Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Таку ні. А шоколад- таки да. Але в тебе грошей на добрий шоколад нема і не буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. MayorMayor

#БлогерКлубСенс:
    Уряд знову розгортає
    Пункти незламності. Там працюватимуть
    генератори нескореності на пальному непохитності, аби зміцнювати нашу непереможність!

Путч:
    Шмигаль дозволив відкривати пункти незламності знову.
    Як ви дістали своїм потужним фальшивим пафосом! Краще розкажіть як ви 1 гігават потужностей виробництва електроенергії до кінця року зробите, як обіцяв Зеленський.

Валерій Прозапас:
    Досі не можу осягнути - як вже під час повномаштабної війни захист енергооб'єктів було довірено Мустафі Найєму?
    Він бравурно позвітував про "трирівневий захист", "освоїв" дурні мільярди, і тихенько звільнився, а результати його "діяльності" самі можете бачити - нема ніякого "захисту".
    Діяльність цього персонажа ще буде розслідувана в свій час, бо зараз схоже всіх все влаштовує, ОНО САМО, а питання про мільярди то все ІПСО і "неначасі" (тм).

Одна широко відома у вузьких колах позітівна блогєрка нещодавно палко доводила як впевнено "ми йдемо в Європу зі "слугами народа".
    Як у воду дивилась - черговий "слуга" Дмитрук встав на лижі і тіхонєчко улєтєл в Італію.
    От бачите, виконують обіцянки (a що є ньюанси, то кого вони цікавлять), шах і мат, порохоботікі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі порохоботи псують повітря.
    Зараз про інше, звернув увагу, давали інтерв'ю родичі вбитої Фаріон, до неї також зауважень немало, але сам факт, співчуття після вбивства, із екс-президентів висловив тільки Ющенко, із "червоним директором" так сказать Кучмою все ясно, утримався і "найопозиційніший" та "найпатріотичніший" Порошенко.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

він ще не питає - діду, а чому ми втікли на чужину ? ;)

відкупаєшся від таких питань шоколадками? ;)

чи ти поляком був від самого початку? :scratch_one-s_head:

5. MayorMayor

Ні, не питає. А коли почне, то я розкажу йому, що стадо бабуїнів під час війни, яка їх майже не зачіпала, вирішило не воювати, а "хотьпаржом", і привело до влади обрізанця, який зазирав агресору в усі дірки, шукаючи там мир, який згорнув ракетні програми, розмінував шляхи для ворога, та який замість посилення війська пиляв гроші на дорогах. А потім, коли прийшла велика війна, цей хрипатий обрізанець почав наводити безлад у військовому керівництві, руйнувати економіку держави, плодити кротів та коррупціонерів. А стадо бабуїнів аплодувало хрипатому обрізанцю, і в результаті- просрало свою державу. І він зрозуміє.

6. MayorMayor

І ще, зелупоголовий, я вже не юнак. І мені набридло дуже швидко бігти, щоб тільки залишатись на місці. Та ще й з перешкодами, які створюють подібні тобі бабуїни. Твої вимоги- щоб створити "уравніловку" та обложити бізнес непідйомними податками?-Твої. Твої вимоги заборонити цукерки, шоколад, або ще щось, що не подобається суто тобі?-Твої. І я навіть не маю сумнівів, що досить велика частка зелупоголових бабуїнів поведеться на подібні гасла чергового "месії", на кшталт Пердули або ще якогось популіста, і влаштує чергову злиденну клоаку. Тому ціни- я не став воювати з тобою та іншими бабуїнами, я вас кинув, і живіть собі та борсайтесь у гівні, як хочете. А я буду за цим спостерігати ззовні, з нормальної держави, з нормальними законами і нормальним підходом до бізнесу.

7. А хто така Фаріон?

8. mypucm

стільки пафосу... насправді все значно простіше ;)

ти заробляв в Україні гроші (і під час війни) поки були низькі податки...

всьго 1,5 відсотки військового збору - це ж Порошенко придумав...

а як почали наводити порядок... підвищувати податки... чуйка тобі підказала, шо лавочка закривається... треба валити...

власне, ніхто ж не проти... мільйони людей виїхали, рятуючись від війни...

нормальні повернуться...

а таких як ти, нитіків, не шкода... хай буде тобі у Польщі краще... мені якось пофіг :smokedup:
    ................

