Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми не говоримо про Порошенка. Ми говоримо про Конституцію.

При минулій владі війни не було?
    Не було окуповано Крим? Чи Луганщину, чи Донеччину?
    Чому порушується Конституція?
    Хто дав право порушувати Конституцію?

Хто взяв на себе відповідальність не виконувати Конституцію - не проводити вибори?
    У нас є ВРУ? Є!
    ВРУ - законодавчий орган? Так.

В чому проблема?

2. А коли Порошенко оголосив що йде на вибори?
    Запорток, перестань тошнити і смердіти сірководнем.
    Покажи де Порошенко заявляв, що буде висуватися в президенти.
    Що за колективний маразм у зедовбойобів з приводу Порошенко новий президент.

Таке враження що у них одна надія на те, віслюк зможе виграти тільки, якщо Порошенко буде висувати свою кандидатуру.
    В противному віслюк програє любому.

Останнє редагування: 2 бер 2024
  3. ТРИ ДИВНІ НОВИНИ.

Якщо чесно, то я трохи в ступорі. Новини настільки дивні, що я досі маю сумнів що вони достовірні, хоча й отримані від американської.сторони яка жарти відверто не розуміє. See for yourself.

1. Президент Франції Макрон запропонував Президенту Байдену створити робочу групу з представників Держав - членів НАТО які згодні "розташувати свої підрозділи на території України поза зоною бойових дій". Мова йде про навчальні місії, підрозділи спецпризначення для охорони КОРДОНУ З РЕСПУБЛІКОЮ БІЛОРУСЬ та обслуговування наданих Україні систем ППО. Американська сторона прийняла пропозицію Президента Франції.

Що мене бентежить. Мені вчора ввечері накидали якихось білоросіян які так і казали - "НАТОвці стануть на кордоні з Білоруссю і все - більше нам хАхлов не дістати". Я щиро думав що подібний розклад ну дуууже малоймовірний. Тепер виходить що я був занадто песимістичним? Життя покаже, але вже п'ять країн погодилися на розташування своїх підрозділів "поза межею.бойових дій в Україні". Що цікаво - Польщі у цьому переліку немає.

2. Після того, як представник Ізраїлю в ООН назвав Україну "союзником", російська сторона попередила Єрусалим про те, що вона виходить з угоди по Сирії та, цитую, "МОЖЕ спільно з сирійською стороною боротися з діями ізраїльської.авіації у сирійському небі".

До цього демаршу російські системи ППО в Сирії прикривали тільки урядові об'єкти та війська не заважаючи Ізраїлю працювати по Хезболлі та інших проксі Ірану. Працювала система попередження про атаки яка, вочевидь, більше не працює. Тепер сама новина.

Ізраїль та США досягли попередньої угоди про випробування в Україні... мммм..., скажемо так - "новітніх систем ПРО та ППО без передачі їх українській стороні НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ". Якщо я все вірно зрозумів, обслуговувати ці системи будуть "привиди" Іцхака Рабина та Голди Меїр. А якщо ці системи добре спрацюють, то мова буде йти або про їх передачу Україні, або про спільне їх виробництво трьома державами. І якщо у нас з'являться "Хеци" (мрію) то тоді я реально літр рому вип'ю та у кіпі буду біля подільської синагоги всю ніч танцювати. Або взагалі у іудеї перейду. Бо тоді бидлячі ракети не над нашою територією сшибати будуть...

3. Я давно та вперто писав про те, що у Європі працює завод Укроборонпрому який, до минулої ранньої осені, випускав з готових вузлів, як вітчизняних, так і, переважно, союзницьких, крилаті ракети середньої дальності. Також я писав про те, що після випуску певної кількості подібних ракет їх випуск був заморожений бо одна Держава - виробник певних вузлів, заборонила застосовувати ці ракети ПІД ЧАС НИНІШНЬОЇ ВІЙНИ (!!!) побоюючись "можливої ескалації у відносинах з рф якщо остання отримає докази участі цієї Держави у виробництві цих.оакет". Подробиць не буде, але оця Держава "задля збільшення далекобійних можливостей України" зняла свою заборону.

Одразу кажу, це не означає автоматом що завтра ці ракети полетять на москву, але... Але для їх застосування залишилося зняти всього одну заборону. Маю надію що її відносно скоро знімуть і вони скажуть своє слово у нашій воєнній кампанії.цього року. Дай Боже.

Гарного вечора. Буду намагатися "переварити" новини. І вам того раджу.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Говори до гори...
    Мяко кажучи, не ті були масштаби війни, не було по всій Україні ракетних обстрілів, комендантської години і військового стану. Чим зараз не привід рашистам запустити ракету у якусь багатолюдну виборчу дільницю? Як бути на виборчих дільницях під час повітряної тривоги? Дуже комусь хочеться йти на вибори у таких прифронтових містах, як Часів Яр, Оріхів чи Гуляйполе?
    Але як активізовуються порохоботи...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Запорток є запорток.
    На більше, ніж смердіти сірководнем непридатне.

Запорток, а може все таки в логіку спробуєш?
    Хоча б раз!?

