Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікавий ролик, де розповідається, як у палаті представників США обійти спікера, який артачиться і не бажає поставити на голосування якийсь закон ( в даному випадку - трампіст Майк Джонсон не бажає ставити на голосування закон про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню).
    Дуже цікаве роз'яснення. (Не якісь там порохожаби від порохожаб).

View: https://www.youtube.com/watch?v=xsiUG4Jn9RM

До речі, слово "артачитися" - тюркського походження.
    ard - означає "назад". Коли кінь артачиться, він відступає назад і не бажає йти вперед.

Останнє редагування: 18 лют 2024
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тільки для "обходу" спікера потрібно бажання конгрессменів. А теоретично- цей чувак з роліка спікера "обійшов".

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. MayorMayor

Для коксонюха шоу- це те, що він тільки і може робити.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже цікаве інтерв’ю вийшло на BBC з Андрієм Наумовим, колишнім заступником лейтенанта Баканова, екс-генералом СБУ.
    І це - варто прочитати.
    Чому?
    Наумова називали “сірим кардиналом” СБУ, “гаманцем Баканова”, покровителем контрабанди, рекетиром, хазяїном “бекофісу” спецслужби і ще багато ким. А журналісти "Схем" оприлюднили розслідування, в якому розказали про елітне майно родини спецслужбіста, не співставне з офіційними доходами. Коли журналісти ВВС їхали на інтерв’ю в Сербію, то цілком розуміли, що ця людина буде себе виправдовувати по всіх пунктах. Але також вони були свідомі того, що його версія подій цілком має право на життя. Тим більше, що українські слідчі до нього жодного разу не зверталися, а сам він ніколи не давав інтерв’ю та коментарів журналістам.
    І Наумов не підвів, дійсно дав багато інформації, яка викликає додаткові запитання і наводить на роздуми.
    Наприклад це:
    ВВС: А з Єрмаком ви знайомі? Які у вас були стосунки?
    А.Н.: Так, з Єрмаком я був знайомий ще задовго до роботи в СБУ. І хочу окремо підкреслити, що це знайомство мені в жодному разі не допомагало, а навпаки шкодило.
    Він був сконцентрований на перепідпорядкуванні Служби від президента на офіс шляхом зняття тодішнього керівника Баканова. Запускалися в хід у тому числі дискредитація щодо мене, всередині офісу кипіли ігри.
    ВВС: Олега Татарова вважають куратором силових і правоохоронних структур від Офісу президента. Чи намагався він впливати на вас, на СБУ в той час, коли ви там працювали?
    А.Н.: Його вплив був надто активним і він постійно розширював коло тих керівників, які раніше були йому непідконтрольні. У хід йшли і обіцянки медалей, і посад, і використовувалася різна мотивація. І коли вже керівники йому ставали прихильні - він ставив їм безпосередньо свої завдання, оминаючи субординацію. Так, його вплив розростався.
    ВВС: А конкретно вам були якісь дзвінки від нього? Наприклад, цю справу відкрий, цю закрий, цю людину не чіпай?
    А.Н.: Мені надходили від нього рекомендації, як мені варто поводитися в деяких питаннях. А я завжди вказував на те, що в мене один керівник – якщо він доручить мені ці завдання, я їх виконуватиму. Я зі свого боку міг піти уточнити, чи є таке завдання згори. Як правило, отримував відповідь, що такого завдання немає, туди не лізь.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що Мих, і ти Арестовичу віриш?

8. MayorMayor

Василю Михайловичу, а що Ви скажете щодо массового звільнення Зелупою генералів?Це на користь війську?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут мова йде не про поразки Сирського, а якраз про Арестовича - радника ОПи, улюбленого спеціаліста для Медведо.

"Поважаю цю людину": що казав Єрмак про Арестовича, який викликав шквал обурення через заяву про трагедію у Дніпрі (5.ua)

10. VasMT

Людською мовою, плз.
    Я кацапську не розумію.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василь, ти став, як Фаріон.:))):))):)))

12. VasMT

Ще гірше...

