Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

-зд-

• Смішно Смішно x 1
  2. Так може хоч ти даш посилання, де Порошенко заявив, що висуває свою кандидатуру в президенти?

Боюсь, що моя підозра, що зедовбойоби бояться, що якщо не буде в списку Порошенка, то віслюк програє любому бомжу, має право на життя

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як кажуть, не треба ділити шкуру невбитого ведмедя.
    Чи буде балатуватись Порошенко - нікому він нецікавий, яка кому конкуренція, прогнозують максимум 3 місце. А чому така активізація ботів, напевно треба ставити питання знатокам.

4. Запорток, хто активізувався?
    Я?
    Так я і не припиняв занурювати вас у гівно, яке ви обрали.
    Усі п'ять років перебування віслюка у владі

5. Так може хоч ти даш посилання, де Порошенко заявив, що висуває свою кандидатуру в президенти?

Боюсь, що моя підозра, що зедовбойоби бояться, що якщо не буде в списку Порошенка, то віслюк програє любому бомжу, має право на життя

• Баян Баян x 1
  6. Lanktocha

Для початку не я обрав. Я попереджав ще у 2019, хоч голосуй двома руками + домашні тварини і мертві душі, результат виборів очевидний.

Хто активізовується і веде агітацію, порохобот тут не один + я згадав і тЮлькоботів.

7. Не відомо, що було б з іншим президентом, але з цим у нас повна катастрофа. Скрізь.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Telegram отримав від української влади перелік "потенційно проблемних" каналів – NV

Компанія Telegram отримала від української влади перелік "потенційно проблемних" каналів та перевіряє їхній контент на відповідність правил месенджера.

Про це повідомляє NV з посиланням на представника Telegram Ремі Вонга.

Зазначається, що наразі команда Telegram вивчає перелік каналів від української влади та буде вживати заходів проти будь-якого контенту, який порушує умови надання послуг месенджера.

Представник Telegram не уточнив, хто саме надав цей список та які конкретно канали входять до нього.

Цікаво, українська влада працює з російським Telegram?

Telegram отримав від української влади перелік "потенційно проблемних" каналів – NV | Економічна правда (epravda.com.ua)

9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Вкид ні про що.
    Де сам "перелік"?

10. "Раніше світом керували розумні.
    Це було жорстоко.
    Розумні примушували тупих вчитися.
    Тупим було тяжко.
    Тепер світом керують тупі.
    Це чесно, тому що тупих набагато більше.
    Тепер розумні вчаться говорити так, щоб тупим було зрозуміло.
    Якщо тупий щось не зрозумів, це проблема розумного.
    Раніше страждали тупі.
    Тепер страждають розумні.
    Страждань поменшало, бо розумних все менше і менше
    Світ змінився на краще."
    FB_IMG_1709614465671.jpg

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

12. Lanktocha

Така сама логіка, як у деяких ватанів, ось не майдан, був би Кримнаш. Досліджують, від нападу на Україну путінархів стримав прихід до влади янукоїдів, може таких треба було залишити?

13. MayorMayor

Довбню, саме твій Зелупа, за якого ти собі сраку дереш на німецький хрест, розмінував Чонгар, "розводив" війська на Сході, закрив ракетні програми та програми по самохідній гаубиці, призначав на посади кротів та хотів з Хуйлом "зійтись посередині". Результат- на табло.

14. Lanktocha

Чому мій? У нас вже створена якась Порохоботська Народна Республіка?
    Не стільки захищаю когось, як використовую "свій" "чужий".

15. Та залишіть той запорток у спокою.
    Там логікою і не пахне.
    Є набір методичок п'ятирічної давності, ними він і користується.
    То Порошенка висуває в президенти, то мріє про ДНР, ЛНР.
    А краще вже федеральний округ.
    І він опиниться в країні своїх пращурів з мокшанських боліт.
    За п'ять років він дальше висловів Порошенко, порохоботи, неначасі, нарвані, а то хуйло нападе (тут він вгадав і активно цьому сприяв) більше нічого мудрого ненаписав.
    Навіть в розділі Сади є яскравим послідовником Лисенка.

16. MayorMayor

Тому, що твій. Ти за нього сраку дереш.

17. Lanktocha

Нічого особливого у ньому нема, але, якщо так критикують із піною з рота порохоботи, що краще путінський гауляйтер? Бушуванням щодо української влади уподібнюєтесь до рашиських пропагандюг.

18. MayorMayor

Довбню, твій Зелупа і веде до путінського гауляйтера. В вересні минулого року воно своєю заміною усіх воєнкомів зірвало процес мобілізації. Також воно розісралося з союзниками та поклало обрізаного на бажання конгресменів заслухати його звіт. Результат з допомогою і снарядами- на табло. Після цього воно почало кадрові перестановки у вищому генералитеті. Результат у відступі ЗСУ- бачимо. Паралельно воно пизділо щодо оборонних споруд. Результат- 17 мільярдів на дороги, а ЗСУ копають оборонні лінії лопатами.

19. Lanktocha

Зараз не до майдану і протестів.

Не ідеальний Зеленський, а що при Порошенку війни не було чи на другій каденції щось би прийняв "на біс"?

20. MayorMayor

Ти довбойоб?Ні, не так: ти довбойоб. Твій Зелупа впевнено веде Україну до розгрому. Вас довбойобів попереджали, що корупційні скандали (точніше- не реагування на них Зелупи, а навпаки- відмазування коррупціонерів) вийдуть боком. Ви верещали "зараз не до майдану і протестів". Доверещалися- західна допомога згортається. Вас довбойобів попереджали, що ігнорування Зелупою виклику Конгресу США вилізе боком. Ви верещали "зараз не до майдану і протестів". Доверещалися- Конгрес гальмує фінансову допомогу. Вас довбойобів попереджали, що "розведення" військ та розмінування Чонгару вилізуть боком. Ви верещали "зараз не до майдану і протестів". Доверещалися- кацапи захопили величезну територію за добу. Вас довбойобів попереджали- зняття Залужного вилізе боком. Ви верещали "зараз не до майдану і протестів". Доверещалися- Україна знову втрачає території. Продовжуйте верещати далі, аж до втрати країни. Мені, взагалі, насрати.

а де твій аватар? :)