Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Запорток, не роби з віслюка ідола.
    В зв'язку з тим, що дефакто пішов другий термін Зеленського, некоректно більше порівнювати його з Порошенко.
    Тепер правильно казати:
    - А що, при Зеленському краще було?
    І відповідати:
    - При тому Зеленському було хєрово, а при цьому Зеленському - взагалі пиздець!

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

3. Отже, я писала вже, що "підсіла" на Шейтельмана. (Він сам якщо що з Києва. Громадянин Ізраїлю). Враховуючи усі його недоліки і російську мову з глибоко відчутним єврейським акцентом. Якийсь час тому він на своєму телеграмі проводив опитування, яке суто мені презентувало, що переважна більшість його українських глядачів - виборці Зеленського. Що й не дивно. Зеленського він не критикує, навпаки, часто нахвалює, але як спікер він мене цим не дратує, як і своїм іноді довгим аналізом так званої російської опозиції ну і багато чим ще.
    Так ось. Зачитав він учора лист якоїсь своєї прихильниці, яка у відчаї. Всі її знайомі розчарувалися в Зеленському та у владі і вона вже не знає, як їх переконувати. Ще раз. Усе її оточення глибоко розчароване. А Шейтельман такий: "І не треба нікого переконувати, треба вірити собі в Перемогу над рашкою і все".
    І тут, я думаю, вся сіль та вся правда.
    Тих, хто досі пише про якісь 73%, я підозрюю вже в роботі на ОП. Чи думаю, що в них щось глибоко заклинило.
    https://www.facebook.com/share/C8ynXRYQPkqoGDta/

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І спеціально війну організували, щоб президенство продовжити?
    Спочатку, головне бажання - наша перемога і закінчення війни, друге бажання - президентські вибори.

5. Некоректно більше у всьому звинувачувати Порошенка.

Тепер правильно казати:

- А що, при Зеленському краще було?

І відповідати:

- При тому Зеленському було хєрово, а при цьому Зеленському - взагалі пиздець!

6. MayorMayor

Тим часом декілька фактів. Перший- Зелупа з пуштуном просрали 10,5 мільярдів гривень на "захист енергетики". Другий- кацапи нанесли критичні ураження Дніпрогесу. Третій- Зелупа жебракує "дайте (безкоштовно) нам ВПС", бо воно випрошує саме Військово-повітряні сили цілком. 120 Ф-16- це більше, аніж мають на озброєнні досить великі держави. Це була преамбула. А тепер "амбула"- тільки за ті кошти, шо просрали Зелупа з пуштуном можна було придбати 16 Ф-16. Якщо сюди додати просрані гроші на пінгвінів, марахвон, додаткові 17 мільярдів на дороги, то мова буде йти про десь півсотні Ф-16. І це якщо навіть не брати гроші, які краде зелупина кодла. Там за них взагалі можна півсотні Ф-35 купити.

7. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Львівфорум - вчора, сьогодні, завтра
    :yahoo:
    Як пожвавило форум повернення блудливого Майора! :rock:
    Усього: аж 20 повідомлень

8. ashim

ashim Well-Known Member

Ось воно що. А то, в яку тему не зайду - порожньо!

• Смішно Смішно x 1
  9. MayorMayor

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

шо це за херня ? :scratch_one-s_head:

(з інтерв'ю письменника В.Шкляра...
    https://news.obozrevatel.com/ukr/sh...-radyanskih-simvoliv-ta-mistiku-na-fronti.htm)

"...символи. Ми повинні відстоювати свої. Так, скажімо, як мер Конотопа Артем Семеніхін.

Він приходив на вулицю і казав: "Назвемо її іменем Степана Бандери". А жителі: "Ой, мы не хотим". – А як ви хочете? Пропонують: "Щаслива". Він каже: "Добре, ваша вулиця буде Щаслива, але у вас не буде ні хідників, ні освітлення – просто буде щаслива вулиця. А на вулиці Степана Бандери будуть дорога, асфальт, ліхтарі неонові і так далі". Багато сірої маси розуміють тільки економічні впливи... "

шо це за... блін... совок... "отключим газ"...

типу цей мер робить місцевим жителям милість... і з власної кишені їх забезпечує... :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  11. MayorMayor

"І єто твоя родіна, синок"(с). Якщо совок розповзається з самого верху влади, то чому на нижніх щаблях його не повинно бути?

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із тої всьої характеристики, ще і дуже не люблять нав'язливих, як не раз описував поведінку порохоботів - не впустили у двері, лізти через вікно. Жоден екс-президент так себе не вів.

13. Punainen Lippu

:haha::yahoo:
    Доброхітно та з солов'їними піснями!

Останнє редагування: 2 чер 2024
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що, Punainen Lippu, термос заговорив в голівці?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Хай буде проклята наша терплячість, яка пасує тільки волам!"

16. Punainen Lippu

Ні, уявив реакцію польського співтовариства.

17. Де там про президентів?
    Запорток, йди лікуй своє OCD.

Obsessive-compulsive disorder (OCD) is a long-lasting disorder in which a person experiences uncontrollable and recurring thoughts (obsessions),

що перекладається як:

Обсесивно-компульсивний розлад (ОКР) – це тривалий розлад, при якому людина відчуває неконтрольовані та повторювані думки (нав’язливі ідеї),

18. mypucm

а якщо в мене і так нема газу, можна назвати вулицю Абрикосовою ? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  19. mypucm

з того ж інтерв'ю В.Шкляра...

"...А прогнозувати щось на майбутнє важко. Можна сказати тільки загальновідому фразу, що ця війна закінчиться остаточно тоді, коли буде знищена московська імперія. Чого ми всі люто прагнемо."
    .................

мене оце завжди дивувало...

коли люди ставлять собі мету... нє, не звільнення наших територій, чи припинення обстрілів... а знищення імперії...

причому чим далі людина знаходиться від місця гарячих подій... тим войовничіший настрій :scratch_one-s_head:

"у верблюда два горба, потому что жизнь - борьба" :scratch_one-s_head:

він мирне життя не пробував цікаво описувати? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)