Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ти був у точці А і там падав дощ, то це не означає, що у всіх інших місцях падав дощ.
    Вішай макарони дурнішим за себе.

Зеленський відкрив у Маріуполі Центр розмінування (ukrinform.ua)

При Порошенку Маріуполь втримали. А Зеленський розмінуванням вирішив робити мир. Тепер у Маріуполі нема війни. Є кацап.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Корисний ти ідіот, я ж кажу)Те, що сказав Зеленський про пуйла, український корисний ідіот вириває з контексту і переводить як наміри Зеленського.
    Миха краще приспати як хвору собаку, бо він невиліковний і ні на що не гідний. Тільки коптить землю.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто дав наказ розмінувати Чонгар – Нова Каховка.City (novakahovka.city)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти від народження такий тупий, чи спеціальні курси проходив?
    Кароч, мені пофігу, що ти там собі думаєш.
    Головне, що таких тупих не так багато, а значить є хороші шанси на побудову правильної України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як легко плюнути в велике –
    У нього точно попаде.
    Усе бридке й усе безлике
    Тоді собі ціну складе
    Як легко висміяти вчинок,
    Як просто – знищити талант.
    Щоб обезкровити людину,
    Достатньо слів – не треба ран.
    © Ліна Костенко

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Важєй, провокатор Вася, не пукни від злості, а то Стрий засмердиш.:)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А з ким?

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З тупорилими вальцманоїдами.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не Брешіть, Зеленський цю фразу присвячував Порошенку. Він (Зеленський)був певен, що домовиться з Пуйлом. Але вийшов прогнозований пшик.

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну не скажіть...
    Випадки різні бували. Якось одна жіночка з нашого району приїхала до мене на роботу в квітні 2022 і показала на що кацапи перетворили поле поряд з їхнім селом (фотки на телефоні). Я навіть не можу сказати, що воно було перепахане. Мені важко підібрати слова, які підходять. Такого в житті я ще не бачив.
    Через моє село, яке знаходиться за 16 км від кацапоуєбанського кордону, за перші два дні пройшло три колони кацапів.
    І ці колони йшли асфальтованими дорогами лише частково. Частину свого шляху вони проїхали грунтовими дорогами - по полях.

Останнє редагування: 27 січ 2024
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Capitoshechka

А Ви, Миху, таки 3,14здобол
    перевіряв особисто? Чи так, аби тільки 3,14здонути?

Від цього мосту на Сумщині до кацапського кордону менше 10 км. Свого часу я постійно через нього їздив.
    Міст був підірваний в ніч з 21 на 22 лютого. Неподалік від цього мосту, в цьому ж районі був підірваний ще один такий самий міст - 4 км від кордону. І я навіть знаю людину, яка приймала участь в цьому. Також в той же час був підірваний міст в Батурині на Чернігівщині через Сейм, що створило кацапам чимало проблем і зробило великий затор. Їх тоді добряче потріпали

https://youtube.com/shorts/10eobII9mo8?si=9jGodX3PxcudFDel

Деякі мости дійсно не були підірвані і кацапи підірвали їх сами, щоб їм остаточно очі на сраку не натягнули, коли вже драпали в зворотньому напрямку - 02.04.2022. Як, наприклад, оцей...

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маладєц! А тепер покажи місце, де я написав про міст на Сумщині, або запхай свій язик в сраку.:fu:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

З асфальту, яке влада поклала на великому крадівництві. Для кого?

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ладно, Буля, говори по-кацапськи, Зеленський дозволив:

Facebook

15. Silver bullet

бггг... не вийшло в Миха викрити, що всі поля і зверху, і збоку, і на півдні не замінували-сміються з нього, то хуч про асфальт попіздити можна))
    Треба роками чекати на війну та жити в бездоріжжі, в ямах. Буде как в раші)
    Бо у Миха автобани тільки для орків потрібні, а йому на хуторі не тре.:)))

Танки якраз поїдуть всюди, а ось швидкі з пораненими, та волонтери на фронт, та бензовози українські - хай ідуть на мінімальній швидкісті чи мо з парашута їх спускатимуть - Мих так вочевидь уявляє.
    Мих, ви що не скажете - то гуп в штангу.
    Краще мовчить. Ви з вашим розумом тільки робите антирекламу своєму шефу:dirol: .

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ладно, Буля, говори по-кацапськи, Зеленський дозволив:

Facebook

17. Capitoshechka

до речі, а де там та стіна, яку Кролик з Петриком будували? В т.ч. і на Сумщині... Кролик де? З'їбався в тридесяте царство за тридев'ять земель? Нехай би ховався за тією самою стіною тепер, яку побудував. Сцикотно?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Capitoshechka

Про Сумщину і Чернігівщину, а також інші області - писав Василь, а ти доповнив його допис зробивши акцент не лише на мінах, а ще й на мостах. Чи не так було? Якщо піддакуєш - то пише конкретніше, якщо з чимось не згоден

19. Silver bullet

:)))Прогнозований пшик - то завжди ваше. Або пук в калабаню.
    Що вам більше подобається.

Ось наприкінці 2023року що каже Зеленський про Пуйла:
    Порошенку він нічого не присвячує. Він його навіть забув згадувати, не фантазуйте, або давайте посилання.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Знову про асфальт? Я Миха не читаю, бо вважаю, що у особі Миха на форум порчу напустили. Одне і те ж, одне і те ж.
    І вже набридло вкотре згадувати Порошенка, який кілометрового стовпчика підсцикав, і Гройсмана, при якому асфальтом помастили місток, потім Гройсман пообіцяв, що скоро всі такі дороги і мости будуть, а потім той місток через два роки обвалився, і про те, що завдяки дорогам, побудованим при Зеленському і завдяки укріпленню містків у перший дань віроломного нападу росії ЗСУ вдалося оперативно на великій швидкості перекинути ЗРК під Київ (під Васильків)...
    І що саме завдяки якісним дорогам, що йдуть від західного кордону України, вдається перекидати військову техніку, причому - дуже швидко, так що за два роки рашистам не вдалося знищити на дорогах жодного тягача, які перевозили і перевозять бронемашини. Я часто бачу, як із заходу везуть військову техніку мимо моїх вікон. І, блін, порошенківські рошени також їздять сюди-туди! І ніхто його не чіпає, не розкуркулює зараз. В магазинах - одні рошенівські солодощі. Чого Порошенку, здавалося б, залупатися? А того, що рило в пуху. Після війни почнуть те рило начищати в судовому порядку. От він і нервує.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)