Україна - вчора, сьогодні, завтра

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 жов 2012.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже був Будапештський Меморандум, цілирй ряд договорів про дружбу з росією. Результат?
    Така тіпанина мені нагадала, як рашиський пропагандюга салавйофф-разбойнік із піною з рота кричить, запускати ракети і мають горіти "фашиські" Берлін, Париж, Мадрид... На що чує навіть від учасників своїх балаганів, що для чого такі злочинні заклики, які і ніколи не будуть виконані, так і з порохоботським "Євангелієм" від чорноволохів, воно актуальне і хтось щось подібне підтримає?

2. Брехню про Свинарчуків, у яку свято повірили 73%, їм втюхали кінчені наріки? .......

3. Lanktocha

Криза жанру? Брак фантазії?

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    Халва, халва, халва...

5. Ти наркоман чи лох?
    Чи оба в одній особі?

6. Punainen Lippu

Ми не справили бешкету – нам керманича не вистачало.
    Справжніх біснуватих обмаль - ось й нема провідників.

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не лише Зеленський. Ніхто з Офісу Президента їх не згадує, ніхто з фракції "Слуги народу", ніхто з Кабміну...
    На відміну від Порошенка та його євросолу, які навіть на днях (я наводив посилання на ролик із граматичними помилками від євросолу), які при будь-якій нагоді пускають шпильки. Тут, як ніде інде підходить вираз "ПЕСи гавкають - караван іде".
    Найкращий звіт від нинішьої влади - це непідписання жодних угод з росією, утримання протягом двох років фронту проти набагато сильнішого ворога, знищення авіації та флоту противника. От і весь звіт. А балакати Порошенко та його посіпаки вміють непогано. Тут головне - не вступати з ними в дискусію, тому що із двох, хто сперечається, винен той, хто розумніший.
    Тому на всі ті шпильки Зеленському та його команді взагалі краще не відповідати. Що він і робить.

Зауважте, навіть по телебаченню немає дискусій між представниками влади та порошенківськими посіпаками.

Україна переможе, тоді Порошенко та його адвокати дискутуватимуть із суддями та прокурорами.

Зараз Хомчин поставить мені "тупо" і наведе перепост від ВалєриПрозапаса.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Я уже писал. Договор по своей сути пустышка. Он ничего не добавляет к тому, что делает Великобритания сейчас и ни к чему существенному Великобританию не обязывает.

9. Марення сивої кобили про віслюка Нетряпки Янелоха Оманського маркіза Херпіду не тягне навіть на тупо.
    Подивимось що зелені заспівають після закінчення повноваження віслюка і термінів перебування на посаді

https://ccu.gov.ua/storinka-knygy/5213-tryvalist-perebuvannya-na-posadi

10. Punainen Lippu

:haha:
    Не дождётесь, майданов не будет!
    Зе! :uaflag::bandera::uanew:

11. А хто говорить про майдани крім зелених, особливо планктоші і попандопуло?

12. Punainen Lippu

Але ж іншого штибу Петру Олексійовичу стати сьомим президентом немає!

13. А хто говорить про сьомий термін Порошенко?
    Порошенко особисто заявляв, що хоче бути евродепутатом?

14. Добре було при Пороху, вся фігня, яка відбувалася в країні була справою його рук. А зараз все стало незрозумілим. Хтось стежить за журналістами, хтось купує яйця по 17 грн., хтось садить на тендери Міноборони своїх людей під час війни і виводить мільярди. Хто це могутній Хтось?

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слово "штиб" тут недоречне. Простіше сказати "шанс". "Шанс" Петру Олексійовичу в дупу, щоб голова не крутилась.

ШТИБ2, у, ч., розм. Те саме, шо кшталт. Тільки тепер він спостеріг, наче це був не той сад, що він його знав ще два роки тому. Він тепер розкинувся величезним парком, порізаним доріжками, обабіч яких на певній відстані височіли дерев’яні альтанки китайсько-японського штибу (Досв., Вибр., 1959, 369); Тиміш Прудивус добре знав невірну вдачу товариша, його поведенцію на кону, штиб його лицедійського вміння та хисту (Ільч., Козацьк. роду.., 1958, 207).
    http://ukrlit.org/slovnyk/штиб

Діяльністю Петра Олексійовича ніхто не цікавиться. Петро Олексійович уже себе показав. "Лисеньке родилося - лисеньке помре".
    Варто лише поглянути на кількість переглядів у мережі каналу Петра Олексійовича, і все стане зрозуміло.
    https://www.youtube.com/results?search_query=Порошенко+канал - П'ять - шість тисяч переглядів.

Якщо електрорат України залишається той же, що і п'ять років тому, то чому цей електорат буде лити молоде вино в старий бурдюк?

Евангелие от Луки: И никто не вливает молодого вина в мехи ветхие; а иначе молодое вино прорвёт мехи, и само вытечет, и мехи пропадут; но молодое вино должно вливать в мехи новые; тогда сбережётся и то и другое.

Миху, ти у нас типу віруючий - що скажеш з даного приводу? Правий був Лука чи ні?

16. Lanktocha

Таке вже згадували, але тоді, з якою метою тріпаються порохоботи?

Тим часом, анонсують приїзд у Київ мсьє Макарона, не з пустими руками, допомога зброєю і ймовірне підписання із Францією документів такого типу, як і з Великобританією, йдуть рухи, але чи не всі держави, переживають і обіцяють при повторному нападі росії, а чи він буде, він є вже і що вони роблять тепер?

17. Punainen Lippu

Ніхто не говорить про "сьомий термін Порошенко".
    Річ поки що йде лише про "другий термін Порошенко".

18. Ніхто не говорить про другий термін президенства Порошенко, мова йде про перший тюремний строк для зеленського і Ко

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дональд Трамп заявив, що готовий швидко врегулювати ситуацію з війною в Україні, посилаючись на свій виступ в Айові.

"Ситуація в Україні така жахлива... І ми дуже швидко це вирішимо", - сказав він.

За його словами, він чудово ладнає з Путіним, і він вважає, що це скоріше добре, ніж погано.

"Ми з Путіним чудово ладнаємо. Ми дуже добре ладнаємо. Це добре, а не погано", - запевнив він.

Трамп не виключив можливості залучення до вирішення питання не лише глави Кремля Володимира Путіна, а й президента України Володимира Зеленського.

"Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я збираюся його дістати, і ми дуже швидко це вирішимо. Цього (війни - прим. ред.) ніколи не повинно було статися", - додав Трамп.

а де твій аватар? :)