Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

«Укрзалізниця» проклала у Карпатах тунель до Європи
    :good:

2. manur

manur Well-Known Member

Там же :
    Одноколійний Бескидський тунель був побудований в 1886 році і є другим за довжиною залізничним тунелем в Україні.

@ІгорМ, просвітіть, що ж тоді прокладала "Укрзалізниця"?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Комітет з питань правової політики та правосуддя підтримав законопроект про спецконфіскацію. Далі справа за депутатським залом... Шанси є.

Ігор Алексєєв: Комітет з питань правосуддя схвалив законопроект про спецконфіскацію (відео) | Політична партія "Народний фронт"
    nfront.org.ua

• Смішно Смішно x 1
  5. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

В стилі Медведчука, який відомо чиї інтереси обстоює, своя безпека дорожча.

7. muravey

muravey Well-Known Member

Це виглядає менш ніж реально. НАТО надає можливість будувати оборону країни як частину глобального, реально моцного комплексу. Україна знаходиться на передньому фронті військової загрози з боку недоімперії зла, то ж НАТО, гадаю, зробить все можливе для посилення цього надважливого рубежу. Це зменшує вірогідність відкритої військової інтервенції і збільшує ризики корупціонерів на посадах міноборони. Самостійно ми так і будем далі утримувати напівживу армію і купу товстосумів, що жеруть військовий бюджет і змушують передбачати його більшим за реально потрібний, щоб "всім вистачило" - і промисловості ВПК, і діючій армії, і крадіям.

Ту саму можливість прискорити (запустити?) реальний розвиток я бачу в ЄС. Це інвестиції, яки можуть привести до успіху, і вони того варті. Але в той самий час я гадаю, наша країна не потрібна НАТО і ЄС в тому стані, що зараз є, і обидві організації зроблять все можливе, щоб того членства Україні не надавати. Ще один локальний конфлікт, окуповані і анексовані території можуть потребувати набагато більше ресурсів і політичної стійкості, ніж вони можуть запропонувати. В першу чергу, це стосується ЄС - об'єднання зараз переживає велику кризу, і може розвалитись чи мутувати в щось інше, менш централізоване. То ж ЄС буде вигадувати нові критерії, за якими Україна аж ніяк не пройде конкурс. Та й вигадувати особливо нічого не треба - нашим можновладцям достатньо демонструвати свої декларації раз на рік, щоб всі розуміли, що ніякого прогресу немає.

8. Lanktocha

Мені подобається варіант як із Норвегією, або Туреччиною, які у НАТО, але не у ЄС, є безпека, є високий рівень розвитку.
    Зрештою, сам Рогозін признавався, конфлікт Росія - НАТО, якщо такий буде, може тривати декілька хвилин, не на користь Росії, вистрілює ядерна ракета і в той же момент з 10 американських есмінців на її перехоплення.
    Та і про ядерний удар по США можуть говорити такі журнашлюхи як Кисельофф, діти вчаться, тримають маєтки і капітали російські чиновники саме у США.
    Ну і одна з основних вимог НАТО для нових членів - відсутність війни, анексованих територій ( у нас Крим, у Грузії - Абхазія... ), тому у членстві у НАТО відмовлено.

9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

один з трьох музейних експонатів Львівської електростанції ТЕЦ-1 взірвався

View: https://www.youtube.com/watch?v=rwc-QLg8Ut0

Всі три користовані були привезені з Німеччини після війни в 1945 році , використовуються музейні експонати дотепер за прямим призначенням :rock: наслідки бачимо :uanew: чекаємо ще два бабах

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

От кляті хфошисти... Невже було так важко зробити, щоб воно працювало 200-300 років?
    Це все вони винуваті - спланували цей теракт ще в 1945-му... А може взагалі це Бісмарк спланував чи німецький кайзер?
    Треба щоб Юа Уценко знайшов винних і виставив пред’яви Ангелі

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як і обіцяли організатори, в Києві "почався новий Майдан", Верховна Рада "вже в облозі"
    Фото Антон Комаров