6. Lanktocha

7. Спробував в логіку, але народжений плазувати літати не буде. Тільки смердіти сірководнем.
    Точно запорток

8. Lanktocha

Нема що сказати по суті, окрім скопійованого "Євангелія" від чорноволохів.
    Розпочинати срач та гівнометання з провокаторами нецікаво.

• Подобається Подобається x 1
  9. Схоже, з часом кожного, хто не вірить у божественну природу Володимира Олександровича, деякі вважатимуть агентами Пуйла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. У мене для всіх "ідеалістів" і поціновувачів "простих рішень" погана новина. Нема зараз для України в цілому хороших і простих рішень для збереження Незалежності. Всі рішення погані. І без примусової мобілізації одним рекрутингом ми не закриємо потреби. І зі зброєю, БК, допомогою проблеми нікуди не ділися. Тому буде вибір між погано і дуже погано.

Але все одно життя держави залежить від ЗСУ на пряму. Подобається це чи ні. І Сирський зараз головнокомандувач ЗСУ.
    Це не про прізвище і не про особистість. Це про посаду. Головнокомандувач Збройних Сил України. Головний командувач всіх військових. Можна багато згадувати і пліток і чуток і плюсів і мінусів. Але є факт.
    І є такий же факт, що "конфєтно-букєтний" період між міністром оборони і ГК має стабільно недовгий період. Це завжди так відбувається. І "конфєтно-букєтний" період між верховним і головнокомандувачем, теж. Перші проблеми, перші невдачі, перші рішення в яких військовий не зможе переконати цивільного, почнуть точити камінь. Це просто треба розуміти.

Саме тому, я зараз акцентую увагу на ті фішки і ті маркери, які можливо прийдеться згадувати коли ми будемо вимушені захищати Сирського від ОП. Вибачте, але я впевнений, що це питання часу.
    Дуже зручно "дружити" різним людям з різним світоглядом проти когось. Але дружба припиняється коли відсутній той проти кого дружили. Це так працює. І ніяк по іншому. На жаль за два роки стало ясно, що ОП не вміє дружити проти росіян, зате дуже любить дружити проти українців, які не лягли під "політику партії". І далі буде ще гірше і гірше. Бо хороших рішень нема. Я просто нагадую, що Сирський зараз по суті і є ЗСУ.

Я маю надію, що ті помилки які допускають цивільні піарники розробляючі стратегію комунікації нового главкома, помиляються. Що це помилка, а не кілька крокова конструкція по руйнуванню довіри та підтримки ЗСУ. А те що це зараз роблять цивільні люди з ОП, я не сумніваюсь. Я дуже хочу щоб це були недолугі помилки.
    І так, в будь якому трактуванні, я за ЗСУ. Без прізвищ. Бо це єдине що рятує і врятує Україну.
    Роман Донік

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурню, відкриваєш сайт "Афіша", і дивишся на концерти чи вистави. Виходить, проводити концерт навіть у Харкові можна, а ось вибори- ні у якому разі!

13. MayorMayor

Ой, а що трапилося?

Україна не підготувала надійних укріплень на захід від Авдіївки, це дозволяє ворогу просуватися, — New York Times

Видання New York Times опублікувало матеріал про «напрочуд слабкі» оборонні укріплення України на захід від Авдіївки.

У статті публікуються супутникові знімки українських укріплень, які характеризуються як «рідкі» та «елементарні».

14. Lanktocha

Якщо на те пішло, обстановка також інша у Харкові і Гуляйполю.
    Концерти не знаю кого, можуть бути благодійні суто для військових та переселенців.

Я не проти виборів, але у мирний час, чесні та легітимні, з відповідною кількістю спостерігачів. Тут ситуавція не стільки хтось не хоче, як такі обставини, чому порохоботи не кричать, що пуйло хоче, щоб далі був Зеленський, тому йде війна.

15. MayorMayor

Дурню, ще раз: сайт Афіша. Там усе написано, хто виступає, де, коли, на якому майданчику. Це перше. Друге- Харків щоденно під обстрілами. Третє- ти клінічний довбойоб.

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Вчора на Сумщині в одному з населених пунктів (28 км від кордону) проводили ярмарки і благодійні концерти...:facepalm::facepalm::facepalm:

17. Lanktocha

Звичайно, Харків не такий тиловий, як Ужгород чи Чернівці, але, окрім Салтівки, нема там таких руїн, як у Оріхові. За таким сценарієм, вибори провести тільки в тилу, на Закарпатті і Буковині, нехай люди не про себе дбають, а їдуть туди голосувати.

18. MayorMayor

Отож.

19. MayorMayor

Ну ти феєричний довбойоб! По Харкову прилітає по усіх районах. Он учора по Шевченківському (Салтівка- це Київський район та Салтівський).До цього- по Слобожанському, Немишлянському, Індустріальному та Новобаварському. Так що заткни писок, та не варнякай про те, чого не знаєш.

20. П'ятирічна інфо-атака Коломойського/ФСБ на Пороха, який впровадив ряд реформ, отримав Томос і Безвіз та стримував Путіна "Мінськими" - це патріотизм і громадянська позиція.

Критика клоуна, який проїбав вторгнення і продовжує пройобувати країну - російське ІПСО.

Не переплутайте.

а де твій аватар? :)