Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Інтернет пам'ятає все!
    Roman Schulmann:
    "Онук НКВДиста, який саджає патріотів, вшановує пам'ять жертв політичних репресій."©
    Українські парадокси . Чи УРСР-ські?
    FB_IMG_1716198898128.jpg FB_IMG_1716198901560.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. 5 років "повороту не туда".
    Результат на табло.
    - 49 місяців росту економіки вже у 2019 перетворюються на падіння економіки, а потім розвал економіки. Ще до ковіду і нападу путіна.
    - Бо в звіті ЄС про корупцію в Україні 2021 року Європа чітко характеризувала проблему: "Україна захоплена олігархами".
    - Безвіз Порошенка перетворився на безвиїзд Зеленського.
    - Владу захопила банда аферистів під вивіскою "нових ліц". І діяти ця банда почала одним способом, який ми побачили ще під час ковіду, коли ці "доктори Смерть" наші медичні маски спершу продали за кордон, де ми їх побачили розвантажені в Іспанії, створили цим штучний ажіотаж і дефіцит у нас, а потім купили ці маски назад і продали населенню за завищеною ціною в 100 разів.
    - Крики про посадку Порошенка за Іловайськ закінчилися розслідуванням проти самого Зеленського за вагнергейт. Паціент в прямому ефірі 26 листопада 2021 року на всю країну зізнався, що саме він, а не Єрмак чи Демченко, зірвав операцію ГУР, бо "це була операція не ГУР, а операція Бурби на замовлення гєтьмана Парашенка". Вагнерівці повернулися і розстрілювали наших полонених.
    - А от по самому Іловайську комісія Безуглої щодо Порошенка мовчить. Бо розслідування вийшло само на себе. Саме в кабінеті їхнього Бенєфіціара 5.08.2014 коло змовників поставило завдання Хомчаку захопити Іловайськ.
    - саме за цю омерту по Іловайську Хомчак в 2019 отримує посаду глави начальника Генштабу, перескочивши купу кар'єрних сходинок, на якій потім разом з Тараном починає суцільне "не треба мені ракети, я їх на війні не використовую!".
    - і нам зірвали ракетну програму, держпрограми виробництва снарядів, спецхімії, виробництво техніки і кораблів для флоту. Саме Зеленський Указом № 59/2020 від 27 лютого 2020 року (https://www.president.gov.ua/documents/1322021-38041) "актуалізував та продовжив" строки всіх цих держпрограм. Чекаємо "актуалізованих" снарядів і ракет досі.
    - Натомість двигуни Моторсіч за ігнорування СБУ Богуслаєв починає постачати бойовій авіації РФ. Як встановив суд від 2020 року - початок поставок: 2019 рік (
    View: https://www.facebook.com/JohnSmit4enko/posts/410405707950994
    ).
    - сам Зеленський в цей час закриває очі на війну, намагається її закінчити в своїй голові, ігнорував попередження союзників і розхолоджував державу і населення перед 24 лютого.
    - путіну все це доповідали, він бачив, що ресурсу України вистачить на декілька тижнів війни, і 24 лютого 2022 року напав.

І стався провал 24 лютого.

- Наші дитячі будинки неевакуйовані з зони бойових дій банда педофілів путіна захопила і вивезла в РФ.
    - Наш культурний фонд, музеї, картинні галереї не евакуйовані міністром Ткаченко, викрадені орками.
    - Наші воїни на Зміїному замість ракет Нептун змушені ворогу грозити кулаком. Все це було дуже героїчно і ми ними пишаємося, але відповіді - хто їх позбавив ракет Нептун немає досі.
    - Наші захисники Маріуполя оточені, бо їм вдарили з тилу. Бо з перешийку з Кримом були прибрані всі війська окрім 1 неповного батальону морської піхоти.
    - А територія розміром з Швейцарію здана за тиждень.
    - і тд, список державних злочинів безкінечний.

5 років Зеленського - найгірші 5 років в історії сучасної України.

А вже у ході широкомасштабної війни господін Зеленський:
    - провалив виробництво наших снарядів і ракет, ми їх не маємо досі.
    - сховав винних за провал 24 лютого - Єрмака і кліку, а отже гарантував нам нові провали.
    - віддав наказ на контрнаступ на підготовлені позиції ворога, чим зруйнував національний дух, підйом і рішучість іти до перемоги,
    - після цього прямо в розпал ворожого наступу обезголовлює ЗСУ, призначає повністю нову команду, якій треба місяці входити в курс справ,
    - зірвав мобілізацію, пів року Армія не має поповнення, змушена відступати.
    - вбив клин між Армією і народом, зваливши процес мобілізації на одні ТЦК, замість загальнодержавної кампанії.
    - обманював про непрохідні позиції, насправді будівництво оборонних рубежів зірвав.

