Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

При всіх мінусах Зеленського, нічого спільного з диктаторами Сталіним, Каддафі чи Хуссейном у нього нема.

2. Запорток, а чому ти так вирішив. Обоснуй.

3. Lanktocha

Тут все очевидно, хоча би політика держави.

4. Яка політика держави: саджати невинних і нагороджувати злодіїв?

5. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Стійкість під час кібервійни:
    які проекти з кібербезпеки втілюють українські регіони

Команди цифрової трансформації впродовж чотирьох років
    втілили низку проектів у сфері кіберзахисту.

Про це CDTO та регіональні лідери розповіли
    під час Міжнародного форуму з кібербезпеки «Стійкість під час кібервійни».
    ...
    У пріоритетах Львівської міської ради —
    впровадження інструментів для швидкого відновлення ІТ-інфраструктури
    та всіх сервісів у разі кібератаки.

Водночас начальниця управління інформаційних технологій
    Львівської міської ради Олена Гунько зауважила,
    що критично важливим елементом для кіберзахисту є кваліфіковані люди.
    З кожним роком таких спеціалістів дедалі складніше залучати та втримувати.

Зокрема, через конкуренцію за кадри у сфері інформаційних технологій.

https://www.kmu.gov.ua/news/stiikis...ty-z-kiberbezpeky-vtiliuiut-ukrainski-rehiony

6. Результат 5-річного правління маріонетки олігархів і кураторів:
    судова система вбита, правоохоронці – кишенькові, всі гілки влади узурповані, свобода слова вбита, замість президента державою керує завгосп, який навіть в армії не служив.
    Перемога, ЄС, НАТО за ЗЕрежиму неможливі.

7. Lanktocha

Подібне може сказати вечірній мудозвон салавйофф-разбойнік чи олюшка зливний бачок скабєюшка.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Улюблений зебобіками Світан взув Зеленського за брехню:

Facebook

А й правда, 3 000 дронів в день - це локшина виключно для однокліточних Зе.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Час покаже. А яке б число дронів в день Вас особисто влашутвало б?

До речі, для однокліткових По скажу, що лише один Стерненко щодня відправляє на фронт двісті дронів. Ви, звичайно, можете не вірити, але Стерненка ніхто із тих, хто на фронті, не звинуватив у брехні

10. medwedo berlogsoni

До речі, чим звиздуни порошенківські відрізняються від тих, хто робить справу?
    Вірно, тим, що вони щось роблять, а не звиздять.
    От, для прикладу, Шуліка.

Для Миха і Хомчина, які досконало володіють англійською, я подаю посилання і текст без перекладу.
    How can the Shoolika mk6 drone help the war?
    ©Provided by The Daily Digest
    Ukraine is testing a dangerous new strategic strike drone that could prove to be a tough nemesis for all those who oppose it on the battlefield. Here’s what we know and how the drone is already making waves on the frontlines.
    Ukraine just unveiled a powerful new strike drone (msn.com)
    Малограмотні можуть за посиланням просто полистати картинки.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, а де 1 000 000 безпілотників? 3000 безпілотників в день, як обіцяв Зеленський?

12. medwedo berlogsoni

Одна лабораторія зараз за три тижні виготовляє десять шулік. З нуля до перевірених і запакованих.
    Militaryni reported that Skylab UA takes about three weeks to produce 10 Shoolika mk6 drones, a period of time that not only includes their assembly but also their firmware, calibration, testing, and packaging.

Зауважу, що це небагато як для однієї лабораторії. Але якщо буде налагоджене промислове виробництво, а до цього йде, то напевно буде більше.

13. medwedo berlogsoni

@Мих-у, а Ви знаєте скільки телевізорів випускав за рік Львівський "Електрон"?
    Ніколи не вгадаєте!
    Цитую:
    Максимальної кількості випущених за рік телевізорів — 1 232 800 шт., якої підприємство досягнуло 1990 року. Телевізори «Електрон» були єдиною вітчизняною маркою телеапаратури, яка експортувалась у Західну Європу.

Електрон (концерн) — Вікіпедія (wikipedia.org)

А тепер собі уявіть, що такі самі молодички збиратимуть не телевізори а дрони.
    Ви ж не вважаєте, що за складністю виготовлення дрон не можна порівняти із телевізором вісьмидесятих? В якому ще не було мікросхем, а все - на окремих деталях.
    Тому задачу виготовлення мільйона дронів за рік можна вважати цілком реальною. При умові, якщо Захід забезпечить елементну базу і фінансування. Хоча би частково.
    Ну, а вдасться це чи ні... Поговоримо через деякий час.
    І не втрачайте надії. Я, наприклад, не втрачаю надії, що Ви порозумнішаєте.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут телевізори?

При чому тут моя уява?

Є конкретне питання - де 1000 000 дронів на рік? Запитую: де ці 3000 дронів в день? Бо я собі уявляю, якби ми гатили по 3000 дронів вдень по

москалях. Дурень думкою багатіє.

15. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:haha:
    А що в роки незалежності стало випускати це "підприємство"?
    Що стало експортувати у Західну Європу?

16. medwedo berlogsoni

Миху, це - не звіт за минулий рік. Це - плани на цей рік.
    А я на прикладі телевізорів показав, що ці плани цілком реальні. Досить одного заводу у Львові, такого як Електрон, щоб випустити мільйонну кількість дронів.
    Я ще раз кажу: цифри - реальні, а чи буде стільки - побачимо через рік.
    Ніякої тут "дурень думкою". Ви повинні не вірити комусь на слово, а думати власною головою. Реальні такі плани, чи ні. Я вважаю, що реальні. І навіть якщо виявиться, що за рік було виготовлено вдвічі менше, це також буде непогано.

Я припиняю безглузді дискусії з порохоботом, який не вірить в українців.
    Українці в свій час змогли виготовляти найкращі на той час телевізори в Радянському Союзі, а такі ж самі українці не зможуть зараз виготовляти дрони, які будуть кращі за російські чи іранські?
    З якого бодуна у Вас така зневага до українців?
    До речі, радянських космонавтів підвозили до стартових майданчиків на автобусі львівського виробництва. Це так - до слова.

Я, наприклад, вірю у львів'ян. А Ви?

17. medwedo berlogsoni

А Ви почитайе за посиланням, а тоді качайтеся по підлозі (падсталом).

Підприємство виготовляє трамвайні вагони для колій різної ширини — 1000 мм, 1435 мм та 1524 мм — це не лише для потреб українських міст, але й на експорт — у країни СНД та Європейського Союзу.
    Електрон (концерн) — Вікіпедія (wikipedia.org)

18. Єдине питання - хто буде збирати?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згадайте ще про золото Полуботка, якщо вам від цього стане легше.

От байкар.
    Ти хоч знаєш скільки років Електрон працював, щоб збирати стільки телевізорів? А ти хоч знаєш скільки людей там працювало і скільки було філій, які комплектували телевізори.

У нас он на Луч прийшла бабень з перевіркою і закрила виробництво.

Ось у це я вірю реально, а не організацію 3000 дронів в день. Поцікався скільки у нас запроданців і колаборантів зі списку зелених слуг народів.

Чи вірю я в мільярд дронів в рік? Ні, звичайно. Бо вже пройшло півтора місяця, а досі ще масового виробництва не організовано і бабло не відомо, чи виділено. Тепер, що вийти на мільйон, потрібно клепати 4 000 дронів.

Побачимо мільйон дронів, як мільярд дерев.:))):))):)))

І на кінець, то зневага не до українців, а до зеленського, який піариться і не розуміє про що меле, але дураки повірять, раз повірили у шашлики.

а де твій аватар? :)