Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Повторюється ~ 100 років тому
    FB_IMG_1707427309963.jpg

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Можу тільки сказати, що пишаюсь своєю долею, що звела мене на форумі з таким заможним харків'янином. Просто нет слів).
    Ви мене надихнули продати мої готелі і ресторани і теж поїхати світ за очі).
    За Україну не хвилюйтесь. Раз її не здав Зеля весною 22, коли всі в світі роздуплялись та чекали через кілька днів ми впадемо, то тепер можете спати спокійно. Україна вам помаше ручкою і переживе війну точно.
    Ви людина так собі...не луч света в темном царстве.
    Надеюсь, что когда-то до вас дойдет почему.
    Форум от вашего исчезновения не изменится - есть Хомчин. Который тоже не из Украины "любит" ее. Он будет сидеть каждый день, или пополам с Михом и пугать людей неадекватностью и враньем.
    Так что волноваться нечего.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

За оперативними даними, станом на 1 січня 2024 року
    у 108 органах державної влади фактично працює 169 тис. осіб.
    Водночас протягом 2023 року фактична чисельність працівників
    скоротилася на 6,8 тис. осіб
    .

З початку 2023 року найбільше зменшилась кількість працівників:

• Державної податкової служби (-2,6 тис. осіб);
    • Держпродспоживслужби (-927 осіб);
    • апаратів місцевих та апеляційних судів (-773);
    • Держказначейства (-720 осіб);
    • Держгеокадастру (-492 особи).
    Водночас збільшилась чисельність працівників:

• Пенсійного фонду (+1,3 тис. осіб);
    • Мін’юсту (+434 особи);
    • БЕБ (+377 осіб).
    «Із 1 січня Уряд запровадив нові умови оплати праці держслужбовців на основі грейдів,
    тим самим підвищили прозорість, передбачуваність та справедливість у виплаті заробітної плати.
    Ця реформа назрівала давно та була вимогою наших міжнародних партнерів.
    Окрім того, з 1 квітня буде скорочено вакантні посади працівників
    територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Адже для нас важлива не кількість державних службовців,
    а якість їх роботи
    ,
    що впливає на ефективність діяльності державного органу та системи держуправління в цілому»,
    ‒ прокоментував заступник Міністра фінансів Роман Єрмоличев.

https://www.kmu.gov.ua/news/minfin-...horhaniv-skorotylasia-na-68-tys-osib-dashbord

4. Punainen Lippu

У Хмельницькій області керуючою компанією індустріального парку
    «Вуглецево-нейтральний ЕКО АГРО ХАБ Поділля «Городок»
    обрано ТОВ «Грін Індастріал Менеджмент».

Резидентом індустріального парку «Вуглецево-нейтральний ЕКО АГРО ХАБ Поділля «Городок»
    стала компанія «Агро Еко Тенхнолоджіс».
    Ця компанія спеціалізується на виробництві олії та тваринних жирів.

ІП «БФ Термінал», розташований у Берегівському районі Закарпатської області,
    включено до Реєстру індустріальний парків.
    Він спеціалізуватиметься на переробці деревини та виготовленні продукції з дерева.
    Планується створення близько 2 тисяч робочих місць.

У Київській області компанія «Астробілд» набула статусу керуючої
    в індустріальному парку «Біла Церква».

Мерія Чернівців оголосила про намір створити індустріальний парк «Чернівці»
    на території 17 гектарів.
    Наразі ІП на етапі реєстрації.

Міська рада Дніпра підписала меморандум про співпрацю з ТОВ «Українська компанія кави»
    як з потенційним резидентом індустріального парку «Innovation Forpost».

Бурштинська громада Івано-Франківської області затвердила концепцію індустріального парку.
    Очікується, що ІП буде приватним і серед іншого займатиметься переробкою кукурудзи.

В індустріальному парку «Соломоново» змінилася керуюча компанія.
    Нею стало компанія «Соломоново Девелопмент Парк».

«Управлінська компанія «Індустріальний парк «Ужгород»
    стала керуючою компанією приватного індустріального парку «Ужгород».

https://www.rada.gov.ua/news/news_kom/246495.html

• Баян Баян x 1
  5. План і задум
    План Путіна-Єрмака мені бачиться таким:
    Крок 1. Знімаємо Залужного, чим викликаємо сильну емоційну реакцію в патріотичної та пасіонарної частини населення, в тому числі серед військових.
    Крок 2. Заворушення, втрата керованості та легітимності. Не важливо буде ОПа тікати чи просто буде в центрі столиці колотнеча (автозаки вже стоять).
    Крок 3. Поки одні розбираються, хто правий і хто головний, інші кажуть "та пішло воно" і кудись валять, російська армія посилює успішність наступу, західні партнери припиняють військову підтримку.
    Крок останній. Геноцид українського народу. Мільйони розстріляних, мільйони довічно в концтаборах, мільйони гинуть на наступній імперіалістичній війні. Більшовики, в тому числі Сталін при всій ненависті до українців, намагалися залишити хоч якусь мінімальну опереточну українськість. У них було своє бачення використання національного питання для зміцнення влади. Путіну це не треба, він планує повне і абсолютне стирання української нації.
    Іван Хом'як

6. Я про 1918 рік, а ви про що подумали?