Все це чіткі ознаки продовження підривної роботи "5-6 менеджерів".

Чесно, я не розумію, навіщо опозиції брати на себе якийсь "уряд національної єдності". Всю ненависть суспільства має цілком і повністю вигребти Зеленський.

Щоб був справжній уряд національної єдності Зеленський має:
    - усунути Єрмака.
    - звинуватити Єрмака у всіх провалах.
    - посадити Єрмака в камеру Червінського, а Червінського звільнити.

Без цього "5-6 путінських менеджерів" в оточенні Зеленського розвалять будь-який уряд єдності, як розвалили навіть єдність Армії з народом.

Лише в таких умовах опозиція мала б кивнути, що зробила вигляд ніби повірила, що "він змінився".

Так, він і завтра, і післязавтра юридично продовжить залишатися легітимним. Але це специфічна легітимність лідера воєнного часу, як у Башара Асада. А от моральну легітимність відсьогодні він втратив. Він обіцяв прийти на один строк, а потім піти сам, якщо а) він порушить закон, б) якщо йому не вдастся змінити країну.
    Він збрехав.
    Отже з моральної точки зору тепер суспільство має право прибрати його в будь-яку мить.

Це йому треба уряд національної єдності, який повернув би йому цю моральну легітимність.

Але досить його рятувати. Він все життя ховається за кимось.
    Джон Сміт

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не всі задоволені Зеленським, були би інші показники, не будь зараз війна. Такі неполадки найбільше бачать і кричать ( як не дивно ) наплоджені порохоботи і кишенькові крикуни, всякі Чекалкіни, чорноволохи, просто форумні боти.

4. ashim

ashim Well-Known Member

Причому дивним чином їх наративи повністю співпадають з рашистськими. Чого б це?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. А може все ж таки хтось розкаже про досягнення Володимира Зеленського на посту за 5 років?
    Ну що ви затихли? Не встидайтеся, йой.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Треба слухати не Чекалкіних, а Зеленського:

7. Lanktocha

Ще раз мій верхній пост.

8. Що, про шашлики?

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ми дивимося ваші картинки, покидьки. Дуже ними зайняті, йой.
    Роздивляємось, до якого дна опустяться підкацапські тролі чи то українські гніди-заробітчани, що годуються з брудної кишені одного безсоромного сивочолого політика.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам соромно дивитись картинки з участю Зеленського?

А ось Слуга Народу каже:

:))):))):)))

Руйнівник, нє?:haha:

11. Lanktocha

Про це взагалі не говорили.
    Принаймні, зустріч Зеленського у Конгресі США, будь така зустріч Порошенка, скільки би про це кричали порохоботи.

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Запорток - рибка гуппі.
    Забув промову Порошенка в Конгресі.

14. П'ЯТЬ РОКІВ ЗЕ

От і прийшов цей день. Володимир Зеленський пробув на посаді президента п'ять років - повноцінну президентську каденцію. Я зовсім не так планував цей день зустріти. Не приховую, я сподівався в цей день перекинути чарку за те що зелений жах завершився. Але життя розпорядилося інакше.

Що тепер можна сказати про президентство Зеленського? Я опускаю передвиборчу програму кандидата в президенти ЗЕ. Ще тоді у 19-му, я писав, аби виконати подібне треба бути, мінімум, архангелом.

А що можу згадати про президентство ЗЕ, я особисто?

Ну, поперше, завдяки Зеленському два з п'яти його президентських років для мене пройшли у ЗСУ, рік з них - на фронті у 72-й бригаді. Там мене НЕ забезпечували бойовлю технікою - безпілотники які я водив, мені надавали волонтери, чотири борти (найбільше) - Фонд Петра Порошенка. Решту - АрміяСОС, та волонтери Вікторія Хамаза й Нікіта Соловйов, за що я їм неймовірно вдячний.

