Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. О, Вася перевзувся і позичив очі у Сірка.
    Те, що робилось у 2016-17 добре пам'ятає.
    А от що робилось з 2019 по лютий 2022 не пам'ятає бабця. Склоріз у васі.
    Скоровася і всі зедовбойоби почну критикувати і Залужного і решту військових.
    Не так наступали, не там відступали, не той калібр боєприпасів подавали
    Жалюгідне видовище

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А за Януковича бачив?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми не говоримо "був би", як ймовірний факт у майбутньому, а факт, що звершився і з цього можна зробити висновок, якщо хотіти, звичайно.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. Я при Януковичу не служив.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка різниця?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли я служив при Ющенку, то я щодня ходив на службу.
    А при Януковичу в мене кожен день був суботою.

7. Сергій Лапін, Юрий Гудименко, Володимир Цибулько, Віталій Портников, Бронислав Береза та багато, багато інших - це все розумні освічені люди. Немає ніяких сумнівів у їхньому патріотизмі.
    І всі вони, у своїх розміркуваннях, сходяться в одному: "зелена влада" поступово веде Україну у прірву, а знесення цієї влади через протест приведе Україну у прірву миттєво.
    Чому так? Бо залишившись без легітимної, законно обраної влади, Україна втратить всіх союзників, залишиться без допомоги і вимушена буде капітулювати.
    Оце дійсно нерозв'язний тупик. Що з цим робити ніхто не знає.

Але, як кажуть філософи, у кожної безвихідної ситуації є, як мінімум, один вихід, і він там, де вхід.
    Отже, Зеленський став президентом добровільно, і добровільно він має піти після 20 травня.
    Навіть з пістолетом біля скроні, але ДОБРОВІЛЬНО

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ті ж згадані Мінські угоди - далеко не мир і не заморожений конфлікт, просто пауза, укпріплення та вигода і росії.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

І як тобі живеться без мінських угод у бомбосховищі?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом:

11. Дело Пашинского.
    Татаровское НАБУ, теперь выполняет задание ФСБ.

1.Базово, мы видим конкурентную борьбу за рынок вооружение.
    Антикоррупцийная Рада при МО, подтверждает, что получила ответы от МО, по ценам поставок оружия фирмами Пашинского.
    "Украинская бронетехника", дает самую низкую цену среди всех поставщиков оружия и боеприпасах.
    Разница в ценах , была от 15 процентах, до 200 процентов, между ценой "Бронетехники" и фирмами "укроборонпрома".
    То есть, мы видим, что Пашинский подрывает коррупционный рынок зеленых #покидьки.
    Мало того, Бронетехника развернула своё производство миномётов и мин...
    Мало того, Пашинский возглавил ассоциацию производителей украинского оружия, что опять же беда для зеленых #покидьки, ибо мешает им лепить 200 процентов наценки на закупках...
    Раньше зеленые просто воровали миллиардами, под левые контракты, теперь они, через покидькив з НАБУ, решают как переделить оружейный рынок, устранив основного конкурента.
    Для 73 процентов "хотя бы поржем", достали дело 9 летней давности...
    Итожу.
    Все поставки фирм Пашинского были и есть абсолютно идеальными для ЗСУ, минимальная и лучшая цена на рынке и все в срок.
    Потому набушные татаровские #покидьки, вытащили дело 9 лет, а потому что ни к чему не смогли прицепить за крайние 2 года.
    Как упрёк, помойка Ньюйорк Таймс, приводит статистику, что оборот Бронетехники вырос с 2.5 миллиона, до большой войны, до 350 миллионов, после 24 го.
    Это показывает только одно, ЗСУ получили в срок и по самой дешёвой цене боеприпасы и оружие, а в это время, Резников ,Ермак и его подчиненные, просто украли ДВА миллиарда долларов...
    И где, эти шнурки из НАБУ ?

2.Давайте допустим, что все обвинения НАБУ, соответствуют действительности.
    Ну как в деле Кауфмана, Грановского, Труханова, например...))), все эти пацаны украли намного больше и на свободе...

