Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Палата представників Конгресу США не схваливши законопроєкт
    щодо фінансової допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню,
    вирішила піти на перерву до 28 лютого.

https://fakty.com.ua/ua/svit/202402...u-ukrayini-i-pishla-na-perervu-do-28-lyutogo/

2. Punainen Lippu

15 лютого в Музеї шведської армії в Стокгольмі
    відкрилась знакова міжнародна музейна виставка

«Перехрестя: 1000 років спільної історії Швеції та України».

Вона демонструє глибокі українсько-шведські зв’язки впродовж тисячоліття.
    Також подія яскраво презентує багатогранну історію та культуру України
    як частину європейського цивілізаційного поля.

https://mcip.gov.ua/news/u-shvecziy...okiv-spilnoyi-istoriyi-shvecziyi-ta-ukrayiny/

3. Оскільки вибори, а значить і зміна влади неможливі, Зеленський буде сидіти доти, доки буде точитися війна. Я спокійно вивожу все, що пов'язане з війною, але я точно не вивезу другого терміну Зеленського . Тому усе частіше подумую про еміграцію. Вже й з країною визначився. Я не дам сплюндрувати майбутнє моїх хлопчиків заради забаганок хуйзнакого хуйзнанащо. Заклинання на кшталт "от ми після війни..." оповідки для легковірних. Він отак, склавши руки, сидітиме і чекатиме, щас. Посади і регалії "конторським" і "лісникам" він просто так роздає? Або ті, кого він сьогодні підняв, захочуть отак взяти і віддати статус, привілеї та інші смаколики від влади? Блажен, хто вірує. Це я вже зовсім толерантно.
    Ігор Стокоз

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то фігня, головне, що Пороха не випустили з країни.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ось і явне лице порохоботіві, я емігрую, ви воюйте, а я буду вас "лічити".

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пердула в Канаду виїхала. Цікаво, чи з донатами, чи голоруч.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Україна вчора, сьогодні....

• Подобається Подобається x 1
  8. А що ти може сказати про цю людину?
    Ти поцікавився , хто він?
    Те що ти довбойоб, це вже всім відома аксіома. Людина, яка не може нормально висловити думки чи побудувати речення, але береться судити інших.

9. 20240217_062233.jpg

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, так це - саме про Вас.
    Якраз саме Ви не вмієте будувати речень і писати без помилок. Навіть англійською.:)))

11. Що характерно, як завжди, коли Зеленський здає інтереси держави, зелеботи Подоляка входять у ступор і мовчать.
    Чекають методичок кураторів ботоферми.
    Сьогодні так само відбувається на фоні подій у Авдіївці.
    Цікаво, яку туфту ці покидьки розганятимуть завтра в мережі?..

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Mike Cockrill.1950-ті роки. А ви про що подумали?

13. Lanktocha

Це "перевод стрілок".
    Докори за 2019, мало того, що неактуальні, проблем зараз більше, для чого зараз заворушення і розкол у суспільстві? Та і дістали ці докори, як гірка редька.

14. WE WANT INFORMATION - 20.

Мені вже нудно казати - "А я казав", і тим не менше.

Я казав що американська зброя, зокрема ракети для ППО та снаряди, надходять в Україну. "Ми продовжуємо постачати зброю Україні по раніше укладеним контрактам". Офіційна заява Пентагону. Пояснюю - це приблизно чверть від загально потрібного від США для ЗСУ.

Я три тижні тому казав, потім повторював неодноразово, що американський закон про виділення нам допомоги або у "Сенатському", або у варіанті від комітетів Конгресу з оборони та розвідки, або у редакції "Кредиту від трампистів" буде проголосовано до кінця березня. Вчора це підтверджено офіційно трьома конгресменами-республіканцями.

Гарна новина, кажу першим. "У рамках кругового обміну (без подробиць - між ким та ким) Україна отримає партію ракет ATACMS та касетних боєприпасів до "Хаймарс". Як це зроблено - потім ЗМІ розповідатимуть, мене "Лига Наций не уполномачивала" що небудь уточнювати.

"Німеччина та Великобританія досягли угоди про постачання Україні НА РЕГУЛЯРНІЙ ОСНОВІ ракет "Storm Shadow". Британія буде надавати їх у тому числі зі своїх стратегічних запасів, натомість Німеччина зобов'язується постачати ним на заміну ракети "Taurus" - МО Німеччини позавчора уклало контракт з виробником ракет.

Макрон на зустрічі з Зеленським заявив буквально наступне, це інформація від радника Держдепу котрий був присутній на переговорах у широкому форматі стосовно забезпечення України зброєю - "Путін програє, вже дуже скоро він побачить - на що здатна наша економіка та наші військові потужності". Президент Франції наголосив, що "економіка моєї Держави закінчує перехід на воєнні рейки і, спільно з партнерами, готова буде забезпечити потреби ЗСУ у боєприпасах та частково у артилерії у найближчі 2 місяці".

Україна отримала для " випробування у польових.умовах" 2 новітні системи ППО Південно-Корейського виробництва. Про тип не повідомляється, але нам зазначили, що вони пройдуть тестування на перехопленні "балістичних ракет північно-корейського та російського виробництва".

І про неприємне. Опубліковано "Безпековий договір" з Францією. Жодних юридично оформлених зобов'язань, окрім обіцянки поставити у цьому році зброю Україні на суму більше двох мільярдів доларів, там немає. ЖОДНИХ. Сука, як же мене дістали ці брехуни з Банкової... Але беремо що дають - хоч зашморг з пачки "безпекових декларацій" заставить нашу владу не тільки брехати, а й виконувати дані союзникам обіцянки.

На сьогодні все. Гарних вихідних та гарних новин.

15. 20240217_162910.jpg

16. hrim

hrim Well-Known Member

Тому, що зустрівся з президентом країни банків Швейцарії в 2014 році, і "резко ізмєніл ріторіку". Аж переляку закликав відмінити "референдуми" 11 травня на Донбасі.
    Эксперты отмечают, что неожиданный шаг Кремля свидетельствует об "интенсивном закулисном торге".

І ви це, маніпуляторе, знаєте.

17. Lanktocha

Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову...
    Чим ще порохоботам зайнятися.

18. Почитаєш так інколи коментарі мудрого наріду під різними дописами, то може не так нас Бог і наказує ще. З такими пустоголовими могло все бути і набагато гірше

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо усі ці докази по цимбалах. Якщо факти протирічать його тезам "в усьому винен Порошенко, а Зелупа апріорі не винуватий"- то тим гірше для фактів.

20. Punainen Lippu

Ні, не так, треба ось як:
    Якщо факти протирічать тезам "в усьому винен Зеленський,
    а Порошенко апріорі не винуватий"- то тим гірше для фактів.

а де твій аватар? :)