Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Через тиждень після весілля приходить дочка до мами і плаче
    - Що, доню, сталося?
    - Та на роботі коліжанки кажуть, що їхні чоловіки люблять їх по п"ять-шість разів за ніч, а мій Микола мене тільки два рази-и...
    - Дурненька, вони кажуть і ти тоже кажи!

:)

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну @ІгорМ, за пАдругами не попідглядаєш, а то відкрита інформація, можна легко перевірити (я не перевіряв)

3. ІгорМ

Я мав на увазі тотого з "молодих реформаторів", Шимківа здається :)

зі
    Чомусь зразу згадалася Грузія і її реформи

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справа в тому що ми українці просто жахливі перфекціоністи, :))).
    Щоб так інтенсивно робили дороги як зараз я за своїх майже 40 ще не бачив, і думаєте люди задоволені? хрин там, асфальту мало...не там роблять...не з того кінця...на німцях фСьо одно краще...:mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Владислав Юрійович Сурков при народженні називавсі Асланбек Андарбекович Дудаєв.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

7. prius

prius Well-Known Member

2BD2D350-ADB2-4222-A14F-09B6D17B9C5F-4083-000003E5F81704A7_tmp.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

залишилося всього-навсього кілька сотень (тисяч) лічених тижнів

9. prius

prius Well-Known Member

Чиколядовий каже що ось ось

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не переживайте, якось воно буде.
    Я думаю, що безвізовий режим - не щось таке, що як каже моя мати "ригни, а дай". Навіть якщо до Нового року не ухвалять, також нічого сташного.
    Ви зауважте, що ще пару місяців тому багато хто тут скептично ставився до е-декларацій. "Не буде, не таке, ги-ги, га-га. Ахаха. Охохо".

Але якось зі скрипом е-декларація таки працює.
    Навіть допомогла декому із депутатів згадати, що в нього, виявляється, є декілька десятків земельних ділянок.
    Прямо, як у кіно:

• Смішно Смішно x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Та воно завжди так ,якось буде

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

не буде ніякого режиму, всюди зрада і всьому срака, слава вальцману, скачіть далі ми здобули амінь :uanew:

• Смішно Смішно x 1
  13. ІгорМ

@Hyligan, а шо, ви сі вже змучили скакати, чи шо?:scratch_one-s_head:

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Скакав і скакати буду:sarcastic_hand: бо хто не скаче той, курва, москаль!:russian:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

От і Орехъ з Еха Москви підмітив, що сурковські листи мало схожі на написані росіянином. Але він звернув увагу на інший ляп:
    Блоги / Антон Орехъ: Письма с ашипками

Хоча, на мою думку, якщо листи Суркова писав який-небудь Медведчук, тоді нічого дивного. В цих листах - знання українських реалій і розстановки сил, яке доступне лише тому, хто проживає в Україні.

Міг хто-небудь із "наших" сидіти з Сурковим і розробляти план, а потім - послати його "к ісполнєнію".

16. medwedo berlogsoni

Ну, а в коментах на Еху дається посилання на кіберхунту. Якщо глянути на зразки хакнутого, складається враження, що таки дійсно хакнули, що би там Кремль не "спростовував".
    Взлом Суркова: хактивисты киберальянса передали доказательства взлома помощника президента РФ (1 Гб данных) - Inform Napalm

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ото ж бо й воно, що все якось, та зі скрипом.
    Їв-плакавв, срав-балакав... Якось так виходить

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Скажіть, в в вас особисто все що ви робите виходить з першого разу, просто ідеально, і дуже легко і швидко? Всі рішення приймаєте вчасно, правельно, і головне дуже швидко і ефективно доводите до кінця, шо нє?

19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Навіщо Ви запитуєте, наче не знаєте, що оті всі критикери - це лузери, які самі нічого не роблять, тому й не можуть оцінити зусилля інших :)

20. medwedo berlogsoni

Запитання поставлено риторичне. Відповідь відома. Коли Європа надасть Україні безвіз (хоча якщо і не надасть, то нічого страшного), знайдуть нову тему тицяти перстом. Я б зробив ставку на те, що буде регулярно повторюватися, що Порошенко - випивоха. Обличчя одутлувате, мішки під очима. Хоча, наприклад, і в мене особисто мішки під очима, і вся морда в зморшках, але я алкоголю не вживаю, якщо не рахувати грам 50 домашньої раз у місяць (закусити салом із цибулею), коли наробився в селі і ввечері воно якось "душа требує".

а де твій аватар? :)