Нас на фронті хреново забезпечували транспортом (практично весь транспорт в нашому взводі був волонтерський, а на ремонти ми скидалися), планшетами з Кропивою і Старлінками (дякую волонтерам). Тощо. Ще мені пощастило, під час мобілізації мені видали форму пошиту у 2017 р. Бачте? За Порошенка форми нашили стільки, що її видавали ще у 22-му, а за ЗЕ... На моїх очах влітку 22-го хлопцям видавади американський камуфляж БВ - форма пошита за Порошенка закінчилася, а іншої не було. Тощо.

Я гарно запам'ятам оте рило, яке у 19-му мені горлало "Якщо оберуть Порошенка ти в окопі сидітимеш років 20". Обрали Зеленського. Я в окопах. Цікаво, де ті хто волали? Часом не плачуться тепер за кордоном, що їм посольство документи не дає?

А чи було за Зеленського щось гарне? Так, було. Цифровізація, хай їй. Чимало сервісів справді пересунулися в мережу і це сильно покращило життя. Та справедливості задля - почався цей процес як раз за Порошенка. Це визнав навіть міністр Федоров в інтерв'ю.

Що ж до решти...

Ви пригадуєте "потужного міністра Авакова", якого Зеленський сильно нахвалював? Ви пам'ятаєте міністра Степанова? Цей чувак примудрився розривати за формальними ознаками вже укладені договори на пошив комтюмів біозахисту з українськими фірмами, аби замість них завести фірми китайські - це в той час, як міністри країн Заходу до себе маски і костюми захисту возили "методом свинарчуків" - корупційно і за хабарі. Дивина - на заході не знайшлося жодного Бігуса.

Взагалі це дурдом. Пандемія КОВІД могла стати ударним стимулом для розвитку української легкої промисловості. Маски, костюми біозахисту, маса медичного приладдя - все це могло вироблятися в Україні. Натомість роботою завантажили Китай - і потім МОЗу довелося довго судитися, бо поставили не те і не тоді. Всі пригадують, я гадаю, що жоден Степанов у куртці від того не постраждав?

До речі, про постраждалих. Був заарештований генерал Марченко - його довелося відпустити і він потім захищав Миколаїв. Влада посадила генерала Ігоря Павловського - він щойно виграв суд проти України в ЄСПЛ. Тетяну Чорновол ледь не посадили - вона зараз палить ворожу техніку. А скільки бруду було вилито на Олега Барну, Гліба Бабича, Юрія Каракая? Їх більше нема.

Взагалі, мабуть головне досягнення Зеленського-президента, це звільнення України від людей. Ви пригадуєте, як Зеленський обіцяв, що Україна отримає найкращу вакцину від КОВІД, щойно вона з'явиться? Результат - протягом місяця смнртність в Україні сягнула "двох Іловайськів на день".

Скільки Україна втратила від війни і скільки українців стали біженцями, ще не зрозуміло. Проте. КМІС щойно підрахував що в Україні наразі лишилися 28 мільйонів людей. Ще у 2019 р. було 37 мільйонів. Таке точно не вдавалося нікому.

І не треба просторікувати, ніби то не Зеленський, то Росія. Депутаткиня президентської фракції Мар'яна Безугла щойно заявила, що війна почалася тому що Зеленський "зламав систему". Мова про ту саму Безуглу, яку щойно не виключили зі "Слуги народу".

Певно, з нею згодні всі "служки".
    https://www.facebook.com/share/p64Zn5zVgDdNnzkY/

15. Дата національної катастрофи. Загиблі, мігранти, знищені міста. Зате бидло поржало...
    FB_IMG_1716300936110.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

Якщо про війну, в такий результат, як зараз на Заході не вірили, спочатку пропонували не зброю, хіба що пізніше - зброю для партизанських рухів, особисто Зеленському - літак для втечі і місце в еміграції.
    Тоді, чи є сильна зневіра і небажання контактувати з таким?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кремль у лиці Єрмака заборонив робити ноги.

У Кремля вже був один, що зробив ноги в Ростов і яка користь для москви від цього?

18. Lanktocha

Тут не у москві справа, на Заході у якісь успіхи України не вірили, тому і зі збройною допомогою не спішили. І зараз мамлять, то вони проти росії, то бояться перемоги України.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна копнути під зад той Захід і воювати ножиками. Навіщо страждати від Заходу?

20. Lanktocha

Майже так і воювали на Київщині, тут заслуга не якогось політика, а народу.
    По російській аналоговннєтній зброї стріляти з рогатки не будеш.

а де твій аватар? :)