і я казав про більше оподаткування надлишків і надприбутків... а не всього підряд :acute:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Турист, знаєш чому ти думаєш, що в Україні низькі податки?
    Бо тих їх ніколи не платив.

10. mypucm

у мене збереглася довідка з податкової, де написано, що я їм повинен заплатити 28 мільйонів... плюс подвійний штраф (за ухилення)... загалом виходило більше 88 мільйонів...:facepalm:
    (у 1994 році це було близько 700 доларів :facepalm:)

але то фігня... за цим фактом ще була відкрита кримінальна справа...
    (карний кодекс був ще радянський, там усе було в рублях)

виходило шо я не сплатив податки в особо крупних размєрах...
    загрожувало від 3 до 5 років :facepalm::facepalm::facepalm:
    ..........................

так шо платив... :smokedup:

Останнє редагування: 28 сер 2024
  11. mypucm

у 90-ті роки усі платили і податок на доходи, і ПДВ... точні цифри не пам'ятаю... але це десятки відсотків... загалом доходило до 30-40%

потім у 1999 році Кучма видав Указ про спрощену систему для підприємців...

якийсь час податків було менше...

але потім з'явився пенсійний фонд, обов'язковий соціальний внесок, ще там шось... не знаю...

я вигорів десь до 2000 року... і більше не був зареєстрованим підприємцем

якщо десь заплутано, треба щось доводити податковій, чи давати хабарі - я просто туди не лізу :dntknw:

12. MayorMayor

Ти чому такий довбойоб?А, ти ж зелупоголовий, тому не можеш не бути довбойобом. По-перше, щодо військового збору. Підняття з 1,5 відсотка до 5 - це по-твоєму, критично? Далі- податки у Польщі вищі, ніж в Україні. Так, ставка єдиного податку для юридичних осіб в Україні - 10%, у Польщі- 18%. Але бізнес будувати усе одно вигідніше у Польщі. Поморщищ свого лоба разом зі своєю сракою, та спробуєш відповісти, чому?
    Ну і "надлишки". Те, що ти злидень та солодше моркви нічого у житті не куштував- очевидно. Твої "залишимо підприємцю 1000 долларів" окрім сміху нічого викликати не можуть. Ти можеш і далі пиздякати про "досить 1000 долларів", а у результаті тільки з моєї родини шестеро підприемців, які мають значно більше 1000 долларів на місяць, покращують життя поляків і своє, а ти смокчеш обрізаного прутня. Suum cuique. І таких підприємців не десять, не сто і навіть не тисяча. Рахунок йде на десятки та сотні тисяч. Результат- Польща є найбільш динамічно розвиваючоюся країною Європи, а шарікови на кшалт тебе живуть за рахунок того, що підкине ЄС, Світовий банк та МВФ.

13. MayorMayor

І вишенька на тортик, особливо для тебе-довбойоба: у Харкові підприємці звільнені від декількох податків. Однак, я розпродав свій бізнес і передислокувався у Польщу, де ці податки платять. І у тебе-довбойоба навіть думка не проскочила, що виходить, справа не тільки у податках. Бо ти довбойоб.

14. mypucm

ага... тільки все одно тебе періодично тягне на український форум... отримати чарівного пенделя :pardon:

Останнє редагування: 28 сер 2024
  15. mypucm

Миху... а майори пишуть, шо в Україні податки менші...

Так шо не треба скиглити ;)

16. MayorMayor

Те, що ти довбойоб, який не розуміє сказаного- всім відомо. Тобі не треба це постійно доводити. Зроби над собою зусилля, та перечитай мій пост відучора, час 07-19. Якщо до тебе і з другого разу не дійде, то суперфосфату поїж, чи сірників пожуй. Бо рибу тобі їсти даремно- для твого міжвушного ганглію у рибі фосфору замало буде.

17. MayorMayor

Менші. Однак і при цих податках український бізнес здихає. І чому це?

18. Ти диви, ще один "блуждающій в туманє шаріков" по кличці турист залишився на форумі. Решту пішли в ліс.
    Запорток, тебе це не стосується.
    Ти місцевий довбойоб-ідійот.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не пригадуєте візит Порошенка у США і Канаду, тоді ще була АТО, на цих зустрічах йшла мова про зброю для України, згадували і F-16, але від Порошенка було "Смертельна зброя нам не потрібна", в інтернеті такі статті можна знайти. Далеко не ідеальний Зеленський, але боти зі своєю тріпаниною сприяли вибрати таке "менше зло".

а де твій аватар? :)