Теперь задачка.
    Я, президент страны, у меня война, Татаров приходит и говорит, мы слепили дело на Пашинского, помните, вы лично, на всю страну, называли его преступником и негодяем ?
    Даёте добро, потешить вам эго, о Величайший ?
    А що он делает сейчас ?
    А производит миномёты и мины, глава ассоциации украинских оружейных фирм и у него лучшие цены на импорт оружия...
    Шо, сказал бы государственник Президент ?
    Не трогать, п@д@ры, после войны решим...

3.Ну и история, как Сергей Пашинский, на личном авторитете вывез со складов, за день до войны, все экспортные Стугны, все ракеты Нептун, и спас единственную украинскую гаубицу Богдана...
    Для "белых пальто", для "73 процента могильщиков Украины", все это ничего не значит, ибо они, представили себе, что сдохнут перед бочкой мёда, где есть ложка дёгтя...
    Та нет, вы будите драться, с голодухи, за бочку дёгтя, с ложкой мёда, в реалии, но в вашем одноклеточном мозге, живут оторванные от реальной жизни, что где то в мире, живут идеальные люди, типа ангелы, и они..., проблема, таких людей нет, в этом мире..., все ангелы на небе...
    Разве шо, есть Притула, блть...

Во время войны, для управления страной, нужны люди типа Пашинского, то есть способные на все, а у нас, у руля государства, люди, не способные ни на что, кроме как "ощипать гусей", украсть миллиарды на оружии и превратить украинцев в рабов и терпил.., ради того, что бы царювать, хоть в каких то границах...

Все, блть...
    Резидент ФСБ, лепит себе ещё одну звёздочку на погоны, за подрыв украинского производства оружия и за самый эффективный экспорт.
    #печалька

https://www.facebook.com/share/87zPogWCE2xEow29/

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Контролируемый демократами Сенат заложил основу
    для окончательного одобрения пакета помощи Украине
    , Израилю и Тайваню
    стоимостью 95,34 миллиарда долларов.

При этом сомнения по поводу одобрения этого законопроекта Палатой представителей,
    где большинство составляют республиканцы, только усиливаются.

https://www.golosameriki.com/a/us-senate-removes-ukraine/7485256.html

13. Punainen Lippu

В перший місяць 2024 року українська економіка демонструє
    продовження тенденції відновлювального зростання.

За попередніми даними, Мінекономіки оцінює зростання ВВП в січні
    на рівні 3,5% [±1%] порівняно з січнем 2023 року.

«Ключовими факторами підтримки позитивної економічної динаміки на початку року
    стали зростаючий інвестиційний попит, який генерує бюджет,
    а також доступність зовнішніх ринків для вітчизняних виробників
    завдяки розширенню логістичних можливостей.

https://www.kmu.gov.ua/news/u-sichn...lyvostei-ta-zrostanniu-investytsiinoho-popytu

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Все одно, вони в такий час і при таких обставинах неактуальні. Зараз не влаштовує кремль, ні федеративна, ні нейтральна, ні проросійська Україна... тільки совок-2.

15. Punainen Lippu

Сенат Конгресу США у фінальному голосуванні
    щодо пакета допомоги для України, Ізраїлю та інших союзників Штатів,
    підтримав законопроєкт.
    ...
    Наступним етапом буде голосування законопроєкту в Палаті представників Конгресу США,
    і, якщо республіканці, включно зі спікером Палати Майком Джонсоном,
    підтримають законопроєкт
    ,
    то він піде на підпис до президента Штатів Джо Байдена.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...nad-60-mlrd-senat-ssha-uhvalyv-zakonoproyekt/

16. Punainen Lippu

Який ВВП в Україні

За словами експерта, ВВП у 2022 році формально ніби впав не сильно,
    але якщо порахувати його в доларовому еквіваленті,
    то падіння становить майже 29% (за даними Мінфіну України – 25,5:wacko:.

Ще один важливий момент – це структура валового внутрішнього продукту.
    За словами експерта,
    в Україні майже 70% ВВП – це послуги.
    Левова частка цих послуг – в оптовій та роздрібній торгівлі.
    У сільському господарстві близько 20%,
    промисловість – на рівні 18%.
    Усе інше – це послуги.

Тобто ми країна, яка торгує і надає послуги.
    І при цьому, на жаль,
    ми маємо дуже низький рівень промислового виробництва у складі ВВП.
    Ця картина наочно показує реалії, в яких ми з вами живемо,
    – експерт з питань економіки, член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/eko...ta-yakyj-rozmir-valovogo-produktu-v-ukrayini/

17. Із такими 5-6 менеджерами, особливо Гетьманцевим до кінця року і того не буде.
    Але попандопуло і дальше буде возносити до небес віслюка

18. ТРИ ПИТАННЯ, ТРИ ВІДПОВІДІ.

