Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Питань більше не маю.
    У Вас і так уже повний слоїк Порошенка?
    Я би, може, і не сцяв Порошенком, але ж Ви, а особливо Хомчин постійно сците ним. Тобто Вам Порошенком сцяти можна, а мені - ні?

Стосовно ж Зеленського... Я так і не дочекався наведення Вами прикладів самопринження Зеленського за останні два роки.
    Я трохи більшими буквами Вас процитую, а то, можливо, Ви недобачаєте

Мих said:
    Мені здається що Зеленський сам добре справляється у власному приниженні.
    А принижуючи себе, він принижує своїх виборців та Україну.

Все шашлики, все шашлики...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ти відповів на всі запитання?

План нашого контрнаступу був у Кремлі ще до його початку − Зеленський | Українська правда (pravda.com.ua)

Це ганьба! Кого він набрав у ставку?
    Кротів?

Де Баканов? Де Наумов?
    Чому не наказаний Рєзніков за розкрадання у МО?

Ще одна ганьба:

Зеленський: Ситуація на фронті набагато краща, ніж була протягом останніх трьох місяців | Українська правда (pravda.com.ua)

Це після здачі Авдіївки, першого знищення Хамерсу і першого знищення пускових установок Хаймерс.

Ще одна ганьба:

Зняття Залужного і намагання відправити його працювати послом. Жоден нормальний керівник підприємства не відправить хорошого головного конструктора заводу на посаду начальника відділу кадрів. Ну хіба тупий директор.

Ще одна ганьба:

Призначити керівника публічного дому розпусти в МО відповідальним на закупівлі для МО. Нормальний президент допустив би таку фігню?
    Ось чому партнери мають що раз більшу недовіру до Зеленського.

Я б не звертав увагу на все це. Але ганьба Зеленського - це ганьба не лише його, а пляма на Україну - ось в чому біда.

І ще він - Зеленський хоче далі бути президентом. Сам собі продовжив термін. Це ганьба і на це дивиться світ. І це не сприяє вступу України в ЄС.

До речі, дебати про вступ в ЄС в березні не відбулися. Вони не відбудуться і в квітні, бо Україна не готова. А вона й не готувалася. Нама політичної волі. Та й кому потрібне ЄС, де за корупцію та злодійство будуть брати за сраку?

Пройшло 5 років правління. Крім обману жодних здобутків. Ні в фінансовій сфері, ні в політичній, ні в економічній, навіть у військовій, якщо відняти допомогу партнерів.

Ганьба!

Московський Патріархат вже об'явив війну Україні, а зелені досі не можуть заборонити це ФСБ.

• Подобається Подобається x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Hawthorn Healing:
    А у вас також відчуття, що тоді захід зробив остаточні висновки щодо цього черчіля прости господи?
    Далі просто допомагають державі не зникнути, бо треба, а його особисті зусилля не значать взагалі нічого.
    Ми бачимо ініціативи Макрона, Павела, Міноборони США з їх заначками.
    А від цього велике ніхера, нічого окрім шкоди. Дрони які толком недофінансовані і укріплення з яких відверто рже кацапня. А ще незламна неголеність і повна імпотенція щодо мобілізаційних заходів.
    Просто до цього ми чули якісь позитивні оцінки стосовно нього особисто від політиків від преси. А потім як бабка пошептала. Дежурний офіциоз, дежурні посмішки не більше, а десь і просто зневага.

Stepanas Banderas:
    Я взагалі вважаю, що його особистість і його поведінка змінила стратегію Захода з "Україна має перемогти" на "Росія не повинна перемогти".
    А для нас це дві безкінечно різні реальності і різне майбутнє.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, гляньте на це фото.

Вам не соромно, що ця особа - наш президент???

Його вже не сприймають. Розкусили. Шоу закінчилося. Маски скинуті.

Що далі?

Які успіхи на фронті?

5. MayorMayor

Мєдвєдо не соромно. За пердизента-довбойоба, який як був клованом, так їм і залишився. І навіть через 5 років обіймання вищої посади вважає, що неголений єблєт і засмальцьована олива з кросівками заміняють державне управління.

