Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Bombus

Bombus Well-Known Member

Українські виробники планують вийти до кінця року на позначку 2 мільйони безпілотників, - Мінстратегпром

"Всіх вразила фраза Президента про можливість виготовлення в Україні мільйона дронів і багато людей в неї чомусь не повірили. Можу запевнити, що Україна в плані виробництва йде вже далеко за мільйон. І я впевнена, що у цьому році ми сягнемо позначки навіть у 2 мільйони", - заявила заступниця міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Ганна Гвоздяр.

Вона зауважила, що станом на сьогодні на власних потужностях ми здатні виготовити близько 150 тис. одиниць БпЛА, а за умови додаткового фінансування виробництво можна наростити кратно. Загалом у цьому секторі залучено близько 200 вітчизняних компаній, з яких майже 60 вже долучені до державного замовлення.

@censor_net

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Уявіть майдан зараз, поопладували би на рашиських балаганах, що ми ще допоможемо скинути владу.

3. Ну уявив, Зеленський обісрався.
    І що далі?

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Щось незрозуміло- зараз можливості 150 тисяч. Звідки там два мільйони?

5. MayorMayor

А, ну то й біс з ним- нехай Зелупа з кодлою надалі нищать країну.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Два чоботи-пара. Жму руку, одобрямс, і таке інше...Ото нам такого президента тільки і бракує. Цей набудує - точно.)))

8. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    Потужно! :haha:
    Виходить, якби проголосували за Порошенко,
    то найбільше руйнувань зазнали б території виборці яких...
    Майстерно притягнуто за вуха.

9. Якщо б проголосували за Порошенка, то було б так же як в районах, які його підтримали.
    Попандопуло в тебе логіка як у запортка - її повна відсутність

10. MayorMayor

Тільки Гепа крав з прибутків, тоді як Зелупа з кодлою- зі збитків. І "якось" так вийшло, що при Гепі Харків "крутіше" за Київ був, у плані добробуту. Почалася навіть програма ремонту асфальту у дворах багатоповерхівок, що більше ніде по Україні не робилося.

11. MayorMayor

І Світлична областю нормально займалася.

12. Зеленський не знає як набрати більше людей до лав ЗСУ.
    Зеленський не знає як вплинути на думку конгресменів і протрампівського електорату.
    Зеленський не знає як подолати кризу на кордонах Польші.
    Зеленський не знає як використовувати ООН
    А що він взагалі знає? Як проїбать країну?

13. Lanktocha

Вже не раз доводили, війна була би і за Порошенка, що при ньому не було війни і окупованих територій?
    Що би було і які обстріли, перетни рашиська армія Збруч. Така географія, ближче польський кордон.

14. Запорток, то ти баба Ванга?
    Але якась хуйова.
    То кричав, що гірше не буде.
    Стало в рази гірше

Ну хоч посміємось.
    Може ти і смієшся, але сотні тисяч українців заливаються сльозами

Скинемо, якщо щось піде не так.
    Скинули, тільки штани, щоб віслюку було легше вас трахати.

Ти на себе в зеркало глань, а не на Порошенка свою криворожість перекладай.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Punainen Lippu

Шарль Фриc,
    заместитель генерального секретаря по вопросам мира, безопасности и обороны
    Европейской службы внешних связей.

«Заглядывая в будущее, я вижу три приоритета для ЕС.

Наш главный приоритет -
    продолжать поддерживать Украину,
    сколько бы это ни потребовалось и чего бы это ни стоило.

...
    Второй приоритет -
    нам нужно помочь нашей оборонной промышленности производить больше.
    Другого решения не существует.
    Это становится ясным,
    если посмотреть на масштабы оборонных потребностей Украины
    и для наших государств-членов,
    которым необходимо пополнить свои запасы и приобрести новое оборудование.
    Оборонные бюджеты в странах ЕС на этот год запланированы на 40% выше,
    чем десять лет назад.
    Короче говоря, мы хотим быть готовыми к обороне Европы», - заявил Шарль Фрис.

Он убежден,
    что аналогично аргументам президента Байдена о том, что
    «дополнительная поддержка Украины также пойдет на пользу
    американским оборонным компаниям» -
    «деньги европейских налогоплательщиков не будут потрачены зря:
    они также должны помочь создать новые рабочие места в Европе»
    .

https://www.golosameriki.com/a/two-...e-with-ambassador-charles-fries-/7514077.html

Останнє редагування: 6 бер 2024
  16. Punainen Lippu

США не мають наміру надсилати до України американських військових,
    щоб ті брали участь у бойових діях.
    Натомість Україні потрібно поставити необхідне озброєння,
    щоб протистояння агресії РФ.

Про це 5 березня під час пресбрифінгу сказав
    координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...rayinu-zelenskyj-pro-cze-ne-prosyv-bilyj-dim/

17. Lanktocha

Далі тріпанина із піною з рота.
    Не особливо мене приваблює і приваблювала кандидатура Зеленського, але про ймовірний підсумок виборів писав ще у 2019. Чого і далі бушувати не все тут від нас залежить, як колись заявляв Макарон, що неможна принижувати росію, тепер переконався, поступками нічого не доб'ється і вже говорив навіть про відправку військового контингенту.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От я хочу дещо пояснити затятим порохоботам, які кожного разу, коли я їх тикаю носами у те, що не зміг зробити (бо не хотів) свого часу Порошенко, раптом або переводять стрілки на Зеленського, або переходять на особистості форумчан.

Почну з того, що я в 2014 році за Порошенка голосував.
    І в 2019 році уже голосував за Зеленського з тієї простої причини, що я особисто не хотів бачити при владі лицеміра, брехуна і ненажеру, а також маніпулятора, зрадника друзів і прочая, і прочая - Порошенка

Так от (звертаюся в першу чергу до "майора"): Ми бачимо, що на будівництві складів для армії, де красувався особисто Порошенко, в касці і військовій одежі, було вкрадено сотні мільйонів гривень, і так нічого і недобудовано.

І я бачу на власні очі дорогу, яка три роки тому побудована з ініціативи Зеленського, дорогу, яка витримала за ці три роки величезні навантаження, оскільки тут цілодобово йдуть важкі машини, тягачі, бетоновози, зерновози, ще щось із Польщі, чого ми не бачимо в контейнерах, дорогу, що йде із заходу на схід і відіграє величезну роль у нинішній обороні держави.
    І ця дорога - як нова. Жодної ямки чи вибоїни, жодної ділянки, де поплив асфальт, жодного моста, який би провалився під сорокатонними тягачами.
    Дорога, побудована під час Великого Будівництва, працює. Я її бачу щодня, щодня бачу важкі фури, бетоновози, рошенівські фури також, ліс, цемент, будматеріали, трактори, комбайни, пальне тощо щодня і щоночі везуть цією дорогою.
    От як вона виглядає сьогодні, через більш як три роки після того, як її побудували.
    Дорога.png

Відбійник, правда, регулярно страждає, тому що є й такі, що через село не їдуть, а летять. Не дотримуються законів фізики, які однакові і для простих смертних, і для крутеликів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так Макрон же розумний, і перестав пити із того самого колодязя, через який у нього була срачка (діарея).
    А от наші порохоботи (як у притчі про Насреддіна) все ще не можуть відмовитися від свого колодязя, і п'ють, і серуть, і продовжують пити, і продовжують срати. (вибачаюсь перед Макроном за свою французьку).

20. Lanktocha

Прогнозований вибір "меншого зла", дехто за таким принципом вибирав Порошенка, не тому, що як у деяких порохоботів - кумир, а надійніший і перевіреніший серед таких кандидатур.

а де твій аватар? :)