Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Росію змінити і перевиховати неможливо.
    Вони стабільні у своїй ненависті до всього.
    Всі попередні спроби українців, німців, французів, британців, американців цивілізувати росіян - провалилися.

Сьогоднішній удар по найбільшій дитячій лікарні в Україні - черговий доказ російського варварства, яке всіляко підтримується Кремлем впродовж століть.

Кожен мир з Кремлем коштує нам дорожче, аніж війна.

Де наші ракети?!

Володимир Омелян

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Anton Drobovych (наступник В'ятровича)

Маємо хорошу новину!

Зовнішній вигляд Національного військового меморіального кладовища
    буде базований на українській військовій традиції якій сотні років

Уряд підтримав позицію Український інститут національної пам'яті,
    Мінветеранів, ДУ НВМК та експертів і затвердив постанову
    про зовнішній вигляд намогильних споруд
    Національного військового меморіального кладовища (НВМК)
    у формі козацького хреста або прямокутної таблиці (на вибір військових або їх родин).

https://www.facebook.com/anton.drob...qfpLEyHds1qHhWL2wWMupSjqaCW2bG1AzJnMa4pwCmC8l

5. Ви дивуєтеся з їх ненaвисті до нас? Не варто.
    Андре Моруа чудово описав цей психологічний момент:

«Мeрзотнuки завжди беруть гору над порядними людьми тому, що вони поводяться з порядними людьми, як із мepзотниками, а порядні люди поводяться з мepзотниками, як із порядними людьми.
    Нерозумний не любить розумного, неосвічений – освіченого, невихований –вихованого і т.д.
    І все це прикриваючись якою-небудь фразою: "Я людина проста ...", "я не люблю мудрувань", "я прожив своє життя і без цього", "все це від лукавого" і т.д.
    А в душі – ненависть, заздрість, почуття власної неповноцінності».
    «Ви все життя будете зустрічати людей, про яких із подивом скажете:
    «За що він мене не злюбив?
    Я ж йому нічого не зробив".
    Помиляєтеся!
    Ви нанесли йому найтяжчу образу: ви – живе заперечення його гнuлої натури».

Зоряна Замкова

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зараз просто не до порохоботів.
    Розраховуєте на сценарій а-ля Трам-пам-пам, у якого є шанси удруге перемогти на виборах Байдена?

7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

до моралістів подалися?;)

8. Коммунарец

на все воля Божа...

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

10. Lanktocha

Не аж так.
    Для початку, зараз багато інших проблем, що там вибори у 2019.
    Уявімо такі вибори зараз, в ідеалі у Зеленського на 5 - 10% менше, все одно потім тріпанина порохоботів.

11. Коммунарец

Самдрук.

12. Коммунарец

Якби у риби була вовна, у неї були б воші....

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

14. До речі, про незламність. А де ті пункти, в яких раніше можна було зігрітися і випити чаю? Може, тепер там можна охолодитися і з'їсти морозиво? Чи вони вже своє віднезламили?

15. Lanktocha

Вони і неактуальні в таку погоду, скоріше якісь затінені місця з безкоштовним лимонадом. Дочекаємось зими, але порохоботи люблять фальстарт.

16. Закономірність і справедливість
    Такі смішні оці борцуни за справедливий розподіл електроживлення. Для мене особисто, дивом є те, що на десятий рік війни проти потужної країни-терориста, яка намагається нас фізично знищити, ми ще пам'ятаємо, що таке електроенергія. А ще у нас продукти не по картках, автомобілі не конфісковані, немає примусового розквартирування військових, ніхто не ходить за миску каші і шматок хліба будувати оборонні споруди...
    Велику частку народу хочеться порівняти із отарою овечок, але це не коректно, бо овечки хоча б милі і корисні. А ці хочуть, щоб було світло і не було мобілізації. І це тоді коли іде війна за фізичне виживання, в тому числі і кожного із них. Таке бажання буде обов'язково покаране. Покаране російською окупацією, мільйонами розстріляних, мільйонами, які помруть в контаборах і на сибірських спецпоселеннях, мільйонами, що поляжуть в м'ясних штурмах на полях Балтії та Центральної Європи. А ті нечисленні, що залишаться будуть жити, як бракована худоба в московсько-чеченському ярмі. Коли вони здихатимуть, то із останнім подихом стогнатимуть: "Чому я? Це так не справедливо..." Однак, я впевнений, що навіть в цю мить, вони не отримають відповіді. Справедливість - найнебезпечніша із химер. У світі є тільки причина і розподіл ймовірності щодо наслідків. Є закономірний розподіл ймовірностей. Хочеш вижити - роби вибір, враховуючи закономірний розвиток подій, а не ганяючись за химерою справедливості. Усі три із хвостиком десятиліття, народ, який отримав право обирати, ішов до реалізації найгіршого сценарію. Цього не сталося із однієї причини - тупо пощастило.
    Справедливість - це вірус, в порівнянні із яким Ебола, це шмаркач, який нервово шморгає десь в куточку.
    Іван Хом'як

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

про звичку обзиватися ;)

IMG_20240721_030154.png

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

а де твій аватар? :)