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ще порохоботи додадуть своєю тріпаниною.

Не у всьому треба бачити найгірші сценарії.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні на Майдані. 17-00

• Смішно Смішно x 1
  9. У неї є готелі і ресторани?
    Черговий анекдот.
    Думки гопоти і голоти, а мріє про ресторани

10. Як мене задовбало наше бидло! Воно постійно пише: "Не можна людей називати бидлом!" Бидло настільки тупе, що не розуміє, що люди це люди, а бидло це бидло! Все окремо!!! ЛЮДИ ніколи, чуєте, НІКОЛИ не проголосують за власну смерть, за смерть своїх дітей, за знищення свого житла, за ночі у бомбосховищах, за втрату майна, рідних, друзів, знайомих... Це може зробити лише бидло, бо воно тупе і йому пообіцяли халяву. А за халяву бидло ладне здохнути і діточок своїх вбити, бо бидло тупе від народження, розумово калічне, жадібне і дебільне.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Одна моя знайома - професійна "мітингувальниця".
    Звонила годину тому. 800 грн пропонували сьогодні за участь у шоу.

• Смішно Смішно x 1
  12. І вона негайно подзвонила васі і запропонувала йому підзаробити 800 гривень.

• Смішно Смішно x 1
  13. Всі соцмережі в зойках і розпачі "нам не пояснили, за що звільнили". Ну хто ви такі в їхній системі координат, щоб вам щось пояснювали? Але якщо вже вам дуже треба, я за нього скажу:
    "Я ТАК ХОЧУ".
    Сподіваюся, цього буде достатньо? Чи в 2019-му вам було не зрозуміло, що прийшло до влади? Чи тоді не було коли придивлятися за гігі-гага?
    Більше того, я вам скажу, - так і далі буде. Він же вам сказав на самому початку:
    "Я нікому нічого не винен".
    Так хулі ото нити?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну в тебе й знайомі....:)))

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

бггг...тупе сало без хліба) анекдот - це ти з Порошенком.
    Правда не смішний, а страшний.

16. Punainen Lippu

Народні депутати України перед другим читанням законопроєкту про мобілізацію
    обирають між електронними повістками та автобусами зі співробітниками з військкоматів,
    оскільки для військовозобов’язаних потрібен примус для допомоги у війську.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини повідомив
    очільник фракції Слуга народу у Верховній Раді.

Те, що запропонували зараз в Міністерстві оборони і Генеральному штабі –
    все заарештувати і таке інше – не підходить.
    Це занадто жорстко, по-перше.
    По-друге,
    у держави взагалі немає потужностей
    всіх цих людей змусити і заарештовувати,
    потім кримінальні провадження тощо
    .

Я думаю, що це просто по мертвому колу ми ідемо.
    Але треба мати якийсь примус

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...susu-shhodo-zakonoproyektu-pro-mobilizacziyu/

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Раніше було простіше: Секретар парткому збирав працівників підприємства у залі, і народ вимагав випустити Луїса на Корвалана.
    Тепер доводиться возити контрабандні цигарки Львівської тютюнової фабрики у хурі під ящиками з солодощами аж десь у Румунію, щоб мати чим заплатити професійним мітингувальницям.
    Непогано було б мітингувальникам відповідного віку відразу вручати повістки в військкомати. Одні вручають вісімсот гривень, інші - повістку в військкомат.

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже пояснювали. Хоч не ідеальний Зеленський, але напад був би при будь-якому президентові хіба що при Януковичі - марш-кидок від Луганська до Ужгорода.
    Але завдання порохоботів - "Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову".

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У порохоботів яскраво виражене роздвоєння особистостей.
    З одного боку вони вважають Порошенка "найлютішим ворогом" Путіна, з іншого - що Путін не зібрав би всю свою військову силу в один кулак і не вдарив би по своєму "найлютішому ворогу" Порошенку.
    Цікаво - і чому б це Путін не намагався військовою силою знищити відвертого "націоналіста у вишиванці" і "ворога руського міра і російської мови" Петра Порошенка? Маючи десятикратну перевагу в озброєнні і чотирьох-п'ятикратну перевагу у живій силі?

а де твій аватар? :)