6. Навіть у перші місяці після вторгнення, коли геть не ясно ще було, чи здатні ми чинити тривалий ефективний опір агресорові й чи обсяг західної допомоги буде достатнім для цього, я не відчував такої депресії в суспільних настроях, як нині.
    Не бачив ще останньої соціології, але враження таке, що рейтинг влади на тлі депресивних (переважно) новин з фронту й зруйнованих обʼєктів енергетики стрімко знижується. А заява Зеленського про неготовність України до літнього наступу московитів багато кого просто розчавила.
    Не знаю й не можу бути впевненим, що продовження служби Залужного на посаді ГК суттєво вплинуло б на ситуацію (адже ряд факторів від армії не залежать). Але точно бачу, що для багатьох українців взаємозвʼязок між відставкою й поганими новинами з фронту є очевидним.
    Сподіваюся, ви памʼятаєте, я багато разів писав, що навіть з точки зору суто шкірного інтересу президента (про державний і не кажу) звільнення Залужного було величезною помилкою, адже всі неуспіхи у війні (а передбачити їх було нескладно) тепер будуть повʼязуватися з усуненням найпопулярнішого воєначальника й нищити незаслужено високий рейтинг ВГК.
    Однак емоції й комплекси впливають на рішення Зеленського набагато більше, ніж розум. А жодної людини, здатної з ним сперечатися, в оточенні немає. Боюся уявити, чим це закінчиться в нинішніх надскладних умовах.
    П.С. Довбойоби, ви, головне, продовжуйте разом із зеленими кричати, що ніякі вибори в нинішній період нам не потрібні й використання фактору нелегітимності після 20.05 для тиску щодо їхнього проведення є підіграванням Кремлю
    К.В.

7. MayorMayor

Отой поц, що "грає" Зелупу (бо з чого у Зелупи така палка любофф до нього?) заявив:

Вкраїнчики, вам подобається?

8. medwedo berlogsoni

Мені за Зеленського не соромно.
    Фото підібрано тенденційно. Олена на хвилинку відійшла від чоловіка до іншої присутньої жінки (по-жєнському)..
    А є фото з того ж саміту і ось таке.
    Зеленський перебуває в центрі уваги.

Я розумію, що контора зараз працює проти Зеленського, все розраховано на примітивні мізки, не здатні думати обома півкулями одночасно.
    Їм, цим мізкам, скажеш, що Коломойський уже на свободі, вони й вірять.

Причому оте Ваше фото зроблене ще в липні минулого року, а кадрові перестановки Зеленський почав лише місяць тому.
    Але ви (точніше, оті професійні пересирувачі всього підряд) не здатні аналізувати нічого.
    Після Вільнюської зустрічі НАТО у Зеленського була ще маса зустрічей на вищому рівні, але у пересирувачів реальності виходить, судячи із того фотом, що Зеленського "розкусили" ще у Вільнюсі.

Ось тут можете подивитися, які зустрічі провів Зеленський після Вільнюса
    Закордонні візити Президента України Володимира Зеленського — Вікіпедія (wikipedia.org)

Зустрічі Зеленського.png

Останнє редагування: 31 бер 2024
  9. medwedo berlogsoni

І якщо уже в 2024 році Зеленський зустрічався з Шольцем і Макроном (і не тільки), то про яке "розкусили" може бути мова?

У прохоботів півкулі розділені товстою стіною з кісткової тканини.

[​IMG] Німеччина Берлін 16 лютого Зустріч з Олафом Шольцом та Франком-Вальтером Штайнмаєром. Підписання Угоди про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку між Україною та Німеччиною.
    [​IMG] Франція Париж 16 лютого Зустріч з Емманюелем Макроном. Підписання Угоди про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку між Україною та Францією.

10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    Здається, що це якесь російське ІПСО! diablo:

11. MayorMayor

Егеж. Підписали. Велике ніхуя. Але вкраїнчикам заходить.