"Росія що, розтоптала "Домовленість Бернса" та б'є по енергетичній системі України"?

Даю відповідь російської сторони на американській запит з приводу обстрілів Дніпра та Кривого Рогу. "Мы считаем удары ЗСУ по обьектам нефтегазового комплекса атаками на энергетическую инфраструктуру страны и оставляем за собой право на зеркальный ответ. В случае прекращения ударов Украины по подпадающим под договор объектам мы готовы вернутся к соблюдению договоренностей в полном обьеме".

Найближчими днями будуть проведені консультації з приводу повернення сторін до колишнього статус-кво. До речі, обстріли енергетичних об'єктів Києва російська сторона категорично заперечує. Може і не бреше, хотіли би "погасити" Київ, били би зовсім по інших "адресах"

"А що там Джокер пише про Порошенко, що той заколот готував"? "А це правда що Залужний разом з ним"?.

Ні, формально та результативно це брехня. Уявіть себе на бухалові з військовим і ви такі, "От була ж вдала хунта військова Піночета, непогано б і нам таку"! Ви всерйоз вірите в те, що за таку розмову вам можна "пришити" державну зраду? Петро Олексійович мав подібні розмови і з комбригом - 72, і з Залужним, і ще з двома військовими "високого рангу". Означає це що Порошенко заколотник? Юридично - НІ, як і, по визначенню, таким не є генерал Залужний. Про такі розмови на адресу ОПУ стукали самі військові, це було приводом осінніх "розбірок" між Порошенком та американцями - останнього тоді здорово "укоротили". З тих пір Порошенко подібних "проколів" не допускав.

Залужного ж "зелені" намагаються "пристібнути" до "справи Порошенка" хоча і справа "тухла", і склад злочину відсутній у принципі. Але Зеленському не дають спокою лаври Сталіна, той теж свого часу "розкрив" "заколот генералів" та розстріляв Тухачевського та більшу частину військової.верхівки. "Верной дорогой идет товарищ"!

"Це правда що у Селідову бидло ракетою кучу народу побили"?

Частково. Кількість жертв ніяк не заявлена бидлом, але вони суттєві, двозначні. Винні військові зі своїм "розпиз..ством", винні контррозвідники - були інформанти та корегувальники. Більше сказати не можу нічого, маю надію що висновки будуть зроблені.

Все, я відповів на ваші питання. Маю надію на те, що до вечора наступного дня мене ніхто не потурбує - я буду дуже зайнятий.

Про приємне. Санкції.які ввели у дію американці проти російського "тіньового танкерного флоту" діють дуже вдало - половина з 50 задіяних у схемі суден відмовляються завантажувати. А ще Індія вже майже три місяці скорочує закупки російської нафти. Далі буде, грошей на війну стане ще менше.

Ну і про веселе. "Дочка" російської "Роснано" яка з величезною помпою презентувала хуйлу гнучкий планшет вижерла з бюджету 400 мільйонів доларів, хрін що почала випускати та збанкрутувала. Ще одна фінансова діра у бидлостанському "кораблі уродів".

19. ІОСІФ ВІССАРІОНОВИЧ ЗЕЛЕНСЬКИЙ ТА ГАРАНТІЇ БЕЗ ГАРАНТІЙ.

Спочатку про приємне. Це "ось тільки що" від "корегувальників" знищення "Кунікова" - американців. "Корабель перевозив нову партію БПЛА далекого радіусу дії. Кількість підлягає уточнення", Тепер про неприємне.

Я звичайна людина і як багатьом звичайним людям мені іноді хочеться заорати вголос - "Президент - п....ааааас", після чого заткнути вуха, заплющити очі та відключитися від реалу на довгі роки. Але приходиться бути об'єктивним та виваженим І описувати людям не свої емоції, а реальну картину світу.

Спочатку рубрика - "Я казав", Вона тепер буде регулярною,.бо оці мудраки у приваті зі своїми - "Ти очі заливаєш та всяку херню лохам вигадуєш" мене дістали - я дуже не люблю людей банити.

