцевого, але боявся би Порошенка стосовно війни.

а де твій аватар? :)