12. Дам інше тенденційне фото

FB_IMG_1711906055315.jpg

Стрічка рясніє привітаннями пана Турчинова. То я оце думаю собі: чи є в діючій команді персонаж, який би міг скласти конкуренцію Кривавому Пастору, який попри все продовжує користуватися неймовірною популярністю, про якого би існувала така кількість позитивних мемів.
    З Днем Народження, Ваша Кривавість)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це:

Список профі?

14. Punainen Lippu

Так я про зміст поста Вашого Пан Друг Брат Штурмовик-а!
    А Ви про що? :dntknw:

15. MayorMayor

Масштаб піздингу в енергетиці співставимий з МО:

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хотів би привітати українчиків з святом "позбавлення виборчого права". Сьогодні ми мали обирати президента України, але діючий президент сказав, що він не може покинути країну в такому стані. Так кажуть всі узурпатори влади - не можуть і все. Хоча сам Зеленський клявся, що йде на один термін, а ще клявся, що як не зупинить війну, то сам піде з поста президента.

Це велике досягнення по дорозі до тоталітаризму.

Це впевнене віддалення України як від НАТО, так від ЄС.

А наслідки обов'язково будуть.

Це є пряме порушення ст. 103 Конституції України.

Якби Зеленський і його Ко хоч трохи розбиралися у праві, вони б мали звернутися до КСУ, щоб КСУ дав роз'яснення.
    Це було б згідно всіх правових норм. Проте, Зеленський вирішив сам собі просто продовжити термін царювання.

Такий хід подій призведе до кризи в середині держави. А також очікується криза відношення до України у світі.
    Завжди буде виникати питання: Зеленський легітимний?
    Відомо, що у світі далеко не всі підтримують Україну. А ще буде нагнітати це питання Кремль, обов'язково, через агентуру, через підкуп, тиск і так далі... Я не вірю, що вороги України не будуть розігрувати таку козирну карту, котру Зеленський сам дав їм в руки і все це заради особистої вигоди - влади.

Сьогоднішня влада жадібна до влади і вона пожертвує чим завгодно, лиш би не втратити владу і доходи у власну кишеню.

Не скоро настане в Україні мир і спокій.

17. Punainen Lippu

Український нарід дякує Вам! :uaflag::bandera::uanew:
    Все буде Зе!
    Але ваших, дуже ймовірно, не буде на цьому святі демократизму.

18. Punainen Lippu

Українська команда кіберспортсменів Natus Vincere (NAVI)
    стала чемпіоном світу на змаганнях у відеогрі Counter-Strike 2 (CS 2).

Про це повідомили NAVI на своїй сторінці в X ввечері 31 березня.

Чемпіонат PGL Major Copenhagen 2024 відбувся
    у неділю, 31 березня та завершився на користь української команди.
    NAVI перемогли європейський склад американської команди FaZe Clan.

:rock::uaflag::bandera::uanew:

Cеред учасників команди –
    три українських кіберспортсмени,
    а також румун, литовець та фін.
    Проти них виступала американська команда гравців
    з Польщі, Норвегії, Естонії, Латвії та Словаччини.

19. medwedo berlogsoni

Миху, а що Ви скажете на ось оце повідомлення:

Новий комісар Ради Європи з прав людини свій перший візит на посаді здійснить до України
    Новий комісар Ради Європи з прав людини свій перший візит на посаді здійснить до України | УНН (unn.ua)

Сприймають Зеленського чи не сприймають? Чому Ви такий наївний, що вірите кожному висеру професійних пропагандонів і зовсім не думаєте своєю головою? Я розумію, що Вам особисто (і ще тим, що ставить Вам лайки) хотілося б, щоб Зеленський перестав бути президентом, але він залишиться президентом до закінчення воєнного стану, згідно з Законом ухваленим ще в 2015 році. І той закон підписав не Янукович, а виконавець народної пісні "підманула підвела".

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут може бути випадок, не стільки роль і заслуга якогось політика, скільки власні інтереси. Взяти, хоча би французький Макарон.

а де твій аватар? :)