Я казав про те, що хуйло вимагає збільшення кількості іноземних найманців - тримайте заяву ГУР.
    Я казав, що Хуйло вимагав та вимагає переговорів, про їх перебіг 23го багато писав докладно - тримайте інформацію "Рейтерс".
    Я казав що Сирський провів переговори з головою КОШ Брауном щодо створення нового плану дій у 24му році - тримайте вчорашню інфу, він же зі "смотрящим" Умеровим, котрий на хрін не впав, перепрошую, на цих переговорах, розмовляв предметно з генералами Каволлі та Агуто про плани на 24й рік, зокрема "ПРО СТВОРЕННЯ НОВИХ БРИГАД ТА ПОПОВНЕННЯ ІСНУЮЧИХ". То може я все ж таки про реальність розповідаю, не не "херню несу"? Питання риторичне.

Ну а тепер про дії ключової персоналії .України на даний час - Президента..

Зеленський вчора вчергове "насцяв нації у очі" заявивши наступне: "Ми створюємо для України принципово нову систему безпекових відносин із провідними державами світу, і кожен елемент таких відносин має бути повністю реалізований. Щоб не було жодної декларативності. Вже є безпекова угода з Великою Британією, готуємо нові угоди – амбітні угоди. І не лише з європейськими силами. Кожна домовленість із партнерами має бути реалізована якнайшвидше"..

Реальність принципово інша та для нашої Держави не дуже гарна. З Великобританією підписана "аморфна ДЕКЛАРАЦІЯ необов'язкової дії", інші союзники вирішили піти тим же шляхом і ми будемо мати "Стопку "Будапештських меморандумів" без жодних юридично оформлених зобов'язань від "Гарантів". Я це казав, я це буду казати - ПРЕЗИДЕНТ БРЕШЕ І БРЕХНЕЮ ПРИКРИВАЄ СВІЙ ТА СВОЄЇ КОМАНДИ ПОВНИЙ ПРОВАЛ НА ЦЬОМУ ПОЛІ. Зеленському не просто ніхто не вірить - його вважають "схильним до диктатури та корупції непередбачуваним мрійником", це цитата одного високопосадовця з Держдепу США..І з цим мрійником поводяться відповідно - підписують "Гарантії" так, щоби в будь який час при зміні зовнішньополітичного курсу України можна було без ускладнень відмовитися від їх виконання. І жити нам ще довго без будь яких "Гарантій" рівно до тієї пори, коли Україна та її керівники не будуть "системно прозахідно орієнтованими", а цю пору, при інфантильності нашого народу, я побачу ще не скоро...

Ви не дочекаєтеся від мене хейту нового Головкома - я буду його судити по результатам, але мене бісить те, що Президент вперто не бачить своїх кадрових помилок які постійно призводять до важких та все гірших наслідків. Основний кадровий принцип Зеленського - принцип Сталіна: "Будь який кадр під моїм керівництвом зробить те, що від нього вимагають" "Незамінних у нас немає", В результаті Україна не має повноцінного Міністерства оборони - лише Міністерство Презентацій з "обмеженим у правах" очільником який "втюхує лохам" обгортки замість цукерок заново "створюючи" давно створені до нього коаліції. зокрема Артилерійську. Робота МОУ вкрай неефективна і ситуація за 5 місяців не покращилася.

Зеленський більш відповідально підійшов до зміни військового керівництва - призначення по максимуму узгоджувалися з США, але... Залужний та його команда були людьми СИСТЕМИ, кредо Залужного: Дайте мені "інструменти", тобто людей та зброю, і я дам вам результат". Президент вважає що "шаблею при великому бажанні та з гарячим серцем можна порубати танки". І Сирський результат Зеленському пообіцяв навіть при обмеженому постачанні зброї і без широкої "масовоїсоюзницької" мобілізації. Чи здійснена місія "піти туди, не знаю - куди. здобути то, не знаю - що", побачимо згодом. але брехня Сирського про "Ціль - визволення усіх українських територій" мене вже почала дратувати. Я би дуже не хтів щоби Головком створив Головнокомандування презентацій" на додаток до Умеровського. Бо то буде реальною катастрофою для України.

На сьогодні все. Далі завтра "Хроніки Їбенеї". Ракети, БПЛА, РЕБ, валюта для війни".

а де твій аватар? :)