Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. І я жодного разу не утотожнював вальцманоїдів з євреями...

• Смішно Смішно x 1
  2. VasMT

Розмінувння бомбами - така собі робота.
    Про сто відсотків там не йдеться бизько.
    А навіщо пробивати проходи в "мінних полях Чонгару", якщо з асфальту ніхто не з"їжджав? Ні в Київській, ні в Сумській, ні в Чернігівській областях...

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я - за вступ України до НАТО. Я просто хотів підкреслити, що Путін напав би на Україну і при другому терміні Порошенка. Тому що Україна конституційно взяла курс на НАТО. А саме проти цього було Пуйло. Завжди - тоді і зараз.
    Інша справа, що при іншому президентові, ніж Зеленський (я спеціально не кажу, що це мав бути саме Порошенко) Путін міг зробити з Україною те, що зробив з Білоруссю. Тобто, встановити в Україні маріонетковий режим.
    Ви ж не станете заперечувати, що Зеленський не пішов Кремлю на поступки і не став танцювати під дудку Хуйла?
    Якщо не брати до уваги те, що, на Вашу думку, призначив Єрмака... Але ми поки що не бачимо плюсів для Кремля від того призначення.

Звичайне переведення стрілок.

Факт той, що Зеленський не втік із України, навіть тоді, коли вже почалися бої в Києві.

А от Порошенко піддавався тиску-зиску з боку Кремля. Яскравий приклад - призначити відповідальним за обмін полоненими кума Путіна - Медведчука, Медведчука, про якого всі знали, що він - зрадник України.
    Яким міг бути наступний крок поступок Порошенка Кремлю, можна лише здогадуватися.
    Чи була б гарантія того, що Порошенко під час свого другого терміну не призначив би Медведчука очолювати Кабмін?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. medwedo berlogsoni

А що тут дивного? У багатьох був такий хід думок. Багато хто подумав, що Порошенко займеться державою, бо він уже - надзвичайно багата людина, щоб не використовувати державний пост для особистого (подальшого) збагачення.

Але мені приємно відмітити, що Ви погодуєтеся з тим, що ставши президентом, Порошенко жерти менше не став. Навіть більше жер - адже відкрилися такі можливості, яких не було ні в кого.
    І от уже у 2019 році я вже перестав бути "тупим народом", бо зрозумів, що Порошенко - ненажера, який і під час другого терміну жертиме, жертиме, жертиме... Тим більше, що скрізь уже понатикані "його" люди.
    І тому проголосував за Зеленського. Не тому, що я міг знати, як себе поведе Зеленський на посту президента. Я не знав, і ніхто не знав.
    А тому що вже не міг бачити оту самовдоволену ненажерливу і брехливу морду Порошенка ще цілих п'ять років (а може і більше - подивіться на морди Путіна і Лукашенка, і Ви зрозумієте, що Порошенкові бажання залишатися при владі навічно "нє чуждо").
    На щастя, Україна - не Росія і не Білорусь.

Але що цікаво: От Ви особисто знаєте, що Порошенко завжди був, є і залишиться ненажерою, але все одно на його боці.
    Невже Вам так подобається, щоб Порошенко зі своєю камарильєю і надалі обжирав державу?
    Що Вам хочеться бачити в президентові: щоб він жер, але не був євреєм?

Останнє редагування: 27 січ 2024
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже просто.
    Якщо поля заміновані, то залишається одна асфальтна дорога, а одну асфальтну дорогу легко утримувати під контролем.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Конкретизуйте. А я ваше одне дам 2 приклади що зжер Зеленський.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут складні обставини, я не раз писав, створювався плац.дарм, анексувавши Крим, був розрахунок на бліц-криг морського узбережжя, а із окупацією частини Донбасу - подальший наступ на інші області, хіба за Порошенка не було пропагандиських шабашів вечірнього мудозвона салавйова-разбойніка чи олюшка зливний бачок скабєюшка обговорювала щось, як не ненависть до України? Карта із недореспублікою недоносією ватніки ліпили коли ще майдан тривав.
    За таким же принципом дехто голосує за Садового.

8. medwedo berlogsoni

Я чув, що начебто в Верховну Раду вноситься закон про те, щоб розірвати всі сухопутні шляхи сполучення з Росією на 50 років. Тобто, розібрати залізничні колії на переходах в Росію, перекопати автомобільні шляхи, одним словом, кому треба в Росію, хай їде через Гавделупу.

На кордоні з Росією має бути бетонна стіна і рів, без усяких там проходів, дірок тощо. Було би непогано.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. VasMT

Ні в Київській, ні в Чернігівській, ні в Сумській, ні в Харківській, ні в Херсонській, ні в Миколаївській областях війська підоРашки не з"їжджали з асфальту, хоча поля НЕ БУЛИ ЗАМІНОВАНІ.
    Можливо не в мінах стправа?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це всього навсього припущення. А факт є той, що при Порошенку Путін не ризикнув напасти на Україну широкомасштабно.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не лише в мінах, але і в мінах також. Це була комплексна здача територій. Мости були не підірвані - факт. Війська були відведені - факт.

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна не на 50, а на 100 років.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

З дронами традиційно обісралися:

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ви вибиваєте козирі у свідків розмінування Чонгару, але не на тих напали -вони перечекають і знову почнуть)

Останнє редагування: 27 січ 2024
    • Смішно Смішно x 1
  15. Silver bullet

:))) Тобто воювали не так, як би міг Мих.
    І нащо вони ті військові академії закінчували?:scratch_one-s_head:Недалекий Мих і той знає, що відводити не треба було)
    От якби не неправильний вибір, то не відводили б, а зірвали всі мости, потім підняли б ручки одразу і віддали б все, що орки забажали.

Ну і, чи не корисний дурачок у нас Мих?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єслі чєловєк захочєт закончіть войну, он єйо закончіт /Зеленський В. О./

17. VasMT

Ти не знаєш, то чого мелеш?
    Люди з моєї частини загинули там, ще одна група потрапила в оточення.
    І мости взривали. І мінування проводилось.
    Я в січні 22-го року там був. Роту загороджень заводив в Чаплинку. ЗАГОРОДЖЕНЬ!
    Не намагайся виглядати ще тупішим, аніж є...

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тактика вокзального злодія, що хоче вкрасти сумку у пасажира.
    Недооцінили у кремлі Зеленського, не на таке розраховували, аналогічно і порохоботи.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не читайте мене, читайте Зеленського:

Єслі чєловєк захочєт закончіть войну, он єйо закончіт /Зеленський В. О./

20. Silver bullet

Це така ваша думка. А напали орки тоді, коли все добре підготували та пройшла китайська олімпіада, бо вже відомо, що товариш Сі знав, але попередив хуйла, що тільки після олімпіади в Китаї.
    Ми як би не готувалися - нам до озброєного до зубів монстра було дуже далеко. Орки спочатку зірвали всі боєприпаси в найбільших в країні складах. Так Порох не зміг чомусь підняти цю важливу тему, щоб провести серйозне розслідування. А це ясно для чого було - для війни.

а де твій аватар? :)