Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я використав ваші слова з попереднього речення.

Просто одного не розумію.

Зеленський 5 років при владі і до сьогодні згадувати Порошенка мав би бути сором.
    Зеленський за 5 років мав би вирости з шортиків до штанів, нє?

Чи "шалені" успіхи Зеленського не випускають з орбіти Порошенка?

Цитуйте Зеленського: "Єслі чєловек хочєт закончіть войну, он єйо закончіт."

Чи ви не вірите Зеленському?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не так.

Я хочу президентом освічену людину, професіонала, патріота, а не клоуна зі сцени.
    Я хочу президентом людину, котра веде країну в Європу, в НАТО, а не виляє.

Є чимало таких людей, Порошенко в тому числі. Я - за ідею і хто на мій погляд краще буде підходити, за того буду й голосувати.
    То ви прив'язуєтесь до кумира. І що би він не робив, вам все супер, маладой- сімпатічний і костюмчик добре лежить.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

вальцманоїд - це той, хто любить єврея-вальцмана?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я щось пропустив?
    Де зізнання? Де закон про розмінування?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та господи, оце доказ! Бригинець, який не просихає, на обличчі сліди тренувань спиртним із секти Пороху та ще один любитель хайпу:)))

Так що, Мих, якась Верещучка наказала розмінувати Чонгар, і тому загинуло стільки на півдні? :))) Та піздець яка послідовність))
    Ви бачили повністю це інтерв'ю, га? А не вирвані з тексту та змонтовані куски? Так про яке розмінування вона казала? Хіба про Чонгар? Та і пройти з Криму можна не тільки прямо через Чонгар. І вже генерали казали, що Чонгар ніхто не розміновував. Сидять два мудака, натягують сову на глобус, але для дурня-радість.
    Коли ви, корисні ідіоти, будете не вестися на чиюсь заказуху, бачити у всьому зрадойобство. А думати? Та кого я питаю.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. VasMT

Пофіг, хай буде так...
    Ми ж то разом добре знаємо хто вони...:mocking:

7. Silver bullet

Чекайте виборів. Те, що ви хочете, може ще не виросло. Зараз президент такий, як треба для важких часів. Не гірше ніж Порох - це точно, судячи по тому, що в нього в характері є сталева вісь і ніяких договорняків з пуйлом чи його кумом в його бекграунді не було. І в уряді Януковича він не робив, хоча це вам може і не подобається...Порох у Азірова придбав так гарний, безцінний, досвід, і теперечки він такий освічений профі, як по -вашому).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо згадуємо минуле Пороха, давайте одразу згадувати до президентське Зеленського - пісні про хохлов і так далі.
    Бо як на мене, більше користі і досвіду для себе можна отримати в уряді Януковича, ніж скакати по сцені, кривлячи рожі.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаємо, Порошенко - не єврей, а Зеленський - рафінований єврей.

10. VasMT

А ти антисеміт?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вальцман - твоє слово. Ти антисеміт?

13. Silver bullet

Не було ніяких пісень про хохлів, Мих. Користь в уряді Азірова? Для тих, хто був в том уряді, звісно. А для обворованої країни - навряд чи. Ходити в помаранчовому шарфику, а потім піти в уряд до донецьких?? та краще виступати в КВН. Можно ще додати, як скакав Порох по партіях, перефарбовуючись на ходу, та його фотки в одязі діякона МП, то кловуном він був більшим) по життю та і по вазі теж)

Останнє редагування: 26 січ 2024
  14. Silver bullet

Це про що? Багато від війни поїхали жити у Львівську область, а львівяни здають житло і платять податок? Чи ви про що?

15. Silver bullet

ось, що забула) А хто "виляє"? Та це анекдот, Мих. Може Орбан з Фіцо виляють?Чи ви когось маєте на увазі іншого?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як знайду?

Будь-який досвід - є досвід. Є досвід на сцені. Правда, від нього жодної користі для того, щоб розуміти економіку та управління.

Ви просто обрали безграмотну людину, котра ні бел месу в державних справах, зате добре вміє водити за ніс. Тому москаль скористався з цього.

100% і не пхатися туди, де ні в зуб ногою.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Silver bullet

Та не починайте. А то ви не знали, що Зеленський був не тільки актором, а досить успішним менеджером. Він був директором телеканалу Інтер, керував більш ніж 3тисячним колективом.
    А хто ви? Ви хоч котом своїм керували, щоб він вам не сцяв в тапки? А намагаєтесь дискредитувати людину, яка керує країною, що не здається, і якого поважають світові лідери. Навіть якщо брати як взагалі зараз працює економика, як живе країна, то є все - в крамницях, пенсії вам індексують, лікарні, аптеки працюють, побиті вікна в прифронтових містах вставляють бігом, прибирають, розбирають завали. У нас є тепло,світло весь час, гаряча вода тільки літом місяць не була.

А вам якого рожна треба? Де що не так? Скажіть, бо ви може голодуєте та без світла і каналізації сидите?
    А якщо вам треба не гебрея, то йдіть самі знаєте куди.

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Раз уже в тисячупіятисотий раз зайшла мова про "розмінування" Чонгару, хотів би Вас (давно вже хотів) запитати:
    Скільки часу потрібно було би противнику, щоб в степу (там, де Чонгар) пробити проходи в мінному полі?

Чи могла росія просипати касетними бомбами смугу завширшки метрів двадцять (щоб розмінувати), щоб там пройшли танки? Наскільки я пам"ятаю два роки тому у України ще не було ніяких Хаймарсів, дронів-камікадзе, навіть Джавелінів було обмаль.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, скажімо, після закінчення війни (в якій Україна обов'язково переможе, а Верховним Головнокомандувачем країни-переможця буде рафінований єврей Зеленський) Порошенка засудять за державну зраду з конфіскацією.
    Чи Ви хочете того, хто руки відрубує?

а де твій аватар? :)