Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого ржеш? Поляки розбирали ті телевізори, як горячі пиріжки по $25

2. Друге, половина будівель заводу в аварійному стані, інша продана і перепрофільована.
    Третє - а там бомбосховища передбачені, а то Рясне стоїть на торфяниках, які щороку горять.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Українську мову вчіть, кацапьйо нещасне.
    Ви якщо хоч щось напишете самі, то відразу видно, що з українською мовою у Вас "не дуже".
    Якщо ще харків'янам чи жителям Донецька можна пробачити (вони з пелюшок і до сивого волосся розмовляли російською), то Вам, гордому нащадку гордих предків, що боролися з засиллям москальщини, цього пробачати не можна.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як казав Порошенко, Зеленський не здатний псячої буди змайструвати.... які 1 000 000 дронів?

5. Однажди в осєннюю пору отєц онуфрій зустрів кацалапого і говоріть єму: А нє пошьол би ти нахер кацалапий

6. До речі, передай булі, що я вже у Львові.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. НОВИНИ ВАШИНГТОНЩИНИ ТА НЕ ТІЛЬКИ.

1. "Україна не вважає об'єкти нафтогазового комплексу рф об'єктами інфраструктури які підпадають під дію мораторію на удари по енергетичній інфраструктурі. Україна і надалі будуть атакувати подібні об'єкти". Це відповідь на заяву російської сторони про те, що Україна атакує об'єкти енергетики на території рф. Тобто "точкові удари" росії по українських енерегетичних об'єктах можливі. масові - ні.

2. Спікер Конгресу Джонсон запросив термінові консультації з Президентом Байденом. Привід - обговорення долі законопроекту про "Допомогу" в тому числі Україні. Байден відмовив Джонсону. Президент вважає його несамостійною політичною особою і не вважає що консультації можуть призвести до вирішення питання з голосуванням за законопроект.

Тут треба доповнення "від себе". По останнім опитуванням рейтинг Байдена, який два тижні тому просів до критичної позначки підтримки, почав відновлюватися і станом на зараз він відстає від рейтингу Трампа на розмір статистичної похибки, тобто на 3 відсотки. І по прогнозам американських політологів рейтинг Трампа може знижуватися і надалі. Причина - "незлежні" виборці за допомогою агресивної медіакампанії демократів у ЗМІ все більше вважають що республіканці насправді не зацікавлені у вирішенні "мігрантської кризи", а лише використовують її як інструмент у передвиборчій кампанії. Якщо просто - вони загралися. Маятник полетів у зворотньому напрямку і зараз же Трамп та республіканці переходять до оборони. І саме тому зараз Байден диктує умови, а не умови диктують йому.

3. Я писав вже майже місяць тому, що по "Плану "Б" для України від уряду США конфісковані у рф активи будуть передані Украіні і та на них буде закуповувати зброю. Ситуація розвивається цікаво. Трамп запропонував свій "План" по якому Україна отримає безвідсотковий кредит на суму активів які підлягають конфіскації і на них буде закупати зброю США. Цей план вже два тижні активно просувають консерватори - республіканці. І якщо демократи у Конгресі не зможуть загнати Джонсона у глухий кут коли він постане перед ділемою - "Або попрощатися з кріслом третьої людини у державі, або поставити проект на голосування", то цей "План" стовідсотково пройде у обох палатах Конгресу. Тобто Ваш покірний слуга знову вам розповів раніше усіх про долю американської допомоги Україні. Вона БУДЕ у березні, зброї буде вдосталь - Байден хоче максимально озброїти Україну до виборів Президента США, я не перестану на цьому наголошувати. І ситуація на полі бою з квітня повинна змінитися. Далі - побачимо. Нічого наперед я загадувати не буду, але точно "гірше не буде", є такі чіткі сигнали від наших союзників.

4. Вчорашній Раммштайн став третім у ряду самих невдалих за всю свою історію. На жаль. По факту - були підтверджені ранішні домовленості по передачі Україні систем ППО, артилерійських систем та боєприпасів, також було підтверджений графік передачі Україні літаків F - 16. Тобто, наша делегація по факту не здобула нічого проривного, лише отримала обіцянку союзників поставити у 2,5 разів більше БПЛА та засобів РЕБ, а до літа в 4 рази, але та обіцянка є виконанням домовленостей які досяг ще Залужний - він з підлеглими створив спільно з американським КОШ "План здобуття переваги над рф у технологічній сфері". По факту - наше Міністерство Презентацій на чолі з "обмеженим" Умеровим не досягло нічого. Побачимо - який з Сирського буде переговорник.

На сьогодні все. Тримайтеся і пам'ятайте, що допомога скоро буде як і вирішення долі війни у цьому році. Все буде норм.

