тоді я буду для вас спеціально у п'ятницю кацапською писати, щоб нагадувати вам вашого улюбленого гудмана, який кілька років писав кацапською, а Мих - не помічав. Що ж то було? І настрій не псувало)
Якщо мене колись спитають, який я знаю найнахабніший успішний обман - я розповім, як один чоловік отримав владу на гаслах "я знаю, як припинити війну" та "якщо не припиню, то - піду", замість цього отримав війну в 100 разів гіршу, нікуди не пішов і став національним героєм
Яка разюча різниця. Для мене страх це - ядерка, хімічна атака, північний фронт, прорив фронту. Для зедовбойобів це - Майдан, Порошенко, Мінські угоди, безвіз, Томос, мова, армія.
Лаптоша теж не обирав. Але Лаптоші тринь-трава хто буде президентом і що 5 років, що 6 років, чи сім... Він щось пукне не в тему і все. Михайло. з ким ви розмовляєте?
Шукаю логіку в його дописах. А поржати? Ти он пробуєш щось казаху васі доказати. А навіщо? Це ж викидиш совєцкого часу.
[ Шукаєте логіку? А маєте мікроскоп? Вася сам до себе тепер часто пише. Шукає нитки суперечки. Грузить мене замість Гугла...
Президент України Володимир Зеленський вважає, що на сьогодні Харків не має повноцінного захисту від російських атак, тому питання повернення в місто людей, які раніше евакуювалися, є їхнім особистим вибором. "Що стосується повернення Харків'ян: розумієте, я не вважаю, що наразі Харків так захищений, щоб я міг порадити людям повертатися. Це вибір харків'ян. На сьогодні це так" ... "Якщо ми будемо захищені, а я б навіть не так сказав, - а коли це станеться, обов'язково будуть харків'янам сигнали від мене і від наших військових". https://interfax.com.ua/news/general/970955.html#:~:text="Що стосується повернення Харків'ян,прем'єром Нідерландів у Харкові.
Є такі положення https://ips.ligazakon.net/document/JH6NO00A?an=2 Нехай, тут застосують інший термін, але суті це не міняє. Під час війни, такі дії заборонені.
Ух ти... з'їхав з Конституції до положень! А шо так? То прошу пана можете ті положення запхати собі до дупи, бо вони суперечать Конституції, де сказано, що президента обирають на 5 років.
Нехай ще пояснить юрист, хоча би "син югіста". Я не проти виборів у мирний час, ставив вже запитання, як уявляєте вибори на окупованих і прифронтових територіях? Та і Порошенку ніякий реванш не світить.