• Подобається Подобається x 1
  13. Ну ок, не хотів, але все ж напишу. Це буде моя відповідь тим, хто щиро сподівається, що "потім ми йому покажемо і за все спитаємо, а ви всі істєрічкі". Не буде потім з дуже великою вірогідністю. Всі чомусь ставлять у приклад Британію, яка перемогла у другій світовій, Черчіль програв вибори та в демократичний спосіб передав владу наступнику. Мовляв, і в нас так буде. При цьому не хочуть подивитися на автократію Сталіна. Велика війна закінчилася перемогою. Переважна більшість військових та й цивільних щиро вірили, - після війни все обов'язково має змінитися на краще. Ну а як інакше, стільки страждань і героїзму, такі величезні втрати. Хоча в кінцевом результаті "побєдітєлі" прямо з Європи поїхали на Сибір.
    А далі був процес лікарів і так далі. Не буду розводиться, всі й так про це знають.
    Якщо хтось звернув увагу, на конференції Зеленський постійно говорив: "я вирішив", "я вважатиму". Не Україна, не український народ, а саме він. В Україні вибудовується автократія, поки що вона в зародковому стані, але час і війна грає на руку Зеленському, - він зконцентрував владу в своїх руках. Уряд і ВР попри спротив опозиції все одно є виконавцями волі Зеленського. Далі, - навколо нього, майже все оточення свого часу спокійно співіснувало а подекуди і працювало з Януковичем чи у Януковича. І вони зробили висновки з фіаско Януковича, тому розраховувати на повторний фокус з Майданом не вийде. Вони теж вивчили цей урок. Тим більше, поки точиться війна, жоден з притомних навіть не подумає про протест. А хто мені скаже, скільки вона ще буде продовжуватися. І чим довше посаду Президента буде обіймати Зеленський, тим менше шансів на демократичну зміну влади. Тому якщо змінювати країну, це робити треба зараз у демократичний спосіб.
    Інакше втрачаючи величезну кількість справді мотивованих і патріотичних громадян на виході ми можемо отримати зовсім іншу Україну і посполиті будуть запитувати один одного: "ну як же це сталося?" Як? Просто варто пригадати власні надії і сподівання у 2019 році? Ну що, надії справдилися?
    Ігор Стокоз

14. Якщо вірити одному з п'яти-шести менеджерів Зеленського, сьогодні десята річниця, коли протестувальники почали стріляти одне одному в спину. Я давно вже не пощу фоток з Майдану, бо ми його проїбали у 2019 році.
    Ігор Стокоз

15. MayorMayor

А що саме Ви не розумієте?Судячи з усього- слово "Зелупа"?

16. Напиши йому віслюк Янелох Оманський Нетряпка маркіз Хуйпіду

17. medwedo berlogsoni

Так нашо було писати, якщо не хотів? Якби хоч щось розумне...

ЗІ. Додам, бо згадав. Як казав один розумний чоловік (майбутній доктор наук): Не можеш срать - не мучай жопу.

Останнє редагування: 18 лют 2024
    • Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Порошенко ссвоїми гнидами загнидив увесь форум.

• Креативно Креативно x 1
  19. VasMT

The WP же ж все пояснив,-
    Вказівка Кремля призвела до тисяч публікацій у соціальних мережах і сотень сфабрикованих статей, створених фермами тролів і поширених в Україні та всій Європі, які намагалися використати напруженість між двома українськими лідерами, про яку говорили тоді, згідно з купою кремлівських документів. отримані європейською розвідувальною службою та розглянуті The Washington Post. Файли, що нараховують понад 100 документів, були передані The Post, щоб вперше викрити масштаби кремлівської пропаганди, націленої на Зеленського з метою розділити та дестабілізувати українське суспільство — зусилля, які Москва назвала «інформаційно-психологічними операціями».

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А порохоботи з таким незгідні?

Прочитати коментарі порохоботів, так у війні винен не путлер, а Зеленський.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)