• Смішно Смішно x 2
  12. William Bones

William Bones Любитель рому

Найстрашніший ворог, нажаль, не північний сусід, а свій Петренко-Свербигуз-Передериматня тощо... Сьогодні послухав Євгена Комаровського - досі на душі тяжко... Невже ми не знайдемо сил, щоб скинути це прокляття з себе, щоб наші діти й онуки жили, як нормальні люди ? Мусимо знайти ! Ані Порошенкові, ані Турчинову, ані Гройсману ми не потрібні живими, здоровими, вільними та заможними. Тільки самі собі потрібні... Не пошкодуйте часу - послухайте Доктора. Гірко й болісно його слухати, але він каже дуже прості й зрозумілі речі...
    Тут перша частина:

А тут друга:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прошу пана, давно не слухаю цього "лікаря"- шоумена. Часто говорить фігню.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. William Bones

Дайте посилання (щоб не переповідати фігню) і я послухаю що ж він верзе ;)

15. Lanktocha

Попри всі мінуси нової влади у великому всенародному протесті поки що потреби не бачу, та і враховуючи бойовий досвід деяких активістів, наявність зброї, ходити на мирні протести, розкладати палатки і скакати під Руслану вже не будуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. William Bones

Може й не у великому, але у всенародному протесті потреба є. Бо те, що діється сьогодні в Україні стосується не тільки мене (хай мені грець), а моїх дітей та моїх онуків. В мене їх двоє. Все, що каже Комаровський - це про їхнє й моє майбутнє. Це мого молодшего зараз лікують антибіотиком "фуфломіцин" від віруса, якому той антибіотик до сраки. Це я, не дай Господь, буду кричати від нестерпного болю, коли мені не дадуть знеболюючого в кінці життя. Через нашого президента та депутатів змушений буду втрачати людську подобу у разі невиліковного захворювання. Їм, псявірам, і щеплення вчасно зроблять дорогою надійною вакциною, і діагностику своєчасну, і лікування в Німеччині чи Ізраїлю в разі чого. Доки до їхнього сумління щось дійде, я вже й зотлію в землі. Не зотлію - задорого це... Спалять в печі і край, хоч і це недешево. Та й сумніваюсь я, щодо того, чи є в них те сумління. Послухайте доктора - нас чекає епідемія дифтерії. Можуть померти сотні, або й тисячі дітей, бо нема вакцини для щеплення. А мільярди в народних обранців є. А 70% ліків в аптеках - комерційний непотріб з дикою ціною... І кінця-краю цьму не відно... Тут справді кулемети потрібні для розмови з владою.

17. Lanktocha

У нас чи не всі революції мали і глибшу ціль, так " революція на граніті " - вихід із совка, помаранчева - окрім скинення кучмізму, прозахідний шлях розвитку України і обрання прозахідного лідера, революція гідності - окрім скинення янукоїдів, продовження та поглиблення співпраці із Заходом, які можуть бути цілі у революції проти теперішньої влади?

18. iso

iso Well-Known Member

Ви назвали майданівські лозунги. А глибші цілі - переділ влади і ресурсів олігархами. Особливо наочно це показав останній майдан, з якого усі шнурочки ведуть до Коломойського і Фірташа.

19. William Bones

Усунення від влади теперишньої влади. Теперішня влада принципово не відрізняється від кучмізму та янукоїдів. Всі вони виблядки КПРС.
    Колись почув одну дуж-же цікаву історію, раджу всім не пошкодувати чотири хвилини й теж послухати хочаб з 16-ї хвилини по 20-у:

Останнє редагування: 6 лис 2016
    Reason for edit: додаток нової інформації
  20. Lanktocha

Майдан за Коломойського не був, можливо мав там якийсь інтерес, але хто виключно за нього ризикував би своїм здоровям і життям?
    Та і розійтися тоді - у нас тепер, при янукоїдах був би навіть не аналог Білорусі, а Північної Кореї + розвалена армія, російські агенти у всіх наших спецслужбах, співпраця тільки із Тайожним Союзом, ймовірний розкол України, декілька західних областей могли би висловити бажання із такої держави вийти.

а де твій аватар? :)