P.S. Люди, я вас дуже прошу, не вірте ні у які анонсовані "дати пиздецю", ані на 20, ані на 10те. ані на сорокове - це чисте та незаплямоване російське ІПСО. Тобто 20го може бути черговий "стандартний" обстріл, чи масована атака на якійсь ділянці фронту, але рівно нічого що відповідає заявленому бидлом рівню "армагедець" не передбачається у принципі - ресурсів немає. Живіть спокійно настільки , наскільки це можливо.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Величезна кількість харківян володіють і розмовляють українською.
    В 22-му я спеціально переходив на російську, щоби харківяни легше сприймали...
    Але ніт. Вони продовжували спілкуватись зі мною українською.

9. VasMT

Maritime Autonomous Guard Unmanned Robotic Apparatus V-type.
    Така буда підійде?

10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Так це концерн, а мова йшла про телевізори.

11. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

От же ж які вперті. :)

З.І. Суд відмовив мовознавиці Ірині Фаріон у поновленні
    на посаді професорки кафедри української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук
    Нацуніверситету "Львівська політехніка".

Скандальні заяви колишньої нардепки
    про російськомовних захисників України
    були оцінені судом як аморальні.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А така:

фініта ля комедія | TikTok

???

13. VasMT

А що там?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. VasMT

Це другий Пашинський?

16. medwedo berlogsoni

Мова йшла про те, що для України виготовлення мільйона дронів в рік - цілком реальна цифра.
    А для прикладу я навів телевізори, які за складністю виготовлення приблизно дорівнюють дронам. Мені так здається.
    У всякому випадку, я не порівняв дрони із ручними кавомолками.

І, до теми,
    "Коаліція дронів має намір поставити в Україну 1 мільйон дронів. Підписавши лист про наміри, країни погодилися виділити ресурси для виробництва дронів і доставити ці дрони та запасні частини до України, де вони пройдуть випробування, а Коаліція також навчить українські війська тому, як їх використовувати та інтегрувати з іншими технологіями", - повідомили у МО Латвії.

У латвійському оборонному відомстві вказали, що лист про наміри приєднатися до Коаліції дронів для України підписали Латвія та Україна, Нідерланди, Литва, Естонія, Швеція, Данія та Німеччина.

Інші країни також виявили інтерес до приєднання до коаліції, зазначили у МО Латвії.

Міністр оборони країни Андріс Спрудс додав, що Латвія має намір наступного року витратити щонайменше 10 мільйонів євро, щоб вивести коаліцію на наступний етап.
    https://unn.ua/news/koalitsiia-dron...kraini-milion-bezpilotnykiv-minoborony-latvii

@Мих наводив приказку "Дурень думкою багатіє". А я знаю також гарну приказку про дурнів: "Дурневі половину роботи не показують".
    (Бонусом: "Початок роботи - половина діла")
    Уявімо собі, що в якомусь там році в лабораторіях Електрона зробили десяток-другий кольорових телевізорів, у яких напрацювання на відмову було півгодини, потім доводилося ремонтувати, удосконалювати вузли тощо.
    І от начальство сказало на якихось зборах, що через деякий час Електрон буде випускати більше мільйона телевізорів щорічно.
    А якийсь отріцательний розумник покрутив пальцем біля своєї скроні, виготовленої із надзвичайно товстої кістки і сказав "Дурень думкою багатіє"

Одним словом, Європа постачатиме комплектуючі, а у нас тут збиратимуть тестуватимуть і відправлятимуть на фронт. Нічого тут фантастичного не бачу.

17. medwedo berlogsoni

Ще й Ви тут.
    Я про те, що мільйон дронів за рік - реальна цифра. А як приклад - телевізори Електрону.
    А що зараз не виготовляють лампових телевізорів Електрон-216, то, можливо, перепрофілювання - не так уже й погано.

• Смішно Смішно x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мільйон дронів... А от те, що, як сказав Зеленський, 26 000!!! дронів лежать на складах і не доїхали до фронту, в той час як ворог наступає і ми, через це, втрачаємо людей... Просто довезти до фронту!!!! Готові дрони. Не реально? Те саме буде х їх виготовленням.

А як чисто випадково план таки буде досягати цілі, то прийде аудит і закриє завод дронів:

В КБ Луч розповіли про чергові перевірки аудиторів і можливу зупинку ракетних програм - Апостроф (apostrophe.ua)

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще не забув, окрім довговічних телевізорів ( у кого був, років 10 міг прослужити без ремонту ), підпільно завод працював на армію і КДБ, зокрема, їх продукція була потрібна і для космосу, тому при розвалі совка завод не збанкрутував і не перетворився на руїну, майже повністю перекваліфікувався на випуск трамваїв, тролейбусів та електробусів.

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це другий Рєзніков

